Ippotas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 το get tube ρε μαγκες σας δουλευει κανονικα? το λεω γιατι προσωπικα δεν μου βγαζει την μπαρα του search... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 @ cassidy χιλια ευχαριστω πολυ καλο το dropbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια σορρυ για το off topic αλλα που ειναι το θεμα για τα προγραμματα για macbook... δεν μπορω να τα βρω :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 1) system pref->keyboard -> keyboard shortcuts -> next/previous input source2) μπορείς να βάλεις το dock να εξαφανίζεται ώστε να μην σε ενοχλεί. Επίσης μια καλή λύση είναι να το βάλεις είτε αριστερά είτε δεξιά και όχι κάτω, μπορείς επιπλέον να το μικρύνεις πάρα πολύ και να αυξήσεις το magnification όταν πηγαίνεις το ποντίκι πάνω της. Παίξε με τις ρυθμίσεις του από το system pref-> dock 3) adium μαζί με τα adium extra είναι ο πιο πλήρης chat client που θα βρεις, αλλιώς μόνο για msn υπάρχει και το amsn 1. Δε γίνεται τίποτα. Πρέπει αναγκαστικά να επιλέξω και κάποιο πλήκτρο κειμένο. Σκέτο Alt + Shift ή Cmd + Shift δε με αφήνει. Άλλη λύση; 2. Δεν εξυπηρετεί, γιατί πρέπει να το κάνω κάθε φορά. Αλλά έχει ο Θεός, θα το συνηθίσω έτσι, που θα μου πάει. 3. Thanks. Η ζημιά ήταν τα custom emoticons. Το MSN Plus xtra κάλυψε το κενό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 1. Δε γίνεται τίποτα. Πρέπει αναγκαστικά να επιλέξω και κάποιο πλήκτρο κειμένο. Σκέτο Alt + Shift ή Cmd + Shift δε με αφήνει. Άλλη λύση; εγώ έχω βάλει τον συνδιασμό Cmd+§ ,νομίζω ότι βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το history search στο terminal/app στα snow leopard; Με τον όρο history search εννοώ, αν έχω δώσει στην κονσόλα τις εξής εντολές sudo nano /etc/fstab ssh [email protected] sudo softwareupdate -l πατώντας su και το πάνω βέλος να μου εμφανίζει τις εντολές που έχω πληκτρολογήσει που ξεκινάνε από su sudo nano /etc/fstab sudo softwareupdate -l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisgti Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μπορω καπως να αλλαξω το χρωμα του ντοκ αλλα και της πανω πανω μπαρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Πώς μπορώ να φτιάξω έναν νέο account όπου το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να ανοίγει τον Safari? Με λίγα λόγια να έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες (άδειες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα! Πώς μπορώ να φτιάξω έναν νέο account όπου το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να ανοίγει τον Safari?Με λίγα λόγια να έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες (άδειες). Από το System Preferences >>> Accounts. Φτιάχνεις ένα νέο account και διαλέγεις "enable parental controls">>"open parental controls". Εκεί έχει επιλογή "only allow selected applications". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Από το System Preferences >>> Accounts.Φτιάχνεις ένα νέο account και διαλέγεις "enable parental controls">>"open parental controls". Εκεί έχει επιλογή "only allow selected applications". Σε ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneDreamCloser Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γεια χαρα παιδια, για να ακουω ραδιο απο το ιντερνετ π.χ. live24.gr, τι πρεπει να κανω ? δε θελω να βαζω περιττα apps οπως το Flip4Mac, καμια εναλλακτικη υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γεια χαρα παιδια, για να ακουω ραδιο απο το ιντερνετ π.χ. live24.gr, τι πρεπει να κανω ? δε θελω να βαζω περιττα apps οπως το Flip4Mac, καμια εναλλακτικη υπαρχει ? Ακόμα και για εφαρμογές όπως το Greek Radio, το flip4Mac είναι απαραίτητο για αναπαραγωγή wm streams!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Συνεπώς δεν είναι περιττό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneDreamCloser Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ok, μολις εβαλα το Flip4Mac, αλλα παλι δε γινεται τιποτα, εκανα και restart, αλλα παλι δεν μπορω να ακουσω, εχει βγει update για SnowLeopard Η κανω κατι λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverthan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Στο Mail μου έβγαζε ένα θαυμαστικό μέσα σε ένα τρίγωνο δίπλα σε ένα από τους λογαριασμούς, τι σημαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.