Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
1) system pref->keyboard -> keyboard shortcuts -> next/previous input source

2) μπορείς να βάλεις το dock να εξαφανίζεται ώστε να μην σε ενοχλεί. Επίσης μια καλή λύση είναι να το βάλεις είτε αριστερά είτε δεξιά και όχι κάτω, μπορείς επιπλέον να το μικρύνεις πάρα πολύ και να αυξήσεις το magnification όταν πηγαίνεις το ποντίκι πάνω της. Παίξε με τις ρυθμίσεις του από το system pref-> dock

3) adium μαζί με τα adium extra είναι ο πιο πλήρης chat client που θα βρεις, αλλιώς μόνο για msn υπάρχει και το amsn

1. Δε γίνεται τίποτα. Πρέπει αναγκαστικά να επιλέξω και κάποιο πλήκτρο κειμένο. Σκέτο Alt + Shift ή Cmd + Shift δε με αφήνει. Άλλη λύση;

2. Δεν εξυπηρετεί, γιατί πρέπει να το κάνω κάθε φορά. Αλλά έχει ο Θεός, θα το συνηθίσω έτσι, που θα μου πάει. :P

3. Thanks. Η ζημιά ήταν τα custom emoticons. Το MSN Plus xtra κάλυψε το κενό. :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Δε γίνεται τίποτα. Πρέπει αναγκαστικά να επιλέξω και κάποιο πλήκτρο κειμένο. Σκέτο Alt + Shift ή Cmd + Shift δε με αφήνει. Άλλη λύση;

εγώ έχω βάλει τον συνδιασμό Cmd+§ ,νομίζω ότι βολεύει

μήπως ξέρει κανείς πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το history search στο terminal/app στα snow leopard;

Με τον όρο history search εννοώ, αν έχω δώσει στην κονσόλα τις εξής εντολές

sudo nano /etc/fstab

ssh [email protected]

sudo softwareupdate -l

πατώντας su και το πάνω βέλος να μου εμφανίζει τις εντολές που έχω πληκτρολογήσει που ξεκινάνε από su

sudo nano /etc/fstab

sudo softwareupdate -l

Καλησπέρα! Πώς μπορώ να φτιάξω έναν νέο account όπου το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να ανοίγει τον Safari?

Με λίγα λόγια να έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες (άδειες).

Καλησπέρα! Πώς μπορώ να φτιάξω έναν νέο account όπου το μόνο που θα μπορεί να κάνει είναι να ανοίγει τον Safari?

Με λίγα λόγια να έχει πολύ περιορισμένες δυνατότητες (άδειες).

Από το System Preferences >>> Accounts.

Φτιάχνεις ένα νέο account και διαλέγεις "enable parental controls">>"open parental controls".

Εκεί έχει επιλογή "only allow selected applications".

Από το System Preferences >>> Accounts.

Φτιάχνεις ένα νέο account και διαλέγεις "enable parental controls">>"open parental controls".

Εκεί έχει επιλογή "only allow selected applications".

Σε ευχαριστώ πολύ!

γεια χαρα παιδια, για να ακουω ραδιο απο το ιντερνετ π.χ. live24.gr, τι πρεπει να κανω ? δε θελω να βαζω περιττα apps οπως το Flip4Mac, καμια εναλλακτικη υπαρχει ?

γεια χαρα παιδια, για να ακουω ραδιο απο το ιντερνετ π.χ. live24.gr, τι πρεπει να κανω ? δε θελω να βαζω περιττα apps οπως το Flip4Mac, καμια εναλλακτικη υπαρχει ?

Ακόμα και για εφαρμογές όπως το Greek Radio, το flip4Mac είναι απαραίτητο για αναπαραγωγή wm streams!!!

ok, μολις εβαλα το Flip4Mac, αλλα παλι δε γινεται τιποτα, εκανα και restart, αλλα παλι δεν μπορω να ακουσω, εχει βγει update για SnowLeopard Η κανω κατι λαθος ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...