kdiamant Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πώς μπορώ να παίξω τους streaming σταθμούς απο το http://www.live24.gr στο Safari γιατί δεν τους παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ippotas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημιουργια slideshow μεσο iphoto και export ,μετα πως μπορω να προσθεσω καποια λογια στο slideshow απο πανω να φανουν στο videaki? πχ οπως μπορεις να κανεις στο youtube μετα το upload ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Χμ, άνοιξε το έτοιμο video στο iMovie και προσέθεσε από εκεί το κείμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lizoumpoulou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 μπορώ να κάνω μια ερώτηση? θέλω να γράψω μια ταινία σε dvd και έχω ανοίξει το isubtitle και έχω ήδη προσθέσει τους υπότιτλους. Μετά έκανα το αρχείο αυτό save και ενώ υποτίθεται οτι τώρα θα είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι, όταν προσπάθησα να το ανοίξω το καινούριο αρχείο που δημιούργησα με το vlc, δεν εμφανίζονταν οι υπότιτλοι..μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τί φταίει παρακαλώ πολύ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το Quicktime X ακόμα και με Perian δε μου παίζει mkv.Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Το Quicktime X ακόμα και με Perian δε μου παίζει mkv.Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει; Όχι, είναι γενικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν αξιζει δηλαδη το VLC, σκετο και μια χαρα? Καλυτερο λετε το Quicktime X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν αξιζει δηλαδη το VLC, σκετο και μια χαρα?Καλυτερο λετε το Quicktime X? πρωσοπικά ποτέ δεν μου άρεσε ο VLC μετά απο 2-3ς χρήσεις έφυγε. Quicktime X + perrian & Plex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν αξιζει δηλαδη το VLC, σκετο και μια χαρα?Καλυτερο λετε το Quicktime X? εγώ πάντως προτιμώ το Movist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πως απενεργοποιώ το να βάζω κάθε φορά τον κωδικό όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Πως απενεργοποιώ το να βάζω κάθε φορά τον κωδικό όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα? Νομιζω δεν γινεται, εγω επειδη βαριεμαι να βαζω password καθε φορα το εχω αφησει κενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 μπορείς να το έχεις κενό και να πατάς απλά enter. Το κακό με το κενό password είναι οτι αν θέλεις να δώσεις μία εντολή στο temirnal με sudo δε θα μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ή μπορείς να βάλεις ένα πολύ μικρό κωδικό, πχ ένα μόνο γράμμα και να τελειώνεις χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ο τίτλος του παρόντος θέματος είναι: Διάφορες ερωτήσεις για MacOS. Για ερωτήσεις και απορίες για Apple Hardware, υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά , μόλις πήρα το Aion στο macbook pro και το δουλεύω μέσω bootcamp . Το πρόβλημα είναι οτί το laptop υπερθερμένεται και κλήνει ... Τι μπορώ να κάνω για αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.