Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δημιουργια slideshow μεσο iphoto και export ,μετα πως μπορω να προσθεσω καποια λογια στο slideshow απο πανω να φανουν στο videaki? πχ οπως μπορεις να κανεις στο youtube μετα το upload

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορώ να κάνω μια ερώτηση? θέλω να γράψω μια ταινία σε dvd και έχω ανοίξει το isubtitle και έχω ήδη προσθέσει τους υπότιτλους. Μετά έκανα το αρχείο αυτό save και ενώ υποτίθεται οτι τώρα θα είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι, όταν προσπάθησα να το ανοίξω το καινούριο αρχείο που δημιούργησα με το vlc, δεν εμφανίζονταν οι υπότιτλοι..μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τί φταίει παρακαλώ πολύ??

Το Quicktime X ακόμα και με Perian δε μου παίζει mkv.Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο σε εμένα συμβαίνει;

Όχι, είναι γενικό :-(

Δεν αξιζει δηλαδη το VLC, σκετο και μια χαρα?

Καλυτερο λετε το Quicktime X?

πρωσοπικά ποτέ δεν μου άρεσε ο VLC μετά απο 2-3ς χρήσεις έφυγε.

Quicktime X + perrian & Plex

Πως απενεργοποιώ το να βάζω κάθε φορά τον κωδικό όταν κάνω εγκατάσταση ένα πρόγραμμα?

Νομιζω δεν γινεται, εγω επειδη βαριεμαι να βαζω password καθε φορα το εχω αφησει κενο. :P

μπορείς να το έχεις κενό και να πατάς απλά enter. Το κακό με το κενό  password είναι οτι αν θέλεις να δώσεις μία εντολή στο temirnal με sudo δε θα μπορείς.

Ο τίτλος του παρόντος θέματος είναι: Διάφορες ερωτήσεις για MacOS. Για ερωτήσεις και απορίες για Apple Hardware, υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία.

Παιδιά , μόλις πήρα το Aion στο macbook pro και το δουλεύω μέσω bootcamp . Το πρόβλημα είναι οτί το laptop υπερθερμένεται και κλήνει ... Τι μπορώ να κάνω για αυτό ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...