Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγκατεστησα το fan control στο macbook white και προσεξα οτι ελεγε

left fan 2312 rpm

right fan -1 rpm

η ερωτηση ειναι,εχει εναν η δυο ανεμιστηρες?

αν εχει δυο γτ ο δεξης ειναι σε -1?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδια καλημερα, μια ερωτηση να κανω...

Θελω να αγορασω ενα TV dongle για το iMac μου.

Ποιο απο τα 2 θα μου προτείνατε ?

http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=126&products_id=1230 ή http://www.macexperts.gr/zcn/index.php?main_page=product_info&cPath=126&products_id=1887 ?

Spotlight -> Automator -> Custom -> Drag 'n' Drop το 'Get Specified Finder Items' δεξιά -> Add... -> (Επιλέγεις το/α PDF αρχείο/α σου) -> PDF (Από την αρχική στήλη αριστερά) -> Drag 'n' Drop το 'Render PDF Pages to Images' -> Rename Finder Files (αν θέλεις) -> Import Files into iPhoto

Σε ευχαριστώ πολύ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:43 ----------

Καλησπέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για ποιόν λόγο όταν περνάω στο iTunes MP3 με ελληνική ονομασία τα περνάει με κινέζικα γράμματα? Τι πρέπει να φτιάξω για να τα περνάει κανονικά? Έχω Snow Leopard. Επίσης γιατί ορισμένα τραγούδια που είναι πάλι στα ελληνικά δεν μου τα περνάει κάν στο iTunes?

• Super Moderators
Καλησπέρα! Παρακαλώ βοηθήστε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα. Για ποιόν λόγο όταν περνάω στο iTunes MP3 με ελληνική ονομασία τα περνάει με κινέζικα γράμματα? Τι πρέπει να φτιάξω για να τα περνάει κανονικά? Έχω Snow Leopard. Επίσης γιατί ορισμένα τραγούδια που είναι πάλι στα ελληνικά δεν μου τα περνάει κάν στο iTunes?

Μήπως τα ελληνικά tags των mp3 σου είναι φτιαγμένα σε Windows; Το θυμάμαι ως γνωστό πρόβλημα ότι τα Windows δεν χρησιμοποιούν unicode στα tags αλλά δικιά τους κωδικοποίηση και το iTunes (επειδή διαβάζει unicode fonts) δεν μπορεί να τα διαβάσει.

Μήπως τα ελληνικά tags των mp3 σου είναι φτιαγμένα σε Windows; Το θυμάμαι ως γνωστό πρόβλημα ότι τα Windows δεν χρησιμοποιούν unicode στα tags αλλά δικιά τους κωδικοποίηση και το iTunes (επειδή διαβάζει unicode fonts) δεν μπορεί να τα διαβάσει.

Ναι απο τα WIndows είχα γράψει τα ονόματα.

• Super Moderators
Ναι απο τα WIndows είχα γράψει τα ονόματα.

Όπως προείπα, τα Windows δεν γράφουν σε unicode στα ID3 tags.

Στη θέση σου, θα δοκίμαζα το προγραμματάκι που προτείνει παραπάνω ο Manuel. Δεν το'χω δοκιμάσει (όλα τα tags μου πια είναι από MacOS X) αλλά δεν χάνεις τίποτα.

Και να συμπληρώσω ότι η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ένα προγραμματάκι που λέγεται ID3Mod2.

Το δοκίμασα και όλα μια χαρά! Σας ευχαριστώ και τους 2 για τη βοήθεια !

Καλησπέρα και πάλι. Επειδή δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα Antivirus στο Mac επειδή υπάρχουν ελάχιστοι ιοί υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να καταλάβω ότι ένα αρχείο έχει έναν απο αυτούς τους ελάχιστους ιούς που κυκλοφορούν για Mac?

Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση πως όταν κυκλοφορεί ένας από αυτούς τους ελάχιστους ιούς, το μαθαίνουμε όλοι γιατί γίνεται πρωτοσέλιδο.

Και έχω την εντύπωση πως όταν ένας ιός κυκλοφορεί για πχ 2 χρόνια, το λειτουργικό σύστημα έχει ανοσία σε αυτόν, δηλαδή με κάποιο update έχει προστατευτεί το σύστημα.

Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα από τα παραπάνω, αυτή είναι η αίσθηση που έχω.

Καλησπέρα και πάλι. Επειδή δεν χρησιμοποιώ κάποιο πρόγραμμα Antivirus στο Mac επειδή υπάρχουν ελάχιστοι ιοί υπάρχει κάποιος τρόπος που να μπορώ να καταλάβω ότι ένα αρχείο έχει έναν απο αυτούς τους ελάχιστους ιούς που κυκλοφορούν για Mac?

Ειπαμε, δεν υπαρχουν ιοι για mac !!! (ουτε ... κορες).

• Super Moderators
Τότε γιατί υπάρχουν antivirus προγράμματα? Νομίζω υπάρχουν απλά ελάχιστοι.

Είναι πολύ απλό: γιατί εάν μου στείλεις ένα αρχείο "μολυσμένο" με ιό Windows, το Mac μου δεν θα πάθει τίποτα. Σε όποιον το στείλω όμως και έχει Windows, θα μολυνθεί με τη σειρά του κι έτσι, άθελά μου, συμβάλλω στη διάδοση του ιού.

Γι' αυτό. :-)

Είναι πολύ απλό: γιατί εάν μου στείλεις ένα αρχείο "μολυσμένο" με ιό Windows, το Mac μου δεν θα πάθει τίποτα. Σε όποιον το στείλω όμως και έχει Windows, θα μολυνθεί με τη σειρά του κι έτσι, άθελά μου, συμβάλλω στη διάδοση του ιού.

Γι' αυτό. :-)

Mac for ever!!! Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...