Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι ακριβώς θες να κάνεις δηλαδή?

To video είναι τραβηγμένο με crome key να υποθέσω?

Αλλιώς ειναι λίγο δύσκολο να κάνεις αυτό που λες.

εχω μετατρεψει ενα mp3 σε mp4 και απο εικονα ειναι κενο και θελω να του βαλω εικονες να πεφτουν

για να το ανεβασω στο youtube

Δημοσ.
εχω μετατρεψει ενα mp3 σε mp4 και απο εικονα ειναι κενο και θελω να του βαλω εικονες να πεφτουν

για να το ανεβασω στο youtube

Πήγαινε στο iPhoto, φτιάξε ένα slideshow με τις εικόνες που θέλεις και όρισε του να παίζει ως μουσική υπόκρουση το mp3 σου. Στο τέλος κάνε το export σαν αρχείο video. ;)

Δημοσ.
Γνωρίζει κάποιος ένα free(κατα προτίμηση) πρόγραμμα διαχείρισης πελατών/προμηθευτών για mac? Απλό στη χρήση απλά να μπορείς να καταχωρείς τιμολόγια πληρωμές απο πελάτες etc.. Τίποτα πιο fancy.

Free λίγο δύσκολο, ρίξε μια ματιά του στο Billings 3 νομίζω είναι αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει και στο Tiger και στο L και στο SL, ειτε με Safari ειτε με Firefox, οποτε βλεπω καποιο flash movie π.χ. youtube, αν κανω δεξι click κολλαει το video μεχρι να βγω απο το flash player menu.

Στα windose δεν γινεται αυτο. :/

Δημοσ.
Έχω το macbook pro unibody και σκέφτομαι να πάρω μια express card με 2 θύρες esata. Έχω τα Snow Leopard. Ποιά κάρτα θα παίζει χωρίς πρόβλημα?

http://www.barefeats.com/hard121.html

.....

RELATED PRO LAPTOP PRODUCTS

* Sonnet Technology makes the Tempo SATA Pro ExpressCard/34 adapter, the fastest we've ever tested and the only "true" SATA adapter for the MacBook Pro. It mates very well with Sonnet's Fusion F2 bus powered dual notebook drive enclosure.

http://www.sonnettech.com/product/temposataproexpress34.html

Δημοσ.
Εχω παρατηρησει και στο Tiger και στο L και στο SL, ειτε με Safari ειτε με Firefox, οποτε βλεπω καποιο flash movie π.χ. youtube, αν κανω δεξι click κολλαει το video μεχρι να βγω απο το flash player menu.

Μα καλα, κανενας δεν εχει το συγκεκριμενο προβλημα?

Δημοσ.

Σε μένα (ΜΒΡ 2.4 UNIB) δεν το κάνει αυτό. Αν κάνω δεξί κλίκ την ώρα που παίζει το flash μου δείχνει ένα menu: Settings... και About Adobe Flash Player 10.

Μήπως να εγκαταστήσεις ξανά το plugin από την Adobe;

Δημοσ.
Σε μένα (ΜΒΡ 2.4 UNIB) δεν το κάνει αυτό. Αν κάνω δεξί κλίκ την ώρα που παίζει το flash μου δείχνει ένα menu: Settings... και About Adobe Flash Player 10.

Μήπως να εγκαταστήσεις ξανά το plugin από την Adobe;

Καλως θα δοκιμασω να ξανακανω install, αλλα θυμαμαι πως παντα μου το εκανε, δηλαδη εσενα τι σου κανει οταν κανεις right click και σου δειχνει το menu? Συνεχιζει να παιζει το video κανονικα? Δεν "παγωνει"?

Επισης στον Firefox, οταν π.χ. παω να κανω full screen το youtube video πρεπει να πατηχω το κουμπακι 2-3 φορες μεχρι να παρει "μπρος"!

Δημοσ.

Καλησπέρα, εχω εγκαταστήσει το MACFUSE και δεν μπορώ με τίποτα να το βγάλω. Όταν του πατάω στα System Preferences Remove MacFuse δεν βγαίνει επίσης. Τι φταίει? Τι να κάνω για να το αφαιρέσω?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω ένα αρχείο PDF και θέλω κάθε σελίδα του να την αποθηκευσω σε φωτογραφία παράδειγμα jpg. Ποιο προγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να φάω 10 ώρες; Ευχαριστω!

Δημοσ.
Καλησπέρα! Έχω ένα αρχείο PDF και θέλω κάθε σελίδα του να την αποθηκευσω σε φωτογραφία παράδειγμα jpg. Ποιο προγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να φάω 10 ώρες; Ευχαριστω!

Spotlight -> Automator -> Custom -> Drag 'n' Drop το 'Get Specified Finder Items' δεξιά -> Add... -> (Επιλέγεις το/α PDF αρχείο/α σου) -> PDF (Από την αρχική στήλη αριστερά) -> Drag 'n' Drop το 'Render PDF Pages to Images' -> Rename Finder Files (αν θέλεις) -> Import Files into iPhoto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...