Ippotas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Γιατι ενω ενας φιλος με opixia samsung προσπαθει να μου στειλει κατι απο bluetooth στο mac συνεχεια αποτυνχανει ?
viper2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 ετσι και θελω να βαλω hackintosh τι hardware πρεπει να εχω εκτος απο intel processor?
darklordvader77 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 μπορεις κ amd να βαλεις.. αλλα δεν εισαι στο σωστο thread! Που να μην ηταν κ υπομνημα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 <----εδω ρωτα
viper2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 μπορεις κ amd να βαλεις.. αλλα δεν εισαι στο σωστο thread! Που να μην ηταν κ υπομνημα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868 <----εδω ρωτα κοιταγα για hackindosh υπομνημα... sry
kebinB Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 έχω κάποια notes στο iPhone πως θα τα κάνω sync στο mac αφου δεν υπάρχει τέτια εφαρμογή; ;(
EstellePr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 έχω κάποια notes στο iPhone πως θα τα κάνω sync στο mac αφου δεν υπάρχει τέτια εφαρμογή; ;( κι εμένα πως τα κάνει καλέ?? συνέδεσε τη συσκευή με το mac, πάτα info, και τσέκαρε τα boxes.
kebinB Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 κι εμένα πως τα κάνει καλέ??συνέδεσε τη συσκευή με το mac, πάτα info, και τσέκαρε τα boxes. φυσικά και τα έχω τσεκαρισμένα. το θέμα είναι που τα πάει αυτά τα notes και δεν τα βλέπω.
kpartsi Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 φυσικά και τα έχω τσεκαρισμένα. το θέμα είναι που τα πάει αυτά τα notes και δεν τα βλέπω. Σου απάντησε ο Cue στην ίδια ερώτηση που έκανες και στο thread iPhone 3G Με το Mail.app γίνονται sync. Τσέκαρε την επιλογή "Sync Notes" στο iTunes "Info" tab.
ravend Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ξερει κανεις πως να γινεται να φτιαξω κολλαζ φωτογραφιων?με iphoto η photoshop?η καποιο αλλο προγραμμα τελος παντων?
polydoroskatharakis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ξερει κανεις πως να γινεται να φτιαξω κολλαζ φωτογραφιων?με iphoto η photoshop?η καποιο αλλο προγραμμα τελος παντων? Φαντάζομαι θέλεις να συνθέσεις κάποιο πανόραμα από διαδοχικές λήψεις που έχεις κάνει; Ή άλλου είδους κολάζ; Το Photoshop έχει μια λειτουργία Automate, τη Photomerge που είναι καταπληκτική στα πανοράματα. Πολύ καλό και με περισσότερες παραμέτρους είναι επίσης το Panorama Factory.
ravend Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 αυτο που ζηταω ειναι να δημιουργησω ενα νεο αρχειο εικονας που να αποτελειτε απο τρεις-πεντε-δεκα φωτογραφιες σε μια,οχι αποκλειστικα πανοραμικου τυπου..
WizeMan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 κι εμένα πως τα κάνει καλέ??συνέδεσε τη συσκευή με το mac, πάτα info, και τσέκαρε τα boxes. ... και θα κάνει sync με τα notes στο Mail.app
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 αυτο που ζηταω ειναι να δημιουργησω ενα νεο αρχειο εικονας που να αποτελειτε απο τρεις-πεντε-δεκα φωτογραφιες σε μια,οχι αποκλειστικα πανοραμικου τυπου.. Φτιαξε ένα νέο αρχείο στο photoshop στις διαστάσεις που θέλεις και ρίξε μέσα σε διαφορετικά layers τις φωτογραφίες που θέλεις! Μετά μπορείς να τις μετακινείς, να καλύπτεις τη μία με την άλλη, να σβήνεις διάφορα κομμάτια τους κλπ! Και το τελικό αρχείο το σώζεις σε ότι μόρφή θέλεις!
elenpi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Γειά σας παιδιά! Έχω δύο ερωτήσεις να κάνω... Καταρχάς, τώρα τελευταία το macbook μου, που αγόρασα τον Νοέμβριο, μου ανεβάζει πολύ θερμοκρασία. Δηλαδή στο πίσω μέρος, εκεί περίπου που τελειώνουν τα πλήκτρα, καίει... Και μερικές φορές, είναι και λίγο ζεστός και μπροστά, αριστερά και δεξιά του touchpad (εκεί, όμως, δεν καίει, απλά δεν είναι και τελείως κρύος...). Πήγα και είδα τα εκθεσιακά μοντέλα στο Πλαίσιο, στη FNAC κλπ, που είναι όλη μέρα ανοιχτά, και δεν ήταν έτσι! Και, επιπλεόν, όταν συνδέω κάποιον εξωτερικό σκληρό ή όταν βλέπω video (ακόμα και όταν βλέπω βιντεάκια στο youtube κλπ, γιατί δεν βλέπω ταινίες στο macbook, ούτε καν πολύωρα video!), μου ανεβάζει θερμοκρασία και σιγά-σιγά δυναμώνει και ένας ήχος σαν να υπερλειτουργεί το ανεμιστηράκι. Και στο τέλος, γίνεται έντονος. Άμα βάλω το mac σε sleep mode, σταματάει αμέσως. Aν το ξανανοίξω, όμως, και δεν έχω κλείσει την εφαρμογή (πχ το Safari και πάω να δω πάλι βιντεάκια), σιγά σιγά πάλι δυναμώνει ο ήχος. Αν την κλείσω την εφαρμογή και απλά σερφάρω, απλά ζεσταίνεται. Αλλά έχει συμβεί να γίνει αυτό (δλδ να ακούγεται αυτός ο ήχος) και όταν, απλά, σερφάρω και καμία άλλη εφαρμογή δεν είναι ανοιχτή. Τους πήρα στη Document, απ' όπου το πήρα, και μου είπαν να τους στείλω ένα email και να τους εκθέσω το πρόβλημα και αυτή μετά να το μεταβιβάσουν σ' έναν τεχνικό και αυτός, με τη σειρά του, να μου πεί κάποια πράγματα να κάνω μόνη μου, μπας και φτιάξει. Διαφορετικά, πρέπει να τους τον πάω (που εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα) αλλά μου λένε ότι αυτό με τη θερμοκρασία και τον ήχο, μπορεί να είναι από κάποιο update της Apple που έκανα ή να έχει μαζέψει σκόνη, και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν με καλύπτει η εγγύηση και πληρώνω και το "μια ματιά" που θα του ρίξει ο τεχνικός... Επίσης, αν αποφανθεί ο τεχνικός ότι δεν την καλύπτει η Apple τη ζημιά, θα την πληρώσω! Α, και το κερασάκι στην τούρτα, ενώ με είχαν διαβεβαιώσει όταν το αγόραζα ότι υπάρχει AppleCare στην Ελλάδα και ότι ισχύει και να μην το αγοράσω από το εξωτερικό για να τους "ενισχύσω" και να μην αγοράσω ούτε το mac από έξω, καθώς με καλύπτουν πλήρως αυτοί, τώρα μου λένε ότι δεν υπάρχει AppleCare στην Ελλάδα και ούτε από το εξωτερικό μπορώ να το πάρω καθώς δεν θα έχει ισχύη! Ξερεί κανείς τι κάνουν σ' αυτές τις περιπτώσεις?? Έστειλα email στην Rainbow (σώθηκα τώρα!), έστειλα και στην Document (για να τους εκθέσω το πρόβλημα) και ψάχνω να βρω να στείλω και στην Apple. Ξέρει κανείς το email στο οποίο μπορώ να στείλω?? Γιατί 2 ώρες ψάχνω, αλλά δεν μπορώ να βρω το σωστό section! Μόνο το feedback βρήκα πιο "ταιριαστό"... Και δεύτερον, συνδέω έναν εξωτερικό σκληρό στο macbook, και μεταφέρω έναν φάκελο με αρχεία μουσικής (περίπου 3000 αρχεία). Όταν τον μεταφέρω και μπαίνω μέσα στο φάκελο, ενώ ξεκινάνε τα κομμάτια αλφαβητικά, ξαφνικά βλέπω τα covers από κάποια τραγούδια, τα οποία ονομάζει albumart και είναι 500 τέτοια εικονίδια που παρεμβαίνουν ανάμεσα στο "A" και στο "B" (καθώς τα εικονίδια είναι τοποθετημένα αλφαβητικά). Αυτά στο φάκελο των windows δεν υπήρχαν. Ξέρει κανείς πώς τα βγάζω? Αν τα διαγράψω θα χαθούν και από τα τραγούδια?? Δλδ δεν θα διαγραφούν τα covers τους? Και τέλος, υπάρχει περίπτωση, να παίζω κάποιο μουσικό αρχείο και να μην πήγαίνει αυτόματα στο library του iTunes?? Γιατί είναι σπαστικό αυτό! Όποιο τραγούδι πατάω να παίξει, μπαίνει αυτόματα και στο library του iTunes! Σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.