Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώπρέπει να βρώ avatar by the way και ξανά συγνώμη για την κατάχρηση εναλλαγή ελληνικού με αγγλικού πληκτρολογιού με συνδιασμό πλήκτρων; Δεν είναι κατάχρηση. Command + spacebar (το command είναι το πλήκτρο με το μηλαράκι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Command_key έχω το πληκτρολόγιο της logitech πάρα ταύτα δέν λειτουργεί το μόνο που ανοίγει ο συνδιασμός είναι πάνω πάνω δεξιά την αναζήτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ ένα ΟΕΜ αυτή τη στιγμή. Το command είναι το πλήκτρο με το σηματάκι των windows. Εμένα πάντος παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warchief Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 @esykas: go System Preference -> Keyboard & Mouse -> sto tab "Keyboard Shortcuts" , description "Input Menu" kai ligo pio katw "Spotlight". Για να πάρεις τον έλεγχο του μηλο + space απο το Spotlight (αναζήτηση) και να την δώσεις στο "Input menu" αλλαγή γλώσσας, τίκαρε το "Input menu", και κάνε untick το "Spotlight", έναλλακτικά αν κάνεις χρήστη του Spotlight ώστε να θέλεις κάποιο keyboard shortcut σε αυτό, μπορείς να ορίσεις ένα οποιοδήποτε άλλο keyboard shortcut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ok δούλεψε A)Με την αντιγραφή εάν θέλετε θα ήθελα μια βοήθεια,έχω κατεβάσει το DVD2OneX. για συμπίεση και το mac the ripper γιά την αντιγραφή.Λοιπόν βάζω το dvd ανοίγω το DVD2Onex και λέει διαλέξτε πηγή του βάζω το dvd ζητάει output type το αφήνω image>ok>choose>canot write select folder>και κολάω. Με το safari όταν θέλω να ανοίξω συγκεκριμένα τον ραδιοφωνικό σταθμό του sport-fm.gr μου λέει λείπει x-mplayer2 αυτό μάλλον ενοεί plug-ins? Γ)εγκατάσταση και περισότερο η απεγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων πώς γίνεται,διότι κατέβασα τον firefox στα ελληνικά και τις σελίδες τις βγάζει στα κινέζικα μπήκα στις ρυθμίσεις και δοκίμασα iso unicode τίποτα οπότε safari με άγρια θηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 ok δούλεψε A)Με την αντιγραφή εάν θέλετε θα ήθελα μια βοήθεια,έχω κατεβάσει το DVD2OneX. για συμπίεση και το mac the ripper γιά την αντιγραφή.Λοιπόν βάζω το dvd ανοίγω το DVD2Onex και λέει διαλέξτε πηγή του βάζω το dvd ζητάει output type το αφήνω image>ok>choose>canot write select folder>και κολάω. Με το safari όταν θέλω να ανοίξω συγκεκριμένα τον ραδιοφωνικό σταθμό του sport-fm.gr μου λέει λείπει x-mplayer2 αυτό μάλλον ενοεί plug-ins? Γ)εγκατάσταση και περισότερο η απεγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων πώς γίνεται,διότι κατέβασα τον firefox στα ελληνικά και τις σελίδες τις βγάζει στα κινέζικα μπήκα στις ρυθμίσεις και δοκίμασα iso unicode τίποτα οπότε safari με άγρια θηρία. A) Όταν βάζεις dvd θα ανοίξεις το MactheRipper. Αφού το ρίξει στον δίσκο, μετά θα το επεξεργαστείς με το DVD2OneX. Γ) Εγκατάσταση: drag n' drop. Απεγκατάσταση: move to trash. Και για να καθαρίσεις και τυχόν αρχειά ρυθμίσεων (όχι οτι έγινε τπτ αν δεν τα καθαρίσεις), χρησιμοποιείς το AppZapper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 που ήτανε τόσα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Με το safari όταν θέλω να ανοίξω συγκεκριμένα τον ραδιοφωνικό σταθμό του sport-fm.gr μου λέει λείπει x-mplayer2 αυτό μάλλον ενοεί plug-ins? Υπάρχει σε άλλο τόπικ και η λύση είναι να ανοίξεις το λινκ (.m3u ή ότι άλλο) με το VLC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Υπάρχει σε άλλο τόπικ και η λύση είναι να ανοίξεις το λινκ (.m3u ή ότι άλλο) με το VLC... σου είναι ποιό εύκολο να μου δώσεις κάποιο link διότι στην αναζήτηση του Φόρουμ δέν κατάφερα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 σου είναι ποιό εύκολο να μου δώσεις κάποιο link διότι στην αναζήτηση του Φόρουμ δέν κατάφερα κάτι http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1495594#post1495594 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1495594#post1495594 οκ το βρήκα και το κατάφερα,αλλά κάθε φορά θέλει την ίδια διαδικασία; δέν υπάρχει τρόπος να το βρήσκει πάντα! άσχετο παρατήρησα ότι ο opera δέν βγάζει κινέζικα και έχει πολυτονικό πλέον. τελικά μετά από δοκιμές safari the best αυτό το καλώδιο κάνει για την οθόνη με το mini; http://www.macexperts.gr/ezp/index.php/shop/etairehies/dr_bott/dr_bott_dvi_extractor_ii_gia_dvi_display_se_adc_macs διότι πείρα αυτό http://geizhals.at/deutschland/a229651.html και η οθόνη αναβοσβήνη στην έξοδο dvi στα setting την βγάζει digital ωραία μήπως φταίει η έξοδο από την οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Λοιπόν πρέπει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τα καλώδια,η τα μόνιτορ έτσι μου είπαν διάφοροι τεχνικοί από e-shop μαγαζιά.Το αποτέλεσμα είναι ότι με καλώδιο της πλάκας QUIP DVI Digital DualLing δουλέυει κανονικά.Το DVI-D καλύπτη και το DVI-I . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sincere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ την καλημέρα μου σε όλους. Αφορμή για να γράψω εδώ είναι η έρευνα που κάνω γύρω απο τουσ apple και η πρόθεση μου να αγοράσω έναν, απουσιάζει βέβαια η σιγουριά.... Παρατηρώ οτι η πλειοψηφία των προγραμμάτων είναι για multimedia εφαρμογές και εφαρμογές γραφείου. Προγράμματα για science και engineering υπάρχουν? Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Φυσικής του Ε.Κ.Π.Α. και οδεύω προς το διδακτορικό στην μικροηλεκτρονική, θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν πόσο εύκολη κρίνετε ότι θα είναι η μετάβαση μου? Για να καταλάβετε χρησιμοποιώ πρόγραμμα τύπου Matlab για όσους ξέρουν. Θα μπορέσει ενα macbook να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μου? Ή είναι φτιαγμένο μονό για σχεδιαστές και καλλιτέχνες. Είμαι «ερωτευμένος» με το macbook pro... Βέβαια ξέρω ότι μπορώ να βάλω και "Παραθύρια" αλλά δεν θέλω να ξεκινήσω με αυτή την ιδέα-νοοτροπία γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα καταντήσω να έχω έναν mac και να δουλεύω μόνο "παραθύρια" σκέτη ξεφτίλα!! Είναι σα να παντρεύομαι την Σκλεναρικοβα και να την ντύνω μόνο με τα ρούχα τησ προγιαγιάς μου και να την κυκλοφορώ, σκέτο αίσχος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Matlab υπάρχει, το έχω εγκαταστήσει στο mac μου και έχω δουλέψει κάποια βασικά. Κάνε ένα search στο google να δεις περισσότερες λεπτομέριες για το τι περιλαμβάνει. Απο κει και πέρα, υποθέτω πως θα χρειαστείς κάποια σχεδιαστικά προγράμματα για κυκλώματα όπως π.χ. το Xilinx?? Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπ'όψιν (1-2 τέτοια προγράμματα χρησιμοποίησα όποτε χρειάστηκε στο DI, και ήταν σε προ-mac εποχή), οπότε να σου πει κάποιος φίλος από δω. Πάντος, στη χειρότερη περίπτωση, για 1-2 προγραμματάκια βάζεις και windows, δεν είναι και τπτ σπουδαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sincere Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Mercyful_Fate σε ευχαριστώ για τιν πληροφορία. Τρία προγράμματα χρησιμοποιώ. Το ένα απο αυτά είναι το matlab οπότε και είμαι καλυμμένος σε αυτό το σημείο για τα άλλα δυο όμως δεν βρήκα κάτι. Θα συνεχίσω το ψάξιμο... Στην περίπτωση των δυο λειτουργικών το μόνο κακό θα είναι η συνεχής εναλλαγή τους προκειμένου να κάνω τη δουλειά μου. Θεωρώ όμως οτι αυτό θα γίνετε μέχρι να βγουν εκδόσεις για mac. Μήπως υπάρχει κάποιος emulator που να καλύπτει αυτή την ανάγκη προς το παρόν? Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.