kdiamant Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Τα Open Office έχουν ελληνικό λεξικό-ορθογράφο? Οκ μόλις τώρα πέρα το OpenOffice 3.1! Και ελληνικό ορθογράφο και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! Ευχαριστώ για την πολυτιμότατη βοήθειά σας για το OpenOffice!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Οκ μόλις τώρα πέρα το OpenOffice 3.1! Και ελληνικό ορθογράφο και ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!! Ευχαριστώ για την πολυτιμότατη βοήθειά σας για το OpenOffice!!! Από το μενού Tools->Extension Manager μπορείς κάθε φορά να εγκαθιστάς πακέτα γλωσσών, plugins, clip arts, templates κλπ, όπως είναι περίπου και στον Firefox! Σου συνιστώ και το Sun PDF import Extension που σε αφήνει να ανοίξεις απλά PDF με το openoffice και επί τόπου να κάνεις edit στο κείμενο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Από το μενού Tools->Extension Manager μπορείς κάθε φορά να εγκαθιστάς πακέτα γλωσσών, plugins, clip arts, templates κλπ, όπως είναι περίπου και στον Firefox! Σου συνιστώ και το Sun PDF import Extension που σε αφήνει να ανοίξεις απλά PDF με το openoffice και επί τόπου να κάνεις edit στο κείμενο! Σε ευχαριστώ πολύ ! Χρήσιμο! Κάτι ακόμα. Έχω το MacBook Pro 17" Unibody και θέλω να του περάσω και τα Windows 7(μέσω BootCamp) παρακάτω μιας και σε λίγο καιρό βγαίνουν στην κυκλοφορία. Η ερώτηση είναι θα παίζουν κανονικά οι Drivers που δείνει η ίδια η Apple για τα XP και Vista στα Windows 7? Επίσης αν παρακάτω θελήσω να τα βγάλω τελείως τα W7 πώς τα διαγράφω και πώς προσθέτω πάλι το πλέον "κενό" partition των Windows στο Partition των Leopard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Από άλλα παιδιά έχω διαβάσει ότι τα Windows 7 (RC έκδοση) λειτουργούν κανονικά... Όμως, άμα δεν δοκιμάσεις δεν πρόκειται να ξέρεις... Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για ένα λειτουργικό που θα κυκλοφορήσει επίσημα σε 2 μήνες.... Αν θελήσεις να τα βγάλεις, ξαναγυρνάς στο μοναδικό partition των Leopard πάλι με το Bootcamp.... Είναι απλή υπόθεση λίγων clicks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 kdiamant, παιζουν κανονικοτατα. Κανενα προβλημα (τουλαχιστον εγω) με drivers κλπ. ΥΓ. Tι να τα κανεις παντως ρε παιδακι μου τα Vista 1.5? Πιστευω ο μονος λογος για windose ειναι τα παχνιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 kdiamant, παιζουν κανονικοτατα. Κανενα προβλημα (τουλαχιστον εγω) με drivers κλπ. ΥΓ. Tι να τα κανεις παντως ρε παιδακι μου τα Vista 1.5? Πιστευω ο μονος λογος για windose ειναι τα παχνιδια! Windows Vista 1.5!!! Θεϊκή ατάκα!!! Τώρα όσον αφορά τον λόγο που θέλω να τα περάσω μόνο και μόνο όπως το είπες, για τα Games. Μετά απο 7 χρόνια χρήστης Windows και τώρα πλέον εδώ και 6 μήνες Mac "i will never go back!!!" Κάτι ακόμα αν περάσω τα Windows Vista 1.5(μου άρεσε η ονομασία)η ταχύτητα του σκληρού στο partition του Leopard θα πέσει πολύ λόγω partition? Έχω σκληρό 7200 rpm. Επίσης σαν οδηγούς εγκαθηστώ των Vista ή των XP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ ! Χρήσιμο! Κάτι ακόμα.Έχω το MacBook Pro 17" Unibody και θέλω να του περάσω και τα Windows 7(μέσω BootCamp)..... Υπαρχει συγκεκριμενος λογος για το BootCamp? Γιατι οχι Parallels ? Η ερώτηση είναι θα παίζουν κανονικά οι Drivers που δείνει η ίδια η Apple για τα XP και Vista στα Windows 7?Ασφαλως και θα πρεπει να παιζουν, αλλωστε γιαυτο υπαρχουν στο DVD εγκαταστασης του 10.5 Επίσης αν παρακάτω θελήσω να τα βγάλω τελείως τα W7 πώς τα διαγράφω και πώς προσθέτω πάλι το πλέον "κενό" partition των Windows στο Partition των Leopard? Θα διαγραψεις το τα W7 μεσα απο το Disk Utility, η διαγραφη γινεται επιλεγοντας το partition στο οποιο εχεις "φορεσει¨τα W7 και θα το φορμαρεις σε MacOs Extended Jurnaled. Για να "προσθεσεις¨το κενο (πλεον) partition θα το επιλεξεις και θα πας κατω στο (+) και (-) και θα επιλεξεις το (-) και αριστερα κατω κλικ στο "apply" Οπως λεει και ο kpartsi "Είναι απλή υπόθεση λίγων clicks..." Κάτι ακόμα αν περάσω τα Windows Vista 1.5(μου άρεσε η ονομασία)η ταχύτητα του σκληρού στο partition του Leopard θα πέσει πολύ λόγω partition? Έχω σκληρό 7200 rpm. Επίσης σαν οδηγούς εγκαθηστώ των Vista ή των XP? 1.Πιθανον να πεσει, λιγο. 2.Θα εγκαταστησεις τους drivers του συστηματος το οποιο εχεις "φορεσει" (Vista ή XP) Ολες οι εγκαταστασεις των drivers γινονται αυτοματα με τα Parallels, BootCam δεν εχω χρησημοποιησει ποτε και ουτε θα το κανω. Διοτι δεν υπαρχει λογος. Στην πραξη εχω εγκαταστησει XP με Parallels μονον για ... demo στους απιστους πισαδες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Υπαρχει συγκεκριμενος λογος για το BootCamp? Γιατι οχι Parallels ? Γιατί θέλω να παίζω Games όπως είπα και παραπάνω και τα Parallels αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν εξομοιωτής ενώ το BootCamp είναι κανονική εγκατάσταση. Ασφαλως και θα πρεπει να παιζουν, αλλωστε γιαυτο υπαρχουν στο DVD εγκαταστασης του 10.5 Μόνο που εγώ όπως είπα δεν θέλω να περάσω τα XP ή τα Vista αλλά τα Windows 7. Θα διαγραψεις το τα W7 μεσα απο το Disk Utility, η διαγραφη γινεται επιλεγοντας το partition στο οποιο εχεις "φορεσει¨τα W7 και θα το φορμαρεις σε MacOs Extended Jurnaled.Για να "προσθεσεις¨το κενο (πλεον) partition θα το επιλεξεις και θα πας κατω στο (+) και (-) και θα επιλεξεις το (-) και αριστερα κατω κλικ στο "apply" Οπως λεει και ο kpartsi "Είναι απλή υπόθεση λίγων clicks..." Με αυτόν τον τρόπο όμως θα καταλάουν τα Leopard απο μόνα τους να φορτώνουν τα Leopard ή πάλι θα έχω πατώντας το option Dual Boot? 2.Θα εγκαταστησεις τους drivers του συστηματος το οποιο εχεις "φορεσει" (Vista ή XP) Ξαναλέω ότι θέλω να περάσν τα WIndows 7 στα οποία η Apple δεν δίνει drivers. Ίσως να μπερδεύτηκες ή δεν διάβασες το διάλογο που είχε ακολουθήσει επειδή για πλάκα τα ανέφερα ώς Vista 1.5 αντί για Windows 7 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να βοηθήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Τα windows 7 θα βρουν απο μονα τους την πλειονοτητα των drivers. Για οτι δεν βρουν, πχ καμμια καμερα ή touchpad , βαλε τους drivers για vista απο bootcamp. Μην βαλεις ομως ολο το πακετο των drivers, γιατι οπως ειπαμε τα windows 7 θα εχουν βρει απο μονα τους καλυτερους κ πιο προσφατους drivers για τα περισσοτερα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Τα windows 7 θα βρουν απο μονα τους την πλειονοτητα των drivers.Για οτι δεν βρουν, πχ καμμια καμερα ή touchpad , βαλε τους drivers για vista απο bootcamp. Μην βαλεις ομως ολο το πακετο των drivers, γιατι οπως ειπαμε τα windows 7 θα εχουν βρει απο μονα τους καλυτερους κ πιο προσφατους drivers για τα περισσοτερα πραγματα. Ok! Σε ευχαριστώ! Επομένως θα τα βάλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ok! Σε ευχαριστώ! Επομένως θα τα βάλω... Ποια εκδοση των windows 7 θα βαλεις? Δεν ειναι αναγκη να βαλεις την rc 7100(μονο αυτην δινει επισημα για download η ms). Μπορεις να βαλεις την πιο προσφατη 7229(σε torrent θα την βρεις σιγουρα) στην οποια λειτουργουν κανονικα και νομιμα τα serial που θα παρεις απο την ms για την 7100. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ποια εκδοση των windows 7 θα βαλεις? Δεν ειναι αναγκη να βαλεις την rc 7100(μονο αυτην δινει επισημα για download η ms). Μπορεις να βαλεις την πιο προσφατη 7229(σε torrent θα την βρεις σιγουρα) στην οποια λειτουργουν κανονικα και νομιμα τα serial που θα παρεις απο την ms για την 7100. Περιμένω να βγούνε επίσημα και μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 kdiamant, με το που μπεις windose7, βαλε πρωτα antivirus, τρεξε το windose/micro$oft update και εισαι ετοιμος απο drivers, θα στα βρει ολα. Αν μεινει κατι, βαζεις το Leopard DVD, και θα σου τρεξει autorun ή τρεξε το setup.exe και διαλεξε τι σου λειπει. Για να σβησεις το windose partition, απλα μεσα απο MacOS, τρεξε το bootcamp assistant παλι, και απλως διαλεξε να ενωσεις παλι τα partitions σε ενα. Ουτε format ξανα ουτε τιποτα. Το Parallels νομιζω εχει καποιο lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Γιατί θέλω να παίζω Games όπως είπα και παραπάνω και τα Parallels αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν εξομοιωτής ενώ το BootCamp είναι κανονική εγκατάσταση. Μόνο που εγώ όπως είπα δεν θέλω να περάσω τα XP ή τα Vista αλλά τα Windows 7. Με αυτόν τον τρόπο όμως θα καταλάουν τα Leopard απο μόνα τους να φορτώνουν τα Leopard ή πάλι θα έχω πατώντας το option Dual Boot? Ξαναλέω ότι θέλω να περάσν τα WIndows 7 στα οποία η Apple δεν δίνει drivers. Ίσως να μπερδεύτηκες ή δεν διάβασες το διάλογο που είχε ακολουθήσει επειδή για πλάκα τα ανέφερα ώς Vista 1.5 αντί για Windows 7 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να βοηθήσεις! 1.Οταν θα βγουν και κυκλοφορησουν τα W7 θα βγουν και οι σχετικοι drivers. Οι drιvers αφορουν την καλη και ομαλη "επικοινωνια" μεταξυ WIN και ΜacOSX δηλαδη για να δουν τα WIN την iSight, shortcuts, καρτα ηχου/οθονης/track-pad (με ολες του τις λειτουργιες, scroll κλπ), τα USB/FW/ETHERNET/ WiFi/BlueTooth και παει λεγοντας. 2.Για το BootCamp μιλαμε η για τα Parallels ?? Με το BootCamp πρεπει να κανεις ξεχωριστο partition και καθε φορα να επιλεγεις με ποιο partition θα ξεκινας. Με τα Parallels ΔΕΝ κανεις ξεχωριστο partition και ολα αυτα για XP και SVISTA. Θα κανεις μια κανονικη εκκινηση και ταυτοχρονα θα εχεις ΧΡ και MacOSX. Δες την φωτογραφια που ανεβασα απο το δικο μου MacBook Pro. Τα εχω ρυθμισει με τετοιον τροπο ωστε καθε φορα που ανοιγω τα Parallels να ανοιγουν αυτοματα και τα XP/SVISTA. Για τα W7 δεν εχω ιδεα (και εδω που τα λεμε ουτε θελω να εχω). Πρροτιμω με 1000 τα Parallels γιατι εχω την δυνατοτητα να διγραψω για οποιονδηποτε λογο τα οποιαδηποτε εγκατεστημενα Win (XP + SVISTA) με drag n' drop στα σκουπιδια και να τα επανεγκαταστησω με ενα copy-paste. Μια πολυ απλη διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 1.Οταν θα βγουν και κυκλοφορησουν τα W7 θα βγουν και οι σχετικοι drivers. Οι drιvers αφορουν την καλη και ομαλη "επικοινωνια" μεταξυ WIN και ΜacOSX δηλαδη για να δουν τα WIN την iSight, shortcuts, καρτα ηχου/οθονης/track-pad (με ολες του τις λειτουργιες, scroll κλπ), τα USB/FW/ETHERNET/ WiFi/BlueTooth και παει λεγοντας. 2.Για το BootCamp μιλαμε η για τα Parallels ?? Με το BootCamp πρεπει να κανεις ξεχωριστο partition και καθε φορα να επιλεγεις με ποιο partition θα ξεκινας. Με τα Parallels ΔΕΝ κανεις ξεχωριστο partition και ολα αυτα για XP και SVISTA. Θα κανεις μια κανονικη εκκινηση και ταυτοχρονα θα εχεις ΧΡ και MacOSX. Δες την φωτογραφια που ανεβασα απο το δικο μου MacBook Pro. Τα εχω ρυθμισει με τετοιον τροπο ωστε καθε φορα που ανοιγω τα Parallels να ανοιγουν αυτοματα και τα XP/SVISTA. Για τα W7 δεν εχω ιδεα (και εδω που τα λεμε ουτε θελω να εχω). Πρροτιμω με 1000 τα Parallels γιατι εχω την δυνατοτητα να διγραψω για οποιονδηποτε λογο τα οποιαδηποτε εγκατεστημενα Win (XP + SVISTA) με drag n' drop στα σκουπιδια και να τα επανεγκαταστησω με ενα copy-paste. Μια πολυ απλη διαδικασια. Θέλω BootCamp και για αυτό μιλάμε. Σου ξαναλέω το Parallels είναι εξομειωτής εκτός και αν το λέω λάθος με αποτέλσμα να τρέχουν τα Windows με μικρότερη ταχύτητα απ'οτι με το BootCamp όπου κάνει κανονική εγκατάσταση και είναι σαν να τα τρέχεις σε PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.