x_vagos_x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Φαντάζομαι το source ήταν η το package της library. Για destination/target έβαλες απλά τον φάκελο των Pictures στο MacBook; Έπρεπε να επιλέξεις και στο target το αντίστοιχο package. Το άλλο που σου ήρθε τι είναι; Στο edit λες πως έκανες αυτό που είπα εγώ πριν. Μπορεί με το δικό σου κάτι να καταφέρουμε. [μα δες που πορώθηκα κατ'ευθείαν...] Γενικά, και για το φιλοσοφικό που έθεσες : Ο συγχρονισμός αρχείων είναι μεγάλη υπόθεση. Πρέπει για καθένα να ελέγχονται τα attributes των αρχείων, να κρατώνται τα πιο πρόσφατα [ανάλογα τις προτιμίσεις του χρήστη, βέβαια], να διαγράφονται πράγματα που ίσως να μην θελεις, να παραγράφονται δεδομένα με αποτέλεσμα να είναι unreadable, και γενικά είναι μια ατελειοποίητη τεχνική που δύσκολα μπορεί να εμπιστευτείς. Και η Apple δεν θα ενσωμάτωνε μια λειτουργία που δεν έχει αποτέλεσμα. Νομίζω αυτό φταίει. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση παράλογοι.
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Στη πρώτη απόπειρα που έγινε το μπάχαλο με τους φακέλους όντως πρέπει να είχα επιλέξει destination κατι άλλο. Στη δεύτερη απόπειρα είχα επιλέξει source/destination τα packages των δυο μηχανημάτων αντίστοιχα και δν έγινε απολύτως τπτ.. Κ δν μπορώ να κάνω αλλές δοκιμές τώρα δυστυχώς γιατι το macbook θα περάσει τις επόμενες 5 μέρες με τη γυναίκα οπου κ είναι τώρα Αυτό που σκέφτηκα νωρίτερα ήταν να δοκίμαζα να συγχρονίσω κάποιους απτους υποφακέλους του package, τον φάκελο Data για παράδειγμα κλπ...θα χρειαστεί πολλές δοκιμές όμως υποψιάζομαι..
x_vagos_x Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Αααααν καταφέρεις κάτι κάποτε, ρίξε ένα post μπας και βρούμε άκρη Θα δοκιμάσω κάποια πράγματα κι εγώ και ότι τύχει. Τα λέμε...
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Έγινε, προσωρινή λύση : copy-paste ολόκληρης της library..
etheo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Πρώτη επαφή μου με mac , ένα mbp 15" και θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να δώ μέσα απο το mac τον δίσκο που έχω σε windows και είναι shared 2 φάκελλοι. thanx και καλώς σας βρήκα....
kpartsi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Εγώ το κάνω με σύνδεση wifi.... Αφού συνδεθώ και με τα δύο στο ίδιο ρουτερ, στο finder αριστερά, κάτω από το shared, μου βγαίνουν οι φάκελοι.... Πάντως εμένα η μεταφορά δεδομένων με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ αργή... Χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να μου μεταφέρει αρχείο των 50 MB...
etheo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 και εγώ με wifi παίζω αλλά δεν εμφανίζονται στο finder οι 2 φάκελοι. Όσο για την αργή μετάφορά σίγουρα ειναι λόγω wifi , με ethernet πιστευω θα ειναι στα normal επίπεδα
kpartsi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Πήγαινε στην πάνω αριστερά γωνία της οθόνης στο Finder-> Preferences -> Sidebar να δεις αν είναι τσεκαρισμένο το shared για να σου βγαίνει στο sidebar του finder....
giorgos_k Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Παίδες το γράφω εδώ καθώς δν ξέρω αν είναι hardware ή software πρόβλημα. Θεωρητικά όταν συνδέω εξωτερική οθόνη στο macbook (37" Full HD) και κλείνω το καπάκι του macbook, με ενα ξύπνημα απο εξωτερικό k/m θα έπρεπε να ξυπνάει και να λειτουργεί με την εξωτερική οθόνη έτσι? Εμένα το μόνο που κάνει είναι να ξυπνάει για 2 δευτερόλεπτα κ να ξανακοιμάται. Μόνο μια φορά το είχα καταφέρει κ δν θυμάμαι πως. Καμια ιδέα??
toxotis70 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Πρεπει να το ανοιγεις με Bluetooth pontiki ή πληκτρολογιο και να ειναι οποσδηποτε στο ρευμα.
giorgos_k Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Με bluetooth το είχα δοκιμάσει, και με ασύρματο. Αυτό με το ρεύμα δεν το ήξερα, και χθες που είχα το πρόβλημα σίγουρα ΔΕΝ ηταν στο ρεύμα. Οπότε μένει να το δοκιμάσω, thx!
ravend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 εχοντας διαβασει ολα τα αρνητικα σχολια περι εκδοσης 10.5.7 ειχα καθυστερησει την εγκατασταση.λεω πλεον να προχωρισω,λογικα θα εχουν γινει διορθωσεις.τι λετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Πρεπει να το ανοιγεις με Bluetooth pontiki ή πληκτρολογιο και να ειναι οποσδηποτε στο ρευμα. Εγω που το εχω με μπαταρια ή/και με ρευμα σε μια 37'' με κανονικο Keyboard/mouse (οχι bluetooth), παντα με ενα click ή με ενα spacebar μου αναβει το μηλαρακι (με κλειστο το macbook) και μετα σβηνει και δινει κανονικα σημα στην 37αρα.
Vasilisxd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Οταν γίνεται συσχετισμός ενος τύπου αρχείου με μια εφαρμογή , πώς ξε-γίνεται ? Θέλω όταν το ανοίγω να με ρωτάει πια εφαρμογή να το ανοιξει και οχι να ανοιγει με αυτήν που είναι συσχετισμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.