telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Πως μπορουμε να κατεβασουμε ενα flv video στο 10.5.7 ? Προσπαθω με το window/activity αλλα δεν μου κατεβαζει video. Eπισης,μπορειτε να προτεινετε καποιο καλο προγραμματακι για να ενωνουμε και να μετατρεπουμε flv ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καλημέρες... To little snitch εδώ και καμια δυό μέρες μου βγάζει ειδοποίηση: finder via smbclient tcp 139 wants to connect σε μια ip τύπου 5.135.229.?? blah blah bah... Είναι αυτό διαδικασία συστήματος; Γιατί δεν μου έβγαινέ παλιότερα; Έψαξα λίγο στο νέτ και κάποιοι αναφέρονται σε vmware etc.. Να πώ οτι δεν έχω τίποτα άλλο εκτός απο το leopard σε αυτό το pc.. :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Και εμενα μου το βγάζει οντως πρέπει να είναι από το vmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Μα δεν έχω vmware.. και δεν έχω βάλει και ποτέ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Ρε παίδες θέλω να γράφω σε NTFS..Συγκεκριμένα έχω εναν WD Passport και θα ήθελα να γράφω σε αυτόν. Προφανώς γνωρίζω περί NTFS-3G και το χρησιμοποιούσα αλλά μου γεμίζει τους NTFS σκληρούς με φάκελους-"σκουπίδια" (DS_Store κλπ). Δεν λέω ότι δεν χρειάζονται για το Mac OS αλλά θα ήθελα κάπως να μπορώ να γράψω μόνο στον εξωτερικό ή καλύτερα να γίνεται mount μόνο αυτός. Γίνεται κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δεν φταίει το NTFS-3G για τα αρχεία .DS_Store κλπ. Τα βάζει το Mac OS X σε όλους τους δίσκους, απλά σε unix λειτουργικά όποιο αρχείο αρχίζει με . είναι hidden γι' αυτό και δεν τα βλέπεις. Κάπου είχα δει κάποια κόλπα για να μην γράφει τα .DS_Store σε removable ή δικτυακούς δίσκους. Google-άρισε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άμα βρεις λύση να την πεις και σ'εμάς.... Έχω βαρεθεί να σβήνω αυτά τα αρχεία σε περιβάλλον Windows.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Λοιπον η λυση ονομαζεται hidden cleaner και ειναι μια εφαργμογη την οποια θα χρησιμοποιειτε οταν θελετε να κανετε eject καποιο flashaki ή καποιον δισκο.Η δουλεια της ειναι αυτη ακριβως δηλαδη να σβηνει τα αρχεια τα οποια γραφει το OSX και δεν φαινονται σε αυτο αλλα σε περιβαλλον windows.http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/34318 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Λέει για mp3 players και usb devices οπότε δεν ξέρω αν θα δουλεύει σε εσωτερικού σκληρούς. Θα το δοκιμάσω πάντως.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:32 ---------- Έχω βαρεθεί να σβήνω αυτά τα αρχεία σε περιβάλλον Windows.... Αυτό βαριέμαι κ εγώ φίλε kpartsi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δουλευει μια χαρα και για εξωτερικους σκληρους.Το εχω δοκιμασει και δεν ειχα κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Για εσωτερικούς (IDE ή SATA) είναι το θέμα μου όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Με αιφνιδίασε(ευχάριστα πάντα) για ακόμη μια φορά το Mac OS X.. Αφιερωσα και...3 λεπτά για κάτι που θα μου λύνει τα χέρια το υπόλοιπο της ζωής μου Έφτιαξα με τον Automator ενα workflow ώστε κάθε φορά που ανοίγω το macbook τρέχει αυτόματα το chronosync και συγχρονίζει τον φάκελο itunes ,στη περίπτωσή μου, απτο iMac. Καταπληκτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Και μένα ο Automator μου έχει γλιτώσει πολύ χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Για εσωτερικούς (IDE ή SATA) είναι το θέμα μου όμως... Λοιπόν, εγώ βρήκα λύση σε αυτό το άρθρο. Σε terminal με την εντολή sudo find / -name ".DS_Store" -depth -exec rm {} \; καθαρίζεις όλο τον σκληρό από αυτά τα αρχεία, ενώ με το πρόγραμμα DS Store Terminator μπορείς να επιλέξεις και συγκεκριμένους φάκελους. Το πρόγραμμα είναι shareware (10$) και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα! Έχω κάποια αρχεία RAR τα οποία έχουν password. Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να βρίσει τον κωδικό όπως στα Windows? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.