Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με προλαβες!:-) δοκιμασα στο δικο μου το logitech κ ειναι το button 3.

αν θες δοκιμασε το steermouse, για να μπορεις να χρησιμοποιησεις ΟΛΑ τα πληκτρα του mouse σου. Πολλους τους βολεψε (εκτος απο μενα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
με προλαβες!:-) δοκιμασα στο δικο μου το logitech κ ειναι το button 3.

αν θες δοκιμασε το steermouse, για να μπορεις να χρησιμοποιησεις ΟΛΑ τα πληκτρα του mouse σου. Πολλους τους βολεψε (εκτος απο μενα).

Εμενα παλι δεν μου το ρυθμίζει απο κει :cry:

Μάλλον γιατι εχω βαλει το software τις ms που τελικα απο κει βρήκα την λύση με τον ιδιο τρόπο που ειχα κάνει και κάποτε στα windows.

Τωρα αυτο που θα ήθελα να βρω ειναι πως θα βάλω το οριζόντιο scrolaρισμα να αλλάζει spaces :-D

edit.

Λοιπόν μαγκες αμα ξερει κάνεις πως μπορώ να κανω το παρακάτω θα του ημουν ευγνώμον.

Το mouse μου ειναι αυτό US_Prd_ss_full_Wireless_Laser_Mouse_5000.jpg

Θέλω λοιπόν να θέσω το αριστερό κουμπι ως κουμπι switch between spaces και με το scrollαρισμα αριστερά - δεξιά - πανω - κατω να μεταφέρομαι στα spaces.

Δηλαδή πατώντας αυτο το κουμπί το αριστερο να μετατρέπει αντίστοιχα και το scroll button σε πάνω,κάτω,αριστερά,δεξιά.

Ελπίζω να ειναι εφικτό κατι τετοιο και βέβαια να γνωρίζει κάποιος πως γίνεται.

Ευχαριστώ.

μα αυτο σου ειπα, δοκιμασε το Steermouse, αν δεν αναγνωριζονται απ τον driver κ θα μπορεις να ορισεις αυτα τα κουμπια(π.χ. δεξι κ αριστερο scroll button) κ να αλλαζεις spaces!

edit: σε μενα εγινε ως εξης: To activate spaces Button 3 (μεσαιο κουμπι scroll). Μεταβαινω στα spaces. πανω-κατω-δεξιο-αριστερο scroll κ ξαναπαταω το μεσαιο κουμπι (button 3) για να μεταβω στο space που θελω

Δεν το καταφερα να δουλεψει :-(

Τεσπα βρήκα τώρα μια αλλη μαγκια για να το κανω πολυ πιο εύκολα.

Oσοι θέλουν να το τσεκάρουν μπορούν εδώ:

http://www.ksuther.com/warp/

Δεν το καταφερα να δουλεψει :-(

Τεσπα βρήκα τώρα μια αλλη μαγκια για να το κανω πολυ πιο εύκολα.

Oσοι θέλουν να το τσεκάρουν μπορούν εδώ:

http://www.ksuther.com/warp/

το δούλεψα λιγάκι, αλλά δεν με βόλεψε ιδιαίτερα λόγω ότι είμαι λάτρης του keyboard.

πρωσοπικά έχω σεταρει για αλλαγή των spaces με το alt + 1, 2 , 3 ,4

Επισκέπτης

Σημερα δημιουργηθηκε το πρωτο σημαντικο προβλημα . Δεν δουλευει το ενσωματομενο ποντικι του macbook pro . Εννοω το ποντικι που εχει απανω που κουνας με τα δαχτυλα ... Τι κανουμε τωρΑ?

Επισκέπτης
Για ποντικι εννοείς το trackpad;;;;

Βασικα ποτε δεν εμαθα πως λεγεται αυτο το ποντικι . Ναι , μαλλον trackpad θα το λενε . Δεν δουλευει καθολου ουτε το mouse click .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...