alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 γιες ιντιντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Με εξαίρεση προγράμματα όπως το photoshop, προσωπικά το touchpad των mac το βρίσκω ανώτερο, λειτουργικότερο και πιο ξεκούραστο και από mouse... Υπαρχουν κ τα ποντικια με τα εξτρα κουμπια για τις εξτρα λειτουργιες.. (expose κλπ) Σε windows υπαρχει κ η λυση να αντιστοιχίσετε σε καθε γωνια του touchpad μια λειτουργια: πχ δεξι κλικ στην πανω δεξια, minimize στην κατω δεξια, alt tab στην αριστερη πανω κλπ.. Υ.Γ.: Δεν εχετε ποτε προβλημα να μην πιανει παντα το καινουριο touchpad το απλο tap για κλικ και να πρεπει υποχρεωτικα να κανετε κανονικο-μηχανικο κλικ?? Σαν να ειναι ρυθμισμενο στο οχι πολυ ευαισθητο και ετσι να χανονται μερικα taps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Υπαρχουν κ τα ποντικια με τα εξτρα κουμπια για τις εξτρα λειτουργιες.. (expose κλπ) Σε windows υπαρχει κ η λυση να αντιστοιχίσετε σε καθε γωνια του touchpad μια λειτουργια: πχ δεξι κλικ στην πανω δεξια, minimize στην κατω δεξια, alt tab στην αριστερη πανω κλπ.. Ναι, αλλά περιστροφές, zoom in, zoom out κλπ δεν νομίζω ότι βολεύει ή παίζει με ποντίκι. Υ.Γ.: Δεν εχετε ποτε προβλημα να μην πιανει παντα το καινουριο touchpad το απλο tap για κλικ και να πρεπει υποχρεωτικα να κανετε κανονικο-μηχανικο κλικ??Σαν να ειναι ρυθμισμενο στο οχι πολυ ευαισθητο και ετσι να χανονται μερικα taps. Ναι μου συμβαίνει ενίοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ναι, αλλά περιστροφές, zoom in, zoom out κλπ δεν νομίζω ότι βολεύει ή παίζει με ποντίκι. Περιστροφες κανω εξαιρετικα σπανια.. Zoom in που κανω μπορω να κανω κ με το ποντικι στα αναλογα προγραμματα...(πχ κυριως σε φωτογραφιες) Ναι μου συμβαίνει ενίοτε. Λογω αυτου του γεγονοτος, αναγκαζομαι να κανω σχεδον παντα κανονικο-μηχανικο κλικ, γιατι και 1 στις 5 να χανεις κλικ, ειναι σπαστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σου συμβαίνει τόσο συχνά; Εμένα, άντε μία φορά την εβδομάδα. Και μπορεί να λέω και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σου συμβαίνει τόσο συχνά;Εμένα, άντε μία φορά την εβδομάδα. Και μπορεί να λέω και πολύ. 1 στις 5 που ειπα ημουν υπερβολικος.. 1 στα 10 κλικ το χανει παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Κάθε φορά που πιάνει τον iMac που έχω Windows χρήστης, καταλήγω να βρίσκω όλα τα παράθυρα minimized χαχα, κ με μενα, εχουν μια μανια να τα κανουν ολα minimize.. μεχρι να το καταλαβω ψαχνομαι κ λεω, μα καλα τα κλεισαν? συνηθεια γαρ.. το πιο κουλο ομως που με χουν ρωτησει 2-3, ειναι οταν κανουν δεξι κλικ στο desktop, ειναι: μα καλα, που ναι το refresh? κ για να μαστε on-topic, υπαρχει το προγραμματακι (well,σχεδον) Refresh Finder που το βαζεις σε οποιο σημειο της μπαρας του finder θες, κ κανει οτι λεει: refresh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 1 στις 5 που ειπα ημουν υπερβολικος..1 στα 10 κλικ το χανει παντως.. Kαι παλι εισαι "περιεργα":-D υπερβολικος , εκτος κ αν εχει καποιο προβλημα το touchpad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Kαι παλι εισαι "περιεργα":-D υπερβολικος , εκτος κ αν εχει καποιο προβλημα το touchpad. Aν 1 στις 10 κανω κλικ-tap κ αυτο δεν γινεται, δεν νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος... Ετσι αναγκαζομαι να κανω κανονικο-μηχανικο κλικ ολη την ωρα, γιατι ειναι καπως να κανεις tap και να μην γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Aν 1 στις 10 κανω κλικ-tap κ αυτο δεν γινεται, δεν νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος...Ετσι αναγκαζομαι να κανω κανονικο-μηχανικο κλικ ολη την ωρα, γιατι ειναι καπως να κανεις tap και να μην γινεται.. Ε μαλλον τοτε κατι συμβαινει με το touchpad βρε συ .. Eχω ενα White Μacbook και ενα Unibody ΜΒPro και δεν εχω με κανενα το προβλημα που αναφερεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ε μαλλον τοτε κατι συμβαινει με το touchpad βρε συ .. Eχω ενα White Μacbook και ενα Unibody ΜΒPro και δεν εχω με κανενα το προβλημα που αναφερεις . Μπορει... Κ αλλοι εχω ακουσει οτι το εχουν (πχ οπως ο punky), αλλα πολυ πιο σπανια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μια φορά στα 10 κλικ και μια φορά στα 10.000 κλικ (μια φορά την εβδομάδα) δεν είναι το ίδιο πρόβλημα, mate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 σε κάθε περίπτωση όμως είναι πρόβλημα πάντως δεν θυμάμαι να είχα αυτό το θέμα που λέει ο haha όσο είχα το macbook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Μια φορά στα 10 κλικκαι μια φορά στα 10.000 κλικ (μια φορά την εβδομάδα) δεν είναι το ίδιο πρόβλημα, mate Μα αυτο ακριβως ειπα: οτι στους περισσοτερους το προβλημα ειναι πολυ πιο σπανιο.(αν μαλιστα ειναι υπαρκτο) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ---------- σε κάθε περίπτωση όμως είναι πρόβλημα πάντως δεν θυμάμαι να είχα αυτό το θέμα που λέει ο haha όσο είχα το macbook. Νομιζω οτι υπηρχε ενα καπως παρομοιο προβλημα σε ολα σχεδον τα καινουρια trackpad, μεχρι που εβγαλε update η apple. http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1763231&tstart=0 Αλλα τοτε εχανε συνεχομενα μερικα κλικς για λιγη ωρα..Δεν ηταν ακριβως το ιδιο προβλημα.(κ λυθηκε με update) Στο τελος του thread βλεπω οτι το εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημα(μετα το update) με το να μην δεχεται παντα το tap. Τεσπα, εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι σαν να μην ειναι ρυθμισμενο αρκετα ευαισθητο.. Αυτο στο mbp ενος φιλου. Σε ενος αλλου φιλου δεν το εχει καν.. Ειμαιστε ομως τελειως οφτοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ρε παιδιά ξερετε πως μπορώ να βαλω ενα κουμπί στο mouse μου να ειναι για το spaces? εκει που πας για τις ρυθμίσεις του έχει δεξιά μια επιλογή που λεει mouse button 1 - mouse button 2 κλπ το βαζω αλλα δεν κάνει κατι. Υπαρχει αλλος τροπος? Το mouse που δουλεύω ειναι ενα wireless laser mouse 5000 τις ms. και θελω να ορίσω το κουμπί που ειναι στο scrolling ως κουμπί για spaces. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:01 ---------- Ρε παιδιά ξερετε πως μπορώ να βαλω ενα κουμπί στο mouse μου να ειναι για το spaces?εκει που πας για τις ρυθμίσεις του έχει δεξιά μια επιλογή που λεει mouse button 1 - mouse button 2 κλπ το βαζω αλλα δεν κάνει κατι. Υπαρχει αλλος τροπος? Το mouse που δουλεύω ειναι ενα wireless laser mouse 5000 τις ms. και θελω να ορίσω το κουμπί που ειναι στο scrolling ως κουμπί για spaces. εdit το βρήκα λολ Πηγα στην εφαρμογή του mouse μου στο πρόγραμμα τις ms που εχει το mouse και σε καποιο σημειο σου λεει για να βάλεις να ξεκιναει μια εφαρμογή έθεσα λοιπον την εφαρμογή spaces να την ανοιγει οταν πατάω το scrolling button και gg. Για όποιον ενδιαφέρεται btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.