HexStatic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 LoL..exw klasei sto gelio... basika den exw ti na pw... ti egine re karib afises ta pc kai epiases ta mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καταγγέλω τον mod paredwse που με παρασύρει σε "ευέξαπτη και ευερέθιστη συμπεριφορά". Karib, προτείνω να συνεχίσεις σε αγγλόφωνα forum γιατί απο Ελληνικά, δεν την παλεύεις. Να σου θυμίσω τον χαρακτηρισμό σου για κάποιους σε άλλο forum που δεν μπήκαν καν στον κόπο να σου κλειδώσουν το θέμα σου αλλά στο έσβησαν? Μην με υποχρεώσεις, γιατί βαριέμαι αφάνταστα. ΥΓ Για την ιστορία, ποτέ δεν εκφράζεις απόψεις σου. Πάντα ζητάς των άλλων. Εδώ πάντως σταμάτησε να βρέχει. Εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ. Ο χαρακτηρας μου ειναι ενας και μοναδικος.Με το ιδιο στυλ που γραφω εδω, γραφω κι αλλου, ελλαδα και κυριως αγγλοφωνα. ΜΟΝΟ στο INSOMNIA υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση. Αν ειχα λαθος συμπεριφορα θα μου την ελεγαν κι αλλου. Ναι, τοτε θα προβληματιζομουν μηπως κατι κανω λαθος. Αλλα οταν με ολα τα αλλα φορουμ ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, αρα κατι παιζει με το insomnia. Και συγκεκριμενα με σενα κυριε mod paredwse που την εχεις δει τουταγχαμων. Και παρασυρεις κι αλλους σε ευερεθιστη και ευεξαπτη συμπεριφορα. Και τωρα θα επελθει η τιμωρια, που εξεφρασα τις αποψεις μου. Η απειλη: το λουκετακι. Και οι ψυχολογοι φιλε χρησιμοι ειναι. Εχεις banαριστει και γειωθει απο τα μεγαλυτερα ελληνικα forums. Μα ουτε καν αξιοπρεπεια δεν διαθετεις? Επιμενεις σταθερα... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 @ karib, mjmj, mentoras99 ή όπως αλλιώς θα λέγεσαι σε λίγο: Το θράσος σου δυστυχώς δεν έχει όρια. Αντί να σιωπήσεις και να λουφάξεις, πας να βγεις κι από πάνω! Συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ. Ο χαρακτηρας μου ειναι ενας και μοναδικος.Με το ιδιο στυλ που γραφω εδω, γραφω κι αλλου, ελλαδα και κυριως αγγλοφωνα. ΜΟΝΟ στο INSOMNIA υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση. Αν ειχα λαθος συμπεριφορα θα μου την ελεγαν κι αλλου. Ναι, τοτε θα προβληματιζομουν μηπως κατι κανω λαθος. Αλλα οταν με ολα τα αλλα φορουμ ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, αρα κατι παιζει με το insomnia. Επειδή υπήρξε ΕΙΔΙΚΟ topic παρουσίασης της παρουσίας σου στο ελληνικό διαδίκτυο, για δώσε μας link στα αγγλόφωνα fora που συμμετέχεις. Εκεί συνεισφέρεις τίποτα ή τους ταράζεις κι εκεί με τις ερωτήσεις; Προσωπικά πάντως δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις στα άλλα fora - άσε που, κρίνοντας από την εδώ παρουσία σου, είμαι πεπεισμένος ότι ούτε εκεί συνεισφέρεις κάτι, πέραν της βροχής των ερωτήσεών σου. Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτησή μου και σε προκαλώ να την απαντήσεις: Έχεις συνεισφέρει ποτέ σου κάτι σε αυτό το forum; Έχεις προσφέρει λύσεις σε προβλήματα άλλων μελών; Είσαι μέλος που έχει χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τρία (3) accounts και αμφιβάλλω εάν δίνεις απάντηση στο ένα τοις εκατό (1%) των posts των τριών αυτών accounts σου. Το μόνο που ξέρεις είναι να ρωτάς. Να ρωτάς. Και να ρωτάς. Εσύ πότε θα απαντήσεις; Και συγκεκριμενα με σενα κυριε mod paredwse που την εχεις δει τουταγχαμων. Και παρασυρεις κι αλλους σε ευερεθιστη και ευεξαπτη συμπεριφορα. Το "Τουταγχαμών" πού κολλάει ακριβώς; Ο Τουταγχαμών πέθανε όταν ήταν 18-19 χρονών - με αποκαλείς νέο; Ο Τουταγχαμών ήταν Φαραώ - με αποκαλείς Αιγύπτιο; Και τωρα θα επελθει η τιμωρια, που εξεφρασα τις αποψεις μου. Η απειλη: το λουκετακι. Η ίδια καραμέλα: τιμωρούμαι γιατί εξέφρασα απόψεις. Μα δεν εκφράζεις απόψεις - προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα! Επαναλαμβάνω: Έχεις συνεισφέρει ποτέ σου κάτι σε αυτό το forum; Έχεις προσφέρει λύσεις σε προβλήματα άλλων μελών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HexStatic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Entaksi to na kanei kaneis erwtiseis den einai kako .. anthrwpino einai... to thema einai ti erwtiseis kanei.... an kanei erwtiseis epi tis ousias exei kalws.. an kanei erwtiseis etsi apla gia na grafei kb h database tou insomnia tote uparxei problima... Amfibalw an o siggekrimenos user (opws kai polloi aloi) asxolithikan panw apo 1 lepto gia tis apories tis opoies rwthsan sto forum... Amfibalw an o siggekrimenos user (opws kai aloi) kathisan apo monoi tous na psaksoun apantiseis panw stis apories tous.... Oxi sto google...ase to google pou pleon eimai pephsmenos oti kata ena 99.99999% tha sou dwsei apantisi sta problimata sou..anaferomai sto search tou insomnia.... Kalws i kakws to siggekrimeno forum exei megalh plithora apo users kai ena terasteio database to opoio sigoura mporei na kalupsei tis apories twn pio apetitikwn.... Apo thema sinisforas , kalws h kakws to tha dwseis gia na pareis einai kanonas tou internet genikotera...akoma kai ta p2p exoune ftasei sto simeio na anagazoun tous users na kanoune upload efoson theloune na kanoune download... etsi einai kai sta forum, kai sto internet genikotera.. gia auto to logo to internet exei ksefigei apo ta xeria oswn prospathisan na to periorisoun. Gia na pareis loipon prepei kai na dwseis... Take Care. P.S. An kai to siggekrimeno topic bgainei teleiws ektos poreias..(les kai an htane entws porias kati tha ginotane... exoume mathei apo to siggekrimeno user na anoigei polla topic "entos poreias" alla me kamia ousia...) kalo tha itane na minei anoixto etsi apla gia na episimanoume merika, gia tous perisoterous autonohta, pragmata. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ. Ο χαρακτηρας μου ειναι ενας και μοναδικος.Με το ιδιο στυλ που γραφω εδω, γραφω κι αλλου, ελλαδα και κυριως αγγλοφωνα. ΜΟΝΟ στο INSOMNIA υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση. Αν ειχα λαθος συμπεριφορα θα μου την ελεγαν κι αλλου. Ναι, τοτε θα προβληματιζομουν μηπως κατι κανω λαθος. Αλλα οταν με ολα τα αλλα φορουμ ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, αρα κατι παιζει με το insomnia. Και συγκεκριμενα με σενα κυριε mod paredwse που την εχεις δει τουταγχαμων. Και παρασυρεις κι αλλους σε ευερεθιστη και ευεξαπτη συμπεριφορα. Και τωρα θα επελθει η τιμωρια, που εξεφρασα τις αποψεις μου. Η απειλη: το λουκετακι. Από εχθές δεν έχεις απαντήσει σε κάτι άλλο. Ελπίζω να μας βαρέθηκες και να την κοπάνησες για τα περίφημα αγγλόφωνα forum. Εκεί μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι γράφεις γι' αυτό και δεν ασχολείται κανείς μαζί σου. Είχα την εντύπωση ότι στο 3ο Account καίγεσαι, αλλά μάλλον έχεις να κάνεις με πολύ υπομονετικούς ανθρώπους. (Ίσως είναι άγνωστη η τελευταία λέξη για εσένα.) Μην ξεχάσω, έπεται συνάντηση Insomniacs. Να έρθεις. Εγώ θα έρθω με άδεια χέρια. Το γιαούρτι θα το φέρουν άλλοι. Αντίο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ακόμη δεν εχετε μαθει οτι το παλικαρι δεν μπορει χωρις Insomnia ???? Κάθε φορα που φτάνει το πραγμα στην ιδια κατασταση λέει τα ιδια πραγματα. Εγω παντως απλα αποφευγω να του απανταω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για torrents τι να χρησιμοποιούμε; BitTorrent ή Transmission;; Είμαι μεταξύ αυτών των δύο γιατί απ'όσο έχω δει με αυτά πιάνω τις μεγαλύτερες ταχύτητες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 azureus! sorry αλλα είναι ο μοναδικός ζωντανός torrent client... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για torrents τι να χρησιμοποιούμε;BitTorrent ή Transmission;; Είμαι μεταξύ αυτών των δύο γιατί απ'όσο έχω δει με αυτά πιάνω τις μεγαλύτερες ταχύτητες! Transmission τον έχουν banned client σε μερικά περίεργα μονοπάτια. Το θέμα είναι ότι κανείς (πλην Azureus) δεν έχει selective downloading. :-| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Gia eukolia xrisis, Transission i Tomato Torrent Gia leitourgies Azureus. Prosopika xrisimopoio mono Transission, giati o Azureus me enoxlei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 αν καταλάβω γιατί ο azureus ξεκινάει πάντα maximized θα είμαι ευτιχισμένος! αλλά γενικά με καλύπτει σε όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 γειά και χαρά σε όλους είμαι από το μεσημέρι ευτυχής κάτοχος του mini mac καθώς ότι βιαστικός όπως οι περισσότεροι θα ήθελα μία βοήθεια στό θέμα της αντιγραφής ταινιών για ιδία χρήση.Υπάρχουν κάποια αντίστοιχα του shrink decrypter κλπ κλπ Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Σε παρακαλώ πολυ. Mac mini λέγεται το θηρίο. Και mini μόνο στο μάτι, γιατί στο... γραφείο είναι άλλο πράγμα. :mrgreen: Στην ερώτησή σου τώρα: ripping της ταινίας (όπως με το DVD Decrypter) κάνεις με το MacTheRipper. Συμπίεση (DVD Shrink) θα κάνεις με το DVD2OneX. Δεν θα χρειαστείς τπτ άλλο. Καλορίζικος και καλώς μας ήρθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ πρέπει να βρώ avatar by the way και ξανά συγνώμη για την κατάχρηση εναλλαγή ελληνικού με αγγλικού πληκτρολογιού με συνδιασμό πλήκτρων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.