Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν μπορεί κάποιος χριστιανός ας με διαφωτίσει...

ΌΛΑ τα αρχεία τα οποία κατεβάζω στον υπολογιστή και έχουν ελληνική γραμματοσειρά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα... Όσα γράφω εδώ ή βλέπω στο ίντερνετ είναι οκ... Όσα κατεβάζω όμως... Δεν..

ΤΙ μπορώ να κάνω γι αυτό; Νεύρα θυμός οργή μένος μίσος.. :\

(αναλυτικά πλζ γιατί για encoding στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βρίσκω κάτι...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Με το final cut pro γίνεται να βάλεις watermark.

Άμα δεν σ'αρέσουν τα Mac OS X και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες μην τα χρησιμοποιείς, είναι απλό κανείς δεν σε πιέζει, υπάρχουν και άλλα λειτουργικά.

sorry και ολας που δεν θέλω να στραφώ στην πειρατεία αντίθετα με σένα.

Ψάχνω για κάποιο free prog. παιδιά γιατι αναγκάζομαι να φτιάχνω το βίντεο στο leopard και με vmware μεσω χp να το. ξανά φτιάχνω

sorry και ολας που δεν θέλω να στραφώ στην πειρατεία αντίθετα με σένα.

Ψάχνω για κάποιο free prog. παιδιά γιατι αναγκάζομαι να φτιάχνω το βίντεο στο leopard και με vmware μεσω χp να το. ξανά φτιάχνω

Βλέπεις καμία πειρατική σημαία στο post μου;

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το κάνω για σένα.

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά θα το κάνω για σένα.

οχι αλλα οταν λες στον αλλον για ενα πρόγραμμα το οποιο ειναι ακρος επαγγελματικό και κανει και ποσα χιλιάρικα χωρις καν να τον ρωτισεις αν διαθέτει χρήματα τοτε κάτι εστι αυτό.

Τεσπα εγω ψάχνω για free εφαρμογή και δυστυχώς μεχρι τωρα δεν εχω βρει τίποτα.

Να διευκρίνιζες από την αρχή ότι ήθελες free πρόγραμμα, δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να μυρίζουμε τα δάκτυλα μας για να βρούμε τι θές. Ρώτησες για video watermark πρόγραμμα και σου είπα ένα, δεν σε πίεσα ούτε να το αγοράσεις, ούτε να γίνεις πειρατής της Καραϊβικής.

Να διευκρίνιζες από την αρχή ότι ήθελες free πρόγραμμα, δεν έχουμε όλοι την ικανότητα να μυρίζουμε τα δάκτυλα μας για να βρούμε τι θές. Ρώτησες για video watermark πρόγραμμα και σου είπα ένα, δεν σε πίεσα ούτε να το αγοράσεις, ούτε να γίνεις πειρατής της Καραϊβικής.

καλα οκ

Σε free υπάρχει κάτι?

καλα οκ

Σε free υπάρχει κάτι?

Νομίζω με το FFMPEGX http://homepage.mac.com/major4/ μπορείς να βάλεις watermark με κάποιο plugin. Ρίξτω μια ματιά αν θές. Πάντως σε shareware υπάρχουν και πολύ ποιο φτηνές λύσεις από το final cut pro.

Νομίζω με το FFMPEGX http://homepage.mac.com/major4/ μπορείς να βάλεις watermark με κάποιο plugin. Ρίξτω μια ματιά αν θές. Πάντως σε shareware υπάρχουν και πολύ ποιο φτηνές λύσεις από το final cut pro.

που μπορώ να βρω plug ins?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:28 ----------

αυτό κάνει 50 ευρώ όμως.

Αν μπορεί κάποιος χριστιανός ας με διαφωτίσει...

ΌΛΑ τα αρχεία τα οποία κατεβάζω στον υπολογιστή και έχουν ελληνική γραμματοσειρά μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα... Όσα γράφω εδώ ή βλέπω στο ίντερνετ είναι οκ... Όσα κατεβάζω όμως... Δεν..

ΤΙ μπορώ να κάνω γι αυτό; Νεύρα θυμός οργή μένος μίσος.. :\

(αναλυτικά πλζ γιατί για encoding στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βρίσκω κάτι...)

bump

Παραείναι σοβαρό πρόβλημα για να μην υπάρχει μία απλή λύση..

Είχα ρωτήσει για το cd με τα ελληνικά που έρχεται μαζί με το macbook αλλα μου είπατε να μήν το πλησιάσω....

Αν όχι αυτό... ποιό;

Οτιδήποτε τύπου κειμένου και να κατεβάσω(υπότιτλοι πχ)/μου στείλουν(να μου στείλεις ένα doc/txt που έγραψες εσύ μέσω adium) τα οποία είναι γραμμένα στα ελληνικά.

Είτε με το textedit που είναι το default είτε με το ms word for mac ανοίγουν περίεργα.. :\

update: Έπρεπε να αλλάξω manual το encoding και στα 2 προγράμματα. Στο textedit συγκεκριμένα δεν υπήρχαν τα ελληνικά στη λίστα και ήλπιζα στο unicode.. Δεν πρόσεξα όμως οτι είχε απο κάτω ένα edit list απο όπου και επέλεξα το Greek(macos) και όλα καλά... Θεωρούσα οτι θα βρώ κάτι πιο generic που θα αφορούσε όλα τα σχετικά προγράμματα...

Ευχαριστώ που ασχολήθηκες :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...