Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν θέλω να το πιστέψω...Μια τόσο σημαντική λειτουργία και δνε υπάρχει ήμαρτον... Χμμμ τώρα που το είδα καλύτερα αυτό που έγραψα αναφερόταν στην δημιουργία ISO 9660 Disc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Που σημαίνει ότι μπορώ? Επίσης γιατί όταν βάζω ένα δισκάκι το οποίο αντέχει ταχύτητα εγγραφής μέχρι 8x μου το γράφει μέχρι το πολύ 4χ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Νομίζω πως δεν υποστηρίζεται καν multisession από τα Mac OSX. Το αντιγραφικό σου μέχρι τη ταχύτητα υποστηρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 8x. Επιλέγω write Speed 8x αλλά τίποτα. Εκεί αυτό μέγιστο 4χ. Επίσης έκανα δοκιμή να απενεργοποιήσω το Buffer Undertun Prevention αλλά μία απο τα ίδια. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Κάποιος που να ξέρει τι παίζει με το multisession DVD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δές και εδώ http://www.applematters.com/article/burnagain-dvd/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Χμμμμμ! Θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστώ και πάλι! Το άλλο με την ταχύτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Σορρυ αλλά για την ταχύτητα δεν έχω ιδέα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δοκίμασα το Burnagain fs αλλά μου λέει unsupported disk type. Κρίμας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Σαν πρόγραμμα εγγραφής CD-DVD χρησιμοποιώ το Toast Titanium. Όλα καλά με την εγγραφή αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα πώς επιλέγω να φτιάξω multisession DVD. Πώς το κάνω αυτό? Επίσης κανένα άλλο πρόγραμμα καλύτερο ή ισοδύναμο απο το Toast υπάρχει και ποιό? Ευχαριστώ! Ασε φιλε, κι εγω εχω παθει εγκεφαλικο που το osx δεν υποστηριζει αυτη την απλοϊκη αλλα για μερικους (πχ εμας) σημαντικη λειτουργια... Τα...πρωτογονα windows την διαθετουν εδω και μια δεκαετια... Οσο και να ψαξεις, δεν υπαρχει λυση. Η' μαλλον υπαρχει μια μοναδικη, το burnagain προγραμμα, το οποιο κανει multisession dvd αλλα μονο σε re-write dvd, και οχι σε απλο dvd-r!!!!! Ειναι ξεφτιλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κάτι τέτοια πράγματα απορώ γιατί μια τόσο μεγάλη εταιρία τα κάνει. Κρίμας και πάλι κρίμας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Κάτι τέτοια πράγματα απορώ γιατί μια τόσο μεγάλη εταιρία τα κάνει. Κρίμας και πάλι κρίμας... κανεις δεν ειναι τελειος. Εδω δεν υπαρχει προγραμμα για watermark for video Μια ειναι η λυση vmware & xp η bootcamp. Μου αρεσει που λενε αρκετοι οτι μπορεις να κανεις τα παντα pff. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εδώ, ένας φίλος προτείνει μέσω QuickTime Pro. Αν γίνεται, πες μας πιο συγκεκριμένα τι θέλεις να κάνεις... Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια μέθοδο watermarking, και ψάχνω λίγο στα τυφλά κι εγώ. PS. Ο,τι γίνεται, γίνεται! Και μάλιστα από πρόγραμμα της ίδιας της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 κανεις δεν ειναι τελειος.Εδω δεν υπαρχει προγραμμα για watermark for video Μια ειναι η λυση vmware & xp η bootcamp. Μου αρεσει που λενε αρκετοι οτι μπορεις να κανεις τα παντα pff. Με το final cut pro γίνεται να βάλεις watermark. Άμα δεν σ'αρέσουν τα Mac OS X και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες μην τα χρησιμοποιείς, είναι απλό κανείς δεν σε πιέζει, υπάρχουν και άλλα λειτουργικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Άμα δεν σ'αρέσουν τα Mac OS X και δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά που θες μην τα χρησιμοποιείς, είναι απλό κανείς δεν σε πιέζει, υπάρχουν και άλλα λειτουργικά. Καλά τα λες, αλλά δεν είναι ΤΑ Mac OS X. Είναι ΤΟ Mac OS X, TO Linux, ΤΟ Unix. Μόνο η Microsoft χρησιμοποιεί πληθυντικό για το λειτουργικό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Καλά τα λες, αλλά δεν είναι ΤΑ Mac OS X. Είναι ΤΟ Mac OS X, TO Linux, ΤΟ Unix. Μόνο η Microsoft χρησιμοποιεί πληθυντικό για το λειτουργικό της. Σωστά, παλιές συνήθειες βλέπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.