Street-Fighter Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εχω δεί σε καμποσα screenshots το Dock να έχει ίδιο σχήμα-ιδιοτητες όπως όταν το βάζεις δεξια-αριστερα. πώς μπορώ να έχω το Dock να είναι στην θέση Bottom και να φαίνετε όπως όταν είναι πλάγια ; άνοιξε το Terminal Πληκτρολόγησε: defaults write com.apple.dock no-glass -boolean YES πατα το return key μετα πατα: killall Dock Πατάς το return key και θα σου δείχνει ως 2D Για να το επαναφέρεις εκει που λεει ο οδηγός που σου έδωσα YES" πατας "NO" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 http://www.macosxhints.com/article.php?story=2007101815375480 = άνοιξε το TerminalΠληκτρολόγησε: defaults write com.apple.dock no-glass -boolean YES πατα το return key μετα πατα: killall Dock Πατάς το return key και θα σου δείχνει ως 2D Για να το επαναφέρεις εκει που λεει ο οδηγός που σου έδωσα YES" πατας "NO" [Το ίδιο ακριβώς πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 = [Το ίδιο ακριβώς πράγμα... lol δεν ειδα τo 1o link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Πώς μπορώ στο QuickTime να βλεπω σε κάθε ταινία τον εναπομίναντα χρόνο της ταινίας? Έχω βαλει και τον VLC player αλλά ούτε αυτός δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Πώς μπορώ στο QuickTime να βλεπω σε κάθε ταινία τον εναπομίναντα χρόνο της ταινίας? Έχω βαλει και τον VLC player αλλά ούτε αυτός δείχνει. Δυστυχώς μόνο το Movist δείχνει άμεσα τον χρόνο που υπολείπεται για να τελειώσει μία ταινία. Στον Quicktime Player, αν πατήσεις Cmd + I, θα σου δείξει μόνο τον συνολικό χρόνο της ταινίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Τουλάχιστον γίνεται με άλλον media player! Σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καλήμερα παιδιά, Απο προχθές το Missing Sync μου κανει διάφορα τρελά. Όποτε συνδέω συσκευή, μπλοκάρει ΟΛΟ το δίκτυο του υπολογιστή. Δεν μπορω να δω σελιδες, δεν μπορω να δω δίσκους (network) κλπ... Ξέρεις κάνεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπερα υπάρχει κανα τέτοιο πρόγραμμα? Εχω το imovie 08 αλλα δεν μπορεί να κανει picture in picture οπως το 09. Αν γνωρίζεται κάποιο θα σας ήμουν ευγνώμον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρυθμίζουμε τους ανεμιστήρες στα windows μέσω bootcamp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Επίσης, υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το μέγεθος του παραθύρου που ανοίγει όταν πατάω το Applications από το dock; Δεν μιλάω για finder αλλά για το Grid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 @ GR1337 : Βρήκα αυτό, αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά. @ Cygnus : Μπα, το κάνει μόνο του όσο χρειάζεται. Το έχω παρατηρήσει και στο MacBook που έχει χαμηλότερη ανάλυση. Με τον ίδιο αριθμό Applications και στον iMac, στον δεύτερο εμφανίζονται όλα τα Apps, ενώ στο Book όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Επίσης, υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω το μέγεθος του παραθύρου που ανοίγει όταν πατάω το Applications από το dock; Δεν μιλάω για finder αλλά για το Grid. Αυτό νομίζω θα γίνεται στα Snow Leopard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Σαν πρόγραμμα εγγραφής CD-DVD χρησιμοποιώ το Toast Titanium. Όλα καλά με την εγγραφή αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα πώς επιλέγω να φτιάξω multisession DVD. Πώς το κάνω αυτό? Επίσης κανένα άλλο πρόγραμμα καλύτερο ή ισοδύναμο απο το Toast υπάρχει και ποιό? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Καλησπέρα! Σαν πρόγραμμα εγγραφής CD-DVD χρησιμοποιώ το Toast Titanium. Όλα καλά με την εγγραφή αλλά δεν μπορώ να βρώ με τίποτα πώς επιλέγω να φτιάξω multisession DVD. Πώς το κάνω αυτό? Επίσης κανένα άλλο πρόγραμμα καλύτερο ή ισοδύναμο απο το Toast υπάρχει και ποιό? Ευχαριστώ! Αυτά γράφει το titanium. Note You cannot make multi-session DVDs or Blu-ray discs. Καλύτερο δεν πιστεύω πως υπάρχει. Ρίξε όμως μια ματιά εδώ, ίσως βρείς κάτι που να σε βολέψει. http://web.mac.com/simon_elliott/simon_elliott%40mac.com/Multimedia.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δεν θέλω να το πιστέψω...Μια τόσο σημαντική λειτουργία και δνε υπάρχει ήμαρτον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.