GR1337 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Φτου, πρέπει να τα περάσω πάλι. Μάλλον είναι μια καλή ευκαιρία να πάω στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Είσαι σίγουρος για αυτό; Το δοκίμασες και το κάνει; Τα ίδια ηχεία έχω και δεν ανοιγοκλείνουν. ναι το πιέζεις και κλείνουν. Κανονικό κουμπί είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axaiosgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ναι το πιέζεις και κλείνουν. Κανονικό κουμπί είναι wtf? Sounsticks 2 δεν έχεις? Το δοκίμασα σε μένα και δεν πιέζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 wtf? Sounsticks 2 δεν έχεις? Το δοκίμασα σε μένα και δεν πιέζεται. 2.1 harman kardon sound sticksII Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Για κάποιο λόγο όταν ξύπνησε από sleep το macbook, είχαν χαθεί από το desktop οι φάκελοι που είχα φτιάξει.Δλδ υπήρχε το dock, ο finder έβλεπε τους φακέλους στο desktop, αλλά εγώ δεν τους έβλεπα. Εκανα επανεκκίνηση και όλα οκ, αλλά ξέρεις κανείς γιατί έγινε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εσύ δηλαδή αμέσως μετά τον ύπνο είσαι εντάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Τα windows φταινε!! lol :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εσύ δηλαδή αμέσως μετά τον ύπνο είσαι εντάξει; Έγραψες. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Τα windows φταινε!! lol :lol: Όχι γιατί αν έφταιγαν τα windows δε θα έβλεπε τους φακέλους του ούτε μετά την επανεκκίνηση χαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Εσύ δηλαδή αμέσως μετά τον ύπνο είσαι εντάξει; Ναι ρε, δεν είναι θέμα του sleep.Συνέχεια το έχω σε sleep->wake, 1η φορά το έκανε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Στο itunes παιδιά εχω κάποια βιντεο κλιπς. Οταν πατάω να παίξουν κάποια απο αυτά αντί για να τα παίξει απο την αρχή ξεκινάει να παίζει απο το τελευταίο σημείο που τα ειχα αφήσει. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό τελείως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Στο itunes παιδιά εχω κάποια βιντεο κλιπς.Οταν πατάω να παίξουν κάποια απο αυτά αντί για να τα παίξει απο την αρχή ξεκινάει να παίζει απο το τελευταίο σημείο που τα ειχα αφήσει. Πως μπορώ να το βγάλω αυτό τελείως? Δεξί κλικ πάνω στο video > Get Info > Options > Remember Position > No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δεξί κλικ πάνω στο video > Get Info > Options > Remember Position > No Tnx!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εχω δεί σε καμποσα screenshots το Dock να έχει ίδιο σχήμα-ιδιοτητες όπως όταν το βάζεις δεξια-αριστερα. πώς μπορώ να έχω το Dock να είναι στην θέση Bottom και να φαίνετε όπως όταν είναι πλάγια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Εχω δεί σε καμποσα screenshots το Dock να έχει ίδιο σχήμα-ιδιοτητες όπως όταν το βάζεις δεξια-αριστερα. πώς μπορώ να έχω το Dock να είναι στην θέση Bottom και να φαίνετε όπως όταν είναι πλάγια ; http://www.macosxhints.com/article.php?story=2007101815375480 Υπάρχει και σχετικό προγραμματάκι που κάνει το ίδιο πράγμα: http://www.eternalstorms.at/utilities/2dornot2d/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.