AtiX Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Θέμα συνήθειας περισσότερο… (και για αυτό αναφέρθηκα πρώτα στο menu bar…) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Θέμα συνήθειας περισσότερο… (και για αυτό αναφέρθηκα πρώτα στο menu bar…) Από τα windows προς τα macintosh δεν νομίζεις οτι πέρα απο προγράμματα θα πρέπει να αλλάξεις και συνήθειες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 :lol: Έχεις δίκιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 :lol: Έχεις δίκιο!!! keep walking τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σ’ευχαριστώ… Update: Παιδιά δεύτερη ερώτηση... το transmision βρίσκει κλειστές τις πόρτες του thomson 585v7... τις άνοιξα αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα... ξέρει κανείς τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παίδες, νέος και εγώ μετά από μια βδομάδα μια χαρά είναι η μετάβαση μου σε Mac… μια ερωτησούλα όμως… πως μπορώ να βάλω στην menu bar ή στο dock το shut down? Κατέβασε το συνημμένο, αποσυμπίεσέ το, και βάλε τον φάκελο που θα εμφανιστεί στο dock, δεξιά, στην πλευρά των stacks. Κάνε δεξί κλικ πάνω του και επίλεξε το Display as Folder. Μόλις πατάς πάνω του θα εμφανίζονται 4 σκριπτάκια (Shut down, restart, logout και sleep). PowerButton.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλά ε... με πέθαινες, είναι αυτό που ήθελα...! ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ωραίος! Κάτι για την ΜenuΒar έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τι εννοείται menubar? Αφού αν πατήσεις το μηλαράκι πάνω αριστερά σου βγάζει shut down, restart etc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδια μια ερωτηση. Στο γραφειο εχω win και μαζι ενα usb με διαφορα αρχεια... Το φορματ ειναι ntfs... υπαρχει τροπος να το "δω" στα Mac μου και να παρω τα αρχεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 παιδια μια ερωτηση. Στο γραφειο εχω win και μαζι ενα usb με διαφορα αρχεια... Το φορματ ειναι ntfs... υπαρχει τροπος να το "δω" στα Mac μου και να παρω τα αρχεια ? Αν θυμάμαι καλά, το MacOS διαβάζει δίσκους NTFS, απλώς δεν μπορεί να γράψει εγγενώς. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235609 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279435 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovass Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Αν θυμάμαι καλά, το MacOS διαβάζει δίσκους NTFS, απλώς δεν μπορεί να γράψει εγγενώς. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε μια ματιά στα ακόλουθα θέματα: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=235609 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=279435 many thanks... θα το δοκιμασω αργοτερα που θα ειμαι σπιτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Κάποιο πρόραμμα που να δείχνει στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου στο Desktop απο κάτω σαν τα Windows Vista με μία μπάρα πόσος χώρος απομένει ελέυθερος? Επίσης γιατί στα Mac όταν τα ανοίγω μου χρησιμοποιεί το σύστημα το 1GB απο τα 4GB μνήμη χωρίς να κάνω κάτι(πολύ δεν είναι)? Επίδης αντί να μου αναγνωρίζει 4GB μνήμη βλέπει πρίπου 3,5. Γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Πώς μπορούμε να δούμε την ελεύθερη μνήμη του συστήματος μας και το πόση καταλαμβάνεται στο swap; Ψάχνω κάτι αντίστοιχο του: >cat /proc/meminfo σε linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Κάποιο πρόραμμα που να δείχνει στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου στο Desktop απο κάτω σαν τα Windows Vista με μία μπάρα πόσος χώρος απομένει ελέυθερος? Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας -> Show View Options -> Ενεργοποιείς το Show item info. Παίξε λίγο και με τα μεγέθη ώστε να φαίνονται πλήρως τα γράμματα. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι τέτοιο (όχι ακριβώς αυτό που ζητάς, αλλά ίσως good enough) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.