haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το WMA από μόνο του δεν είναι τόσο κακό. Η εξ' ορισμού επιλογή για DRM όμως είναι (και μάλιστα χωρίς να ενημερώνεται ο χρήστης για το τι σημαίνει αυτό). +1 Κ για αυτο ακριβως λεω οτι ειναι τελειως ακυρο να λεμε οτι το wma ειναι κατεργαρια της m$ για να φανουν οι αλλοι ασυμβατοι.. (κ τι ασυμβατοι να φανουν, αφου μπορουν να το παιξουν οι περισσοτεροι Players) edit: Ε τα λέτε και όπως θέλετε τι να πω τώρα?Όταν δηλαδή βάζεις ένα cd για ΠΡΩΤΗ φορά και πας να το ριπαρεις σου βγάζει ένα αναδυόμενο παράθυρο που σου λέει που να το αποθήκευση σε τι μορφή wma - mp3 etc και αν θες να είναι κλειδωμένα η οχι δηλαδή φταίει η ms το οτι εσείς πατάτε next & next &next χωρίς να διαβάζετε επειδή είσαι ¨έμπειροι χρήστες¨? Μην λεμε και οτι θέλουμε τώρα! Πρωτα να βλέπουμε και μετά να γράφουμε +1 Ειπαμε απλα μερικοι θεωρουν κατεργαρια το wma για να φανουν οι αλλοι ασυμβατοι!! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 +1 Κ για αυτο ακριβως λεω οτι ειναι τελειως ακυρο να λεμε οτι το wma ειναι κατεργαρια της m$ για να φανουν οι αλλοι ασυμβατοι.. (κ τι ασυμβατοι να φανουν, αφου μπορουν να το παιξουν οι περισσοτεροι Players) Toτε γιατί είναι κατεργαριά ? Ότι θέλετε λέτε μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ε τα λέτε και όπως θέλετε τι να πω τώρα?Όταν δηλαδή βάζεις ένα cd για ΠΡΩΤΗ φορά και πας να το ριπαρεις σου βγάζει ένα αναδυόμενο παράθυρο που σου λέει που να το αποθήκευση σε τι μορφή wma - mp3 etc και αν θες να είναι κλειδωμένα η οχι δηλαδή φταίει η ms το οτι εσείς πατάτε next & next &next χωρίς να διαβάζετε επειδή είσαι ¨έμπειροι χρήστες¨? Μην λεμε και οτι θέλουμε τώρα! Πρωτα να βλέπουμε και μετά να γράφουμε Έχεις δίκιο. Απλά, επειδή εγώ είμαι έμπειρος χρήστης το αναδυόμενο παράθυρο που λες δεν το έχω δει ποτέ μου. Ο λόγος είναι πως, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω όταν εγκαθιστώ windows σε ένα υπολογιστή είναι να πάω στις ρυθμίσεις του Media Player και να ρυθμίσω να κάνει rip σε mp3. Φαίνεται λοιπόν πως οι φίλοι μου (ως τυπικοί χρήστες υπολογιστών ), απλά πάτησαν ένα OK όταν είδαν το αναδυόμενο παράθυρο χωρίς να διαβάσουν καν τι έλεγε. Καλά που μου το είπες, ώστε την επόμενη φορά που θα συμβεί να τους πω να διαβάζουν τι γράφουν τα dialog boxes πριν πατάνε ΟΚ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Έχεις δίκιο. Απλά, επειδή εγώ είμαι έμπειρος χρήστης το αναδυόμενο παράθυρο που λες δεν το έχω δει ποτέ μου. Ο λόγος είναι πως, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνω όταν εγκαθιστώ windows σε ένα υπολογιστή είναι να πάω στις ρυθμίσεις του Media Player και να ρυθμίσω να κάνει rip σε mp3. Φαίνεται λοιπόν πως οι φίλοι μου (ως τυπικοί χρήστες υπολογιστών ), απλά πάτησαν ένα OK όταν είδαν το αναδυόμενο παράθυρο χωρίς να διαβάσουν καν τι έλεγε. Καλά που μου το είπες, ώστε την επόμενη φορά που θα συμβεί να τους πω να διαβάζουν τι γράφουν τα dialog boxes πριν πατάνε ΟΚ... Καλημέρα. Δεν στην είπα. Και εγω πόσες φορές το έχω πάθει αυτο Ακριβώς επειδή εισαι έμπειρος χρήστης βαριέσαι να διαβάζεις.. Όπως και εγώ άλλωστε. Αυτο το next nexn next μας τα εχει κάνει ετσι @@ να ουμε Ενώ στο mac os δεν θα πάθεις ποτέ κατι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δε μου έχει απαντήσει κανείς, τι το χρήσιμο έχει το πρότυπο wma. Όσον αφορά το "υπάρχουν mp3 players που είναι συμβατά", λυπάμαι αλλά δε μου λέει τίποτα. Στο δικό μου δεν είναι. Και δεν ξέρω κανέναν που όταν αγοράζει mp3 player ή mp3 cd player κτλ κτλ, να ελέγχει αν υποστηρίζεται το πρότυπο wma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δε μου έχει απαντήσει κανείς, τι το χρήσιμο έχει το πρότυπο wma. Όσον αφορά το "υπάρχουν mp3 players που είναι συμβατά", λυπάμαι αλλά δε μου λέει τίποτα. Στο δικό μου δεν είναι. Και δεν ξέρω κανέναν που όταν αγοράζει mp3 player ή mp3 cd player κτλ κτλ, να ελέγχει αν υποστηρίζεται το πρότυπο wma. εμένα παλι δεν μου απάντησες. Εγω σου απάντησα. Την χρησιμότητα την τι θες? Δηλαδή σε τι είναι χρήσιμο το aac το aiff κλπ κλπ? Και γιατί είναι χρήσιμο το mp3?Και όχι το wav και όχι το wma? Mην το γυρνάς εκει που το θες να παει γιατί απλά δεν θα πάει. Λες οτι το έκανε η ms επίτηδες καλά έκανε αν το πιστεύεις και εγώ σου λέω οτι δεν σου απαγόρευσε να ripαρεις σε mp3 την μουσική σου. Οσο για το mp3 σου τι θες να σου πω? Οτι ειναι mp3?ε mp3 ειναι και το να αναπαραγει wma & wav έξτρα του είναι.Όπως θα ήταν εξτρα το να έπαιρνες ενα wma και να έπαιζε mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δε μου έχει απαντήσει κανείς, τι το χρήσιμο έχει το πρότυπο wma. Σε σχεση με το mp3? (χωρια την λιγο καλυτερη ποιοτητα που θεωρητικα προσφερει) Οτι ακριβως κ το aac: υποστηριζει drm! Πραγμα πολυ σημαντικο(για τις εταιριες,οχι για εμας) για νομιμες πωλησεις. (παλι καλα που προσφατα αρχισε να φευγει το drm απο τις διαδικτυακες πωλησεις,εστω πληρωνοντας κ κατι παραπανω) Όσον αφορά το "υπάρχουν mp3 players που είναι συμβατά", λυπάμαι αλλά δε μου λέει τίποτα. Στο δικό μου δεν είναι. Και δεν ξέρω κανέναν που όταν αγοράζει mp3 player ή mp3 cd player κτλ κτλ, να ελέγχει αν υποστηρίζεται το πρότυπο wma. Σχεδον ολα τα mp3 players(ακομα κ αυτοκινητου) υποστηριζουν πια wma.. (το aac ισως να ειναι κ λιγοτερο διαδεδομενο σαν υποστηριξη σε car cd players κλπ) Κ αν δεν υποστηριζουν ,δεν φταιει η m$ για αυτο, δεν το απαγορευει.(πχ δεν τους κυνηγαει αν το υποστηριζουν) Νομιζω μονο ipod κ itunes δεν το υποστηριζουν για προφανεις λογους... (ενω πχ ο media player της ms παιζει aac) Τωρα οτι εσυ βλεπεις κατεργαρια της m$ για να φανουν ασυμβατοι οι αλλοι (ποιοι αλλοι? κ γιατι να φανουν ασυμβατοι αφου δεν απαγορευεται να το υποστηριξουν?) δεν σημαινει οτι ειναι ετσι.. Ισως απλα δειχνεις μια εμπαθεια χωρις λογο προς την m$. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Σε σχεση με το mp3?Οτι ακριβως κ το aac: υποστηριζει drm! Πραγμα πολυ σημαντικο(για τις εταιριες,οχι για εμας) για νομιμες πωλησεις. (παλι καλα που προσφατα αρχισε να φευγει το drm απο τις διαδικτυακες πωλησεις,εστω πληρωνοντας κ κατι παραπανω) Σχεδον ολα τα mp3 player(ακομα κ αυτοκινητου) υποστηριζουν πια wma.. (το aac ισως να ειναι κ λιγοτερο διαδεδομενο σαν υποστηριξη σε car cd players κλπ) Κ αν δεν υποστηριζουν ,δεν φταιει η m$ για αυτο, δεν το απαγορευει. Νομιζω μονο ipod κ itunes δεν το υποστηριζουν για προφανης λογους... (ενω πχ ο media player παιζει aac) Τωρα οτι εσυ βλεπεις κατεργαρια της m$ για να φανουν ασυμβατοι οι αλλοι (ποιοι αλλοι? κ γιατι να φανουν ασυμβατοι αφου δεν απαγορευεται να το υποστηριξουν) δεν σημαινει οτι ειναι ετσι.. Ισως απλα δειχνεις μια εμπαθεια χωρις λογο προς την m$. Με κάλυψες ή με ολοκλήρωσες καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μάλλον έχετε κάποια δίκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μάλλον έχετε κάποια δίκια. Σε τιμά ότι το παραδέχτηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μάλλον έχετε κάποια δίκια. Σε τιμά ότι το παραδέχτηκες +1........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ξεροκέφαλος δεν ήμουν ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 (εδώ μιλάμε πάλι οι 2 μας...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παίδες, νέος και εγώ μετά από μια βδομάδα μια χαρά είναι η μετάβαση μου σε Mac… μια ερωτησούλα όμως… πως μπορώ να βάλω στην menu bar ή στο dock το shut down? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παίδες, νέος και εγώ μετά από μια βδομάδα μια χαρά είναι η μετάβαση μου σε Mac… μια ερωτησούλα όμως… πως μπορώ να βάλω στην menu bar ή στο dock το shut down? Γιατι να το βάλεις? Για να πατάς κατά λάθος και να κλείνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.