Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ανοιγει mkv ?:shock:

Όχι, θα πρέπει να έχεις και έναν video player σε συνδιασμό, για να κάνεις τη δουλιά σου στον jubler (ουσιαστικά θα συγχρονίζεις "χειροκίνητα").

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Όχι, θα πρέπει να έχεις και έναν video player σε συνδιασμό, για να κάνεις τη δουλιά σου στον jubler (ουσιαστικά θα συγχρονίζεις "χειροκίνητα").

σαπίλα...:lol::lol::lol:

Με το jubler μπορω να του δηλωσω τι ωρα θα ξεκινήσει ο πρωτος διαλογος και τι ωρα ο τελευταίος ετσι ωστε να συγχρονίσει τους ενδιάμεσους ?

Ρε παιδιά, μην τα παραλέτε. Ο Jubbler χρησιμοποιεί τον MPlayer (πρέπει να είναι εγκατεστημένος στο σύστημα) οπότε ανοίγει .mkv αρχεία. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τους υπότιτλους, δες εδώ

Ρε παιδιά, μην τα παραλέτε. Ο Jubbler χρησιμοποιεί τον MPlayer (πρέπει να είναι εγκατεστημένος στο σύστημα) οπότε ανοίγει .mkv αρχεία. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με τους υπότιτλους, δες εδώ

θα το δοκιμασω αργοτερα στο σπιτι μου. Ευχαριστω πολυ παιδια!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:10 ----------

το δοκιμαζω τωρα...

ανοιγω υποτιτλους ελληνικους και μου τους διαβαζει ετσι... Íå ÿ âèäÿõ ïîâå÷å.

Íî íå ìè å è ïðèòðÿáâàëà. χαχααχχααχ!!

αλλαξα 2-3 unicode αλλα τζιφος...

τι βαζω ρε παιδια???

Εγώ αυτό το πρόβλημα το έχω σε όλα τα αρχεία που κατεβάζω και έχουν ελληνικούς χαρακτήρες...

Μαζί με το macbook είχε και διάφορα άλλα συνοδευτικά cd και κάτι για fonts κτλ αλλα ούτε που τα είδα... Χρειάζεται να κάνω κάτι install ή να αλλάξω απο κάπου το encoding?

Sites etc ανοίγουν μια χαρά..

Το πρόβλημα είναι σε ελληνικά word κτλ αρχεία και τα περιεχόμενα τους....

Μαζί με το macbook είχε και διάφορα άλλα συνοδευτικά cd και κάτι για fonts κτλ αλλα ούτε που τα είδα... Χρειάζεται να κάνω κάτι install ή να αλλάξω απο κάπου το encoding?

Τα CD αυτά είναι η "ελληνική υποστήριξη" της Rainbow (μετατρέπουν κάποια από τα μενού του Mac OS Χ στα ελληνικά). Είναι φημισμένα για τα προβλήματα που προκαλούν στο σύστημα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 30" και να θαυμάσεις τις σπίθες...

Τα CD αυτά είναι η "ελληνική υποστήριξη" της Rainbow (μετατρέπουν κάποια από τα μενού του Mac OS Χ στα ελληνικά). Είναι φημισμένα για τα προβλήματα που προκαλούν στο σύστημα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 30" και να θαυμάσεις τις σπίθες...

χαχαχαχα μην λες τετοια και γινει καμια στραβη και σε τρεχουν μετα χαχαχα :lol:

Ναι κάτι τέτοιο είχα φανταστεί και γι αυτό δεν τα έδωσα σημασία.. Το πρόβλημα με το encoding συνεχίζει όμως :\ Δεν τα πάει καλά με οτιδήποτε ελληνικό κατεβαίνει στο pc.. :\

χαχαχαχα μην λες τετοια και γινει καμια στραβη και σε τρεχουν μετα χαχαχα :lol:

Τι, δεν έχεις βάλει ποτέ CD στο φούρνο μικροκυμάτων; :mrgreen: :devil:

Τι, δεν έχεις βάλει ποτέ CD στο φούρνο μικροκυμάτων; :mrgreen: :devil:

ναι ρε τωρα...απο τοτε που το ειχα δει σε μια επομπη και ποροθηκα τοσο πολυ που εβαλα μετα και ενα σακουλακι απο πατατακια και επιασε φωτια :lol::lol::lol:

Γιαυτο σου λεω μην το συνιστας λες και ειναι skip :lol::lol:

• Super Moderators
Ναι κάτι τέτοιο είχα φανταστεί και γι αυτό δεν τα έδωσα σημασία.. Το πρόβλημα με το encoding συνεχίζει όμως :\ Δεν τα πάει καλά με οτιδήποτε ελληνικό κατεβαίνει στο pc.. :\

Απ' ότι θυμάμαι και χωρίς να θέλω να φανώ "κακός" και "μισαλλόδοξος", αυτό είναι πρόβλημα των Windows, τα οποία δεν έχουν Unicode encoding αλλά τα περίφημα "Windows Greek".

Έχω την εντύπωση ότι το MacOS X χρησιμοποιεί by default το Unicode encoding.

Καλησπερα

Μεσα απο το σαφαρι πατωντας την μεγεθυνση πληρης σελιδας + δεν μου την ανοιγει παρα μεχρι ενα σημειο. Τι συμβαινει? Παρακαλω βοηθηστε

Επισκέπτης
αυτό είναι πρόβλημα των Windows

Συγκεκριμένα είναι η γνωστή κατεργαριά των windows, για να φαίνονται όλοι οι άλλοι ασύμβατοι. Όπως και με τα wmv, wma (default επιλογές σε windows media player και τρέχα άνοιξέ τα εσύ τώρα).

Αν ορίσεις στο encoding το ISO-8859-7 δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με τα ελληνικά, είτε σε κείμενο, είτε σε υπότιτλους. ;)

Καλησπερα

Μεσα απο το σαφαρι πατωντας την μεγεθυνση πληρης σελιδας + δεν μου την ανοιγει παρα μεχρι ενα σημειο. Τι συμβαινει? Παρακαλω βοηθηστε

Κανεις?? εχω κολλησει.. μια μικρη βοηθεια ρε παιδια... ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...