Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μεταφραστής υπάρχει ήδη στο Dashboard. Πάτας το F12 για να βγει το dashboard, πατάς το + κάτω αριστερά, βρίσκεις τον translator και τον εισάγεις. Είναι αρκετά καλός για λέξεις που τον χρησιμοποιώ εγώ. Τώρα για ολόκληρες φράσεις... είναι όπως όλοι οι μεταφραστές. Όσο για το αν μπορείς ένα εφαρμογίδιο να αντικαταστήσει μια full εφαρμογή, θα εκπλαγείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Κανενα site με καλα free widgets? Εκανα search στο google με free mac os x widgets και δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο. Μονο σκορπιες αναφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 απο το site της apple! http://www.apple.com/downloads/dashboard/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εντελώς off-topic, αλλά είμαι ο μόνος που πιστεύει πως, αν το iPhone αποδειχθεί επιτυχημένη κίνηση, θα το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στα widgets? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Έλα τώρα... Δεν ξέρεις? τους δοκιμασα ολους τους browsers αλλα δεν βρηκα πως μπορω να κανω να παιζουν βιντεο στη σειρα. Ο καθε player μου δινει δυνατοτητα να ανοιξω μονο ενα βιντεο τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Είσαι σίγουρος? Π.χ., εισήγαγες όλα τα βιντεο στον VLC, και όταν τέλειωσε το πρώτο δεν πήγε στο δεύτερο??? Αδύνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 μα δε μου δινει δυνατοτητα να τα επιλεξω ολα τα βιντεο που με ενδιαφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 To plugin video downloader του firefox, σε σας δουλευει? Το ειχα σε pc και μου δουλευε κανονικα, και τωρα στον firefox 2 του mac δεν καταβαζει απο youtube. εκδοση 1.1.1 Βγαζει μυνημα Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Μα τι στο καλο, τι σχεση εχει με το server τους? Ετσι κι αλλιως, τι συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suicico Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Mentoras . . . Από Safari άνοιξε το παράθυρο Activity, εκεί θα δεις ένα αρχείο .flv Κλικαρε το και θα κατεβεί το Video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 μα δε μου δινει δυνατοτητα να τα επιλεξω ολα τα βιντεο που με ενδιαφερουν. Ρε συ, γιατί παιδεύεσαι? Κάνε drag n' drop όλα τα videos μονομιάς στην playlist του VLC. Και αν πηγαίνεις μέσω του Open File, κάνε open τον φάκελο που έχεις τα βιντεο μέσα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ok, θα το δοκιμασω! Παντως παροτι λεγεται οτι ο vlc τα παιζει ολα, εχω δει οτι σε ορισμενα βιντεο βγαζει μηνυμα λαθους, δεν μπορει να τα ανοιξει. wmv αν θυμαμαι καλα. Ειναι νορμαλ αυτο? Απο την αλλη κατι perian codecs πακετο, τι το κανουμε, το εγκαθιστουμε και επηρεαζει-εμπλουτιζει ολα τα προγραμματα αναπαραγωγης βιντεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Tα wmv είναι φυσιολογικότατο να μην τα παίζει, καθώς είναι windows media video, και θέλει το Flip4mac (είναι plugin του Quicktime) για να τα παίξει (αν και να σου πω την αλήθεια, τα wmv τα παίζω κατευθείαν από το QuickTime, γιατί είναι συνήθως video χαμηλής ανάλυσης, που απλώς θες να δεις το περιεχόμενο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το flip4mac δεν ειναι μονο για quicktime? Πως θα βοηθησει στον vlc να παιζει wmv? Νομιζω παντως το vmc μου εκανε νερα και με κατι mpg. Πως μπορω να εχω εναν player να τα παιζει ολα? Γιατι βλεπω να εχω απο εναν player για καθε τυπο αρχειου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Το flip4mac δεν ειναι μονο για quicktime? Πως θα βοηθησει στον vlc να παιζει wmv? Νομιζω παντως το vmc μου εκανε νερα και με κατι mpg.Πως μπορω να εχω εναν player να τα παιζει ολα? Γιατι βλεπω να εχω απο εναν player για καθε τυπο αρχειου. VLC για όλα εκτός από Quicktime Video (mov) και Windoze Media Video (wmv). Quicktime για Quicktime Video (mov) και Windoze Media Video (wmv). Ειλικρινά, βαρέθηκα να βλέπω ερωτήσεις και ΜΟΝΟ ερωτήσεις χωρίς να φαίνεται να έχεις ψάξει ποτέ σου τίποτα. Τα περιμένεις όλα έτοιμα, περιμένεις όλοι οι άλλοι να σου λύνουν τα προβλήματα και εσύ δεν συνεισφέρεις λύσεις σε τίποτα. Ποιά είναι η τελευταία φορά που έδωσες μία (1) απάντηση σε κάτι; Έχεις αλλάξει τουλάχιστον τρία nicknames: karib, mjmj και τώρα mentoras99 (τώρα το παίζεις και μέντορας!!!). Με κανένα από τα τρία nicknames δεν έχεις προσφέρει το παραμικρό. Μόνο ρωτάς, ρωτάς, ΡΩΤΑΣ. Ξεκόλλα και κάνε και κάτι μόνος σου! Ψάξτο! Το 99,9% των απαντήσεων που ψάχνεις είναι ψάξιμο και απλή δοκιμή. Μην περιμένεις να δοκιμάζουν οι άλλοι για σένα. Δοκίμασε κι εσύ - προς θεού, όχι για να δώσεις απαντήσεις σε άλλους (αλίμονο, μόνο οι άλλοι είναι οι ηλίθιοι που θα δώσουν απαντήσεις σε εσένα). Αλλά για να σταματήσεις να περιμένεις μασημένη τροφή! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Συμμετεχω σε δεκαδες φορουμ. Ο χαρακτηρας μου ειναι ενας και μοναδικος. Με το ιδιο στυλ που γραφω εδω, γραφω κι αλλου, ελλαδα και κυριως αγγλοφωνα. ΜΟΝΟ στο INSOMNIA υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση. Αν ειχα λαθος συμπεριφορα θα μου την ελεγαν κι αλλου. Ναι, τοτε θα προβληματιζομουν μηπως κατι κανω λαθος. Αλλα οταν με ολα τα αλλα φορουμ ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, αρα κατι παιζει με το insomnia. Και συγκεκριμενα με σενα κυριε mod paredwse που την εχεις δει τουταγχαμων. Και παρασυρεις κι αλλους σε ευερεθιστη και ευεξαπτη συμπεριφορα. Και τωρα θα επελθει η τιμωρια, που εξεφρασα τις αποψεις μου. Η απειλη: το λουκετακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.