Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
1) Κανονικότατα, μόνο που πρέπει να πας να αλλάξεις ένα policy που έχουν τα vista από registry.

2) Natively μπορεί να διαβάσει δίσκους ntfs. Με το ntfs-3g (δωρεάν εφαρμογή) μπορεί και να γράψει.

3) Expresscard 34 στο Macbook Pro. Για τα άλλα δεν γνωρίζω.

Ποιο ειναι αυτο το registry για να κανω δικτυο imac vista ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιο ειναι αυτο το registry για να κανω δικτυο imac vista ?

Τελικά υπάρχει και πιο απλή διαδικασία από την επεξεργασία του μητρώου των Vista (registry):

1) Πατάς windows key + r

2) Γράφεις secpol.msc <enter>

3) Πας στο Local policy -> Security options

4) Βρίσκεις το Network Security: LAN Manager authentication level και του δίνεις την τιμή Send LM & NTLM responses - use NTLMv2 session security if negotiated στο αντίστοιχο drop down

5) Πατάς ok και κάνεις επανεκκίνηση

Τελικά υπάρχει και πιο απλή διαδικασία από την επεξεργασία του μητρώου των Vista (registry):

1) Πατάς windows key + r

2) Γράφεις secpol.msc <enter>

3) Πας στο Local policy -> Security options

4) Βρίσκεις το Network Security: LAN Manager authentication level και του δίνεις την τιμή Send LM & NTLM responses - use NTLMv2 session security if negotiated στο αντίστοιχο drop down

5) Πατάς ok και κάνεις επανεκκίνηση

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος αλλά αυτό δεν πρέπει να παίζει σε Vista Home Premium.

Ultimate και Bussiness νομίζω

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση! Πώς μπορώ να δώ επιλεγμένα αρχεία πόσο συνολικό μέγεθος έχουν και όχι να μου ανοίγει ένα ένα ξεχωριστά τα αρχεία και να μου λέει για το κάθε ένα? Πώς κάνω search σε συγκεκριμένο φάκελο? (άκυρο αυτό το βρήκα)

EDIT: Επίσης παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα που αναφέρω στο τέλος

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311431

• Super Moderators
Καλησπέρα και καλή Ανάσταση! Πώς μπορώ να δώ επιλεγμένα αρχεία πόσο συνολικό μέγεθος έχουν και όχι να μου ανοίγει ένα ένα ξεχωριστά τα αρχεία και να μου λέει για το κάθε ένα?

Επιλέγεις τα αρχεία και πατάς Command + Option + i.

EDIT: Επίσης παρακαλώ όποιος ξέρει ας βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα που αναφέρω στο τέλος

http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=311431

Πρέπει να στραφείς στο πρωτόκολλο IMAP - απ' ότι ξέρω προς το παρόν, από τις διαδεδομένες υπηρεσίες, μόνο το Gmail και η υπηρεσία MobileMe υποστηρίζουν IMAP access. Το Apple Mail (όπως και το iPhone) υποστηρίζουν εγγενώς IMAP access.

• Super Moderators
Σε ευχαριστώ! Απο το menu που πάω για να δώ το μέγεθος των αρχείων? Απλά για να ξέρω και απο εκεί σε περίπτωση που ξεχάσω το shortcut.

Διαλέγεις τα αρχεία και πατάς δεξί κλικ επάνω τους. Όταν εμφανιστεί το μενού, η δεύτερή του επιλογή είναι το Get Info. Πατώντας όμως το Option, το Get Info μετατρέπεται σε Show Inspector.

• Super Moderators
Ή κάτι πιο απλό για να θυμόμαστε, αφού τα επιλέξουμε στο Finder, πατάμε το Space Bar. :-)

Το space bar στο MacOS X 10.5.x ενεργοποιεί το Quick Look, δεν δείχνει πληροφορίες.

Δεν ξέρω για ποιό λόγο αλλά κάποιες φορές χωρίς πολύ λειτουργία του Mac κολάει εκεί που δουλεύω χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα και μετά απο κανα 2' ξεκολάει μόνο του. Τι μπορώ να κάνω για να δώ τι φταίει και προκαλεί αυτό το πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω για να το διορθόσω?

kdiamant, σε αυτο το Site: http://www.qlplugins.com/ εχει αρκετα plugins, για να επεκτεινεις τους τυπους αρχειων που διαβαζονται από το quicklook.. σχεδον τα παντα!

edit: ενα κ μοναδικο αρχειο ειναι τη φορα που το βαζεις στο ~/Library/QuickLook directory (όπου ~ το home directory σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...