kdiamant Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ! Κάτι ακόμα. Χρησιμοποίησα ένα USB Stick για να δοκιμάσω το Time Machine και τώρα πλέον δεν το αναγνωρίζει σαν Stick πλέον αλλά σαν Time Machine Backup. Το έβαλα σε Windows για να το επαναφέρω με format αλλά μάτεα δεν το εμφανίζει κάν. Πώς το φτιάχνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δεν το αναγνωρίζει γιατί το Time machine το φορμάρισε σε Mac OS extended journaled. Μπορείς απο το Disk utility στα mac να το φορμάρεις σε MS Dos (Fat), και θα το αναγνωρίζει και στα win, απ'όπου το ξανακάνεις format σε ntfs αν θες! (Η σε Fat32 αν δεν έχεις σκοπό να γράψεις αρχείο μεγαλύτερο απο 4gb, για να έχει συμβατότητα και με mac και με pc)
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όσο για τα προγράμματα που "δεν κλείνουν", μήπως έκλεισες απλώς το παράθυρο και δεν έκανες quit?
kdiamant Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όχι κανονικα quit έκανα. Δεν μου σβήνει το αρχείο που εμφανίζεται στο desktop οταν κάνω install ένα πρόγραμμα και δυστηχώς ούε με το παραπάνω πρόγραμμα. Τι να κάνω?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σωστά!Ωστόσο πριν αδειάσεις το Trash, τσέκαρε να βεβαιωθείς ότι τα τραγούδια σου παίζουν κανονικά. Ευχαριστώ πολύ Mercyful_Fate
tsak4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όχι κανονικα quit έκανα. Δεν μου σβήνει το αρχείο που εμφανίζεται στο desktop οταν κάνω install ένα πρόγραμμα και δυστηχώς ούε με το παραπάνω πρόγραμμα. Τι να κάνω? επειδη ειπες για το εικονιδιο στο desktop μηπως ειναι το mount που πρεπει να κανεις eject?
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 επειδη ειπες για το εικονιδιο στο desktop μηπως ειναι το mount που πρεπει να κανεις eject? Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Μήπως προσπαθείς να διαγράψεις το mounted image, ενώ κανονικά θα έπρεπε να το κάνει eject?? Αν ναι, είναι σαν να προσπαθείς να διαγράψεις μια συσκευή, ένα cd-rom ας πούμε. Απλώς κάνε δεξί κλικ -> eject.
kdiamant Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τώρα που άνοιξα το Mac όλα καλά! Έχει διαγραφεί. Το mount τι είναι που εμφανίζει κάθε φορά μετά απο εγκατάσταση εφαρμογών?
tsak4 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τώρα που άνοιξα το Mac όλα καλά! Έχει διαγραφεί. Το mount τι είναι που εμφανίζει κάθε φορά μετά απο εγκατάσταση εφαρμογών? οταν κατεβαζεις μια εφαρμογη για mac κατεβαζεις το dmg που ειναι disk image δηλαδη εικονικος δισκος κ τον κανεις mount στον υπολογιστη για να το εγκαταστησεις, δουλευει καπως σαν το alcohol των windows.
kdiamant Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μάλιστα. Κατάλαβα...Χεχε τελείως άλλη φιλοσοφία! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:39 ---------- Κλασσικά άλλη μία ερώτηση σαν νέος χήστης Mac! Θέλω να περάσω Windows στα Mac μόνο και μόνο επειδή θέλω να παίζω games. Τα Windows όμως θέλω να τα τρέχει όμως όχι σαν emulator αλλά κανονικά δηλαδή να έχει 2 λειτουργικά. Ποιό πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω και αν ξέρετε κάποιον οδηγό εγκατάστασης για να μην ρωτάω συνέχεια...
kdiamant Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ! Το parallels είναι σαν emulator? Άκυρο αυτό είναι.
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ναι... δουλεύεις το λειτουργικό που θέλεις (win, linux κτλ) μέσα από το mac os
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.