Alexkass Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ερώτηση απλή. έχω 2GB ελεύθερα στο δίσκο μετά από εκκίνηση. όταν περάσει κάμποση ώρα γίνονται 1 ή 0.7. με επανεκκίνηση πάλι 2. τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ερώτηση απλή. έχω 2GB ελεύθερα στο δίσκο μετά από εκκίνηση. όταν περάσει κάμποση ώρα γίνονται 1 ή 0.7. με επανεκκίνηση πάλι 2. τι παίζει? Κανένα pagefile ίσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ερώτηση απλή. έχω 2GB ελεύθερα στο δίσκο μετά από εκκίνηση. όταν περάσει κάμποση ώρα γίνονται 1 ή 0.7. με επανεκκίνηση πάλι 2. τι παίζει? Αν έχεις το widget istat pro, πήγαινε στις ρυθμίσεις, display>>>memory>>>advanced Στη στήλη memory, θα έχει και πληροφορίες για το swap file, για να τσεκάρεις αν είναι πράγματι αυτό που μεταβάλλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Έβαλα έναν xfs δίσκο με 750gb δεδομένων στο Leopard, και όπως είναι φυσικό δεν τον διαβάζει/γράφει. Υπάρχει καμιά ελπίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 στη Wikipedia απ οτι βλεπω, εχει ? στο Mac OS κ Mac OS X οποτε.. κλαψτα Χαραλαμπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Έγινα και εγώ πρίν λίγες ώρες κάτοχος ενός MacBook Pro 17"! Ερωτήσεις: 1ον) Πώς αλλάζω τη γλώσσα με το πληκτολόγιο? Δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς αλλά δε... 2ον) Πείτε μου ότι γίνεται κάτι με τα γράμματα γιατί είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Όπως είπα έχω το 17" με μέγιστη ανάλυση 1920χ1200 αλλά έχοντας αυτήν την αναλυση όλα είναι πάρα πάρα πολύ μικρά. Τα γράμματα στα προγράμματα, στο firefox π.χ. τώρα που γράφω το post, τα menu, τα πάντα. Κατάφερα να αλλάξω το μέγεθος στα εικονίδια στο Desktop αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα δεν μπορώ με τίποτα να τα κάνω πιο μεγάλα. Άλλαξα την ανάλυση αλλά έτσι τα γράμματα πλέον δεν είναι τόσο crispy παρά είναι smooth και φαίνονται κάπως. Βοήθεια τα μάτια μου.... Θα μου έρθουν και άλλες απορίες σαν νέος χρήστης MAC. Σας ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Έγινα και εγώ πρίν λίγες ώρες κάτοχος ενός MacBook Pro 17"! Επιτέλους τέρμα τα τα; δίφραγκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ...Άλλαξα την ανάλυση αλλά έτσι τα γράμματα πλέον δεν είναι τόσο crispy παρά είναι smooth και φαίνονται κάπως. Βοήθεια τα μάτια μου.. Κακιστη λυση! Για κανενα λογο δεν βαζεις αλλη αναλυση απο την native. Παει περιπατο η ευκρινεια! Αφου δεν ηθελες μεγαλυτερη αναλυση κ σε δυσκολευουν τα μικρα γραμματα, επρεπε να παρεις το 15αρι: εχει μικροτερη αναλυση κ μεγαλυτερα γραμματα.. Κριμα τα λεφτα που ξοδεψες.. Ποσο πηγε αν επιτρεπεται? Για firefox/safari μπορεις να πατησεις ταυτοχρονα τα εξης κουμπια: command και το + . Επισης μπορεις να δοκιμασεις να αυξησεις το default font size ή να δεις κ το zoom απο το Universal Access στο system Preferences. Γενικοτερα , το mac os x (σε αντιθεση με τα windows/linux) δεν σε αφηνει να πειραξεις το dpi size για να μεγαλωσεις τα γραμματα κλπ με μια απλη ρυθμιση.. Στις πολυπλοκες ρυθμισεις ειναι πολλες φορες μπελαλιδικο ή λειπουν εντελως.. Δοκιμασε μπας κ κανεις τιποτα με αυτο: http://www.bresink.com/osx/TinkerToolSys.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 τα; δίφραγκα; Χεχε! Πήγα να γράψω επιτέλους τέρμα τα Windows. Χεχε! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:11 ---------- Κακιστη λυση!Για κανενα λογο δεν βαζεις αλλη αναλυση απο την native. Παει περιπατο η ευκρινεια! Αφου δεν ηθελες μεγαλυτερη αναλυση κ σε δυσκολευουν τα μικρα γραμματα, επρεπε να παρεις το 15αρι: εχει μικροτερη αναλυση κ μεγαλυτερα γραμματα.. Κριμα τα λεφτα που ξοδεψες.. Ποσο πηγε αν επιτρεπεται? Για firefox/safari μπορεις να πτησεις ταυτοχρονα τα εξης κουμπια: command και το + . Γενικοτερα , το mac os x (σε αντιθεση με τα windows/linux) δεν σε αφηνει να πειραξεις το dpi size για να μεγαλωσεις τα γραμματα κλπ με μια απλη ρυθμιση.. Στις πολυπλοκες ρυθμισεις ειναι πολλες φορες μπελαλιδικο ή λειπουν εντελως.. Δοκιμασε μπας κ κανεις τιποτα με αυτο: http://www.bresink.com/osx/TinkerToolSys.html Την 17" την πήρα γιατί απλά δεν μπορώ να δουλέψω σε 15" οθόνη. Πέρα απο αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να υπήρχε επιλογή να μεγαλώσεις τα γράμματα ούτε ότι πέταξα τα λεφτά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Την 17" την πήρα γιατί απλά δεν μπορώ να δουλέψω σε 15" οθόνη. Πέρα απο αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να υπήρχε επιλογή να μεγαλώσεις τα γράμματα ούτε ότι πέταξα τα λεφτά μου. Δεν ειπα οτι τα πεταξες("ξοδεψες" εγραψα,οχι "πεταξες")... Μην τρελαινεσαι! Βεβαια ειναι λιγο περιεργο που πηρες εναν φορητο των 2500 ευρω που δεν τον ειχες δουλεψει αρκετα απο κοντα για να καταλαβεις οτι σε κουραζει η μεγαλη αναλυση του κ ως εκ τουτου τα μικρα γραμματα.. Γιατι δεν μπορεις να δουλεψεις σε 15" οθονη? Εχει μεγαλυτερα γραμματα απο οτι o 17" macbook pro .. Δοκιμασες το κολπο με το command και + στον firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Αφου δεν ηθελες μεγαλυτερη αναλυση κ σε δυσκολευουν τα μικρα γραμματα, επρεπε να παρεις το 15αρι: εχει μικροτερη αναλυση κ μεγαλυτερα γραμματα.. Κριμα τα λεφτα που ξοδεψες.. Ποσο πηγε αν επιτρεπεται? Ο κ. "τα ισοπεδώνω όλα" χαχα. Για τα παράθυρα του finder, άνοιξε ένα παράθυρο. Δεξί click - "Show View Options" "All Windows", "Icon Size", "Text Size" Η menu bar δεν γνωρίζω να μπορεί να αλλάζει σε μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο κ. "τα ισοπεδώνω όλα" χαχα.... Δεν ειναι ισοπεδωση. Απλα δεν βρισκω κανενα λογο (αντε εκτος αν θελεις να βλεπεις πολλες ταινιες στον φορητο) να παρεις μεγαλυτερη οθονη οταν δεν μπορεις να δουλεψεις με την μεγαλυτερη αναλυση που συνεπαγεται μικροτερα γραμματα. Κ ειναι λιγο περιεργο να παιρνεις φορητο που σου κουραζει τα ματια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δεν ειπα οτι τα πεταξες("ξοδεψες" εγραψα,οχι "πεταξες")... Μην τρελαινεσαι! Βεβαια einai ligo περιεργο που πηρες εναν φορητο των 2500 ευρω που δεν τον ειχες δουλεψει αρκετα απο κοντα για να καταλαβεις οτι σε κουραζει η μεγαλη αναλυση του.. Γιατι δεν μπορεις να δουλεψεις σε 15" οθονη? Εχει μεγαλυτερα γραμματα απο οτι o 17" macbook pro .. Δοκιμασες το κολπο με το command και + στον firefox? No problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 No problem. Δοκιμασες αυτο με το command και το + για να μεγαλωσουν τα γραμματα σε firefox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ο κ. "τα ισοπεδώνω όλα" χαχα. Για τα παράθυρα του finder, άνοιξε ένα παράθυρο. Δεξί click - "Show View Options" "All Windows", "Icon Size", "Text Size" Η menu bar δεν γνωρίζω να μπορεί να αλλάζει σε μέγεθος. Thanks αλλά δυστηχώς έτσι δεν μεγαλώνουν όλα...Πάντως κάτι είναι και αυτό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ---------- Δοκιμασες αυτο με το command και το + για να μεγαλωσουν τα γραμματα σε firefox? Ναι κάτι κάνει αυτό αλλά στην ουσία είναι zoom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.