Vasilisxd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά τη πήγα να αντιγράψω από εξωτερικό δίσκο έναν φάκελο με το ίδιο όνομα στον εσωτερικό δίσκο. ήθελα να κανω merge αλλά έσβησε όλο τον φάκελο του εσωτερικού και τον αντικατέστησε με τον άλλον 1. πώς μπορώ να κάνω merge και όχι ολική αντικατάσταση του άρχικού φακέλου 2. πώς μπορώ να βρω τα αρχεία που έχασα (δεν ειναι στο trash). να δοκιμάσω το data resue II ; 1. Δέν γίνετε merge , απλώς αντεγραψε τα περιεχόμενα Αλλιώς χρησιμοποιησε εξωτερικό πρόγραμα όπως το DiffMerge. 2. πάνε τα data εκτος και εαν (long shoot) δουλέυεις το Time Machine . Μπορεί όμως και με το data-rescue2 να κάνεις δουλεια , σου δίνω ένα 30% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αν δεν χρησιμοποιείς το Time Machine πολύ κακώς. Θα είχες ήδη λύσει το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αν λειτουργήσει το DiffMerge, όχι τάμα, άγαλμα ολόκληρο θα σου κάνω Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αν δεν χρησιμοποιείς το Time Machine πολύ κακώς. Θα είχες ήδη λύσει το πρόβλημά σου. δεν χρησιμοποιεί πολλούς πόρους του συστήματος; δεν επιβαρύνει καθυστερεί τη λειτουργία; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 δεν χρησιμοποιεί πολλούς πόρους του συστήματος;δεν επιβαρύνει καθυστερεί τη λειτουργία; ευχαριστώ Εγώ δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά, πλην του θόρυβου που κάνει κάθε ώρα ο εξωτερικός σκληρός δίσκος για να σώσει τα νέα δεδομένα. Ας γράψουν και οι άλλοι τις εμπειρίες τους. Ίσως χρειάζεται τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το μόνο ενοχλητικό που έχω να παρατηρήσω για το Time Machine προσωπικά είναι ότι με την παραμικρή διαφορά σε ένα αρχείο, του κρατάει αναγκαστικά backup! Για την iPhoto Library ειδικά, ενώ είναι πραγματικά ~18GB, μου την έχει κάνει ~25GB μετά το initial backup... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ξέρουμε από ποιο web service παίρνει το iTunes το artwork για καθε cd; Ρωτάω γιατί σε μερικά αρκετά γνωστά δεν μου τα βρίσκει και θα ήθελα να το ψάξω manually.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Για artwork, προσωπικά χρησιμοποίω το CoverScout. Ψάχνει σε πολλά sites και έχει και ενσωματωμένη manual αναζήτηση. Φαντάζομαι ότι το itunes ψάχνει στο amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αν δε κάνω λάθος από το ίδιο το iTunes store! Βέβαια αν το όνομα του album λείπει/δεν είναι το ίδιο, ή ο artist είναι γραμμένος διαφορετικά τότε δε δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εγώ για να βρώ τα artworks παντα κοιτάω πώς είναι καταχωρημένο το τραγούδι στο itunes store(artist, album, title) και μετα το βρίσκει αμέσως. Εκτός αν είναι κάποιο πολύ ιδιαίτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δεν χρησιμοποιεί πολλούς πόρους του συστήματος;δεν επιβαρύνει καθυστερεί τη λειτουργία; ευχαριστώ Κάνει εκτεταμένη χρήση του σκληρού δίσκου (read/write operations) όση ώρα κρατάει το backing up. Αυτό σημαίνει πως αν έχεις πολλά δεδομένα που πρέπει να γίνουν backup, θα παρατηρήσεις μια μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση όσο γίνεται το backup. Τίποτα σπουδαίο δηλαδή. Αν τυχαίνει και έχεις αργό σκληρό δίσκο (4200-5400 στροφές/λεπτό), και ειδικά αν είναι και πολλά τα δεδομένα που θα γίνουν backup, τότε ίσως παρατηρήσεις μια μεγαλύτερη καθυστέρηση όσο τρέχει η διαδικασία. Αν τα δεδομένα που έχεις για backup δεν είναι πολλά, και δεν έχεις αρχαίο δίσκο, τότε πιθανότατα δεν θα αντιληφθείς το παραμικρό. Αυτό είναι και το every day case, γιατί κάνοντας backup κάθε μια ώρα, τα καινούργια δεδομένα που δημιουργούνται στον δίσκο είναι λίγα μέχρι να γίνει το επόμενο backup. Οπότε ενεργοποιησέ το, και έχε το κεφάλι σου ήσυχο. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, υπάρχει πάντα η επιλογή απενεργοποίησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αν δε κάνω λάθος από το ίδιο το iTunes store! Βέβαια αν το όνομα του album λείπει/δεν είναι το ίδιο, ή ο artist είναι γραμμένος διαφορετικά τότε δε δουλεύει. Το iTunes έχει δικό του service για artwork. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Βέβαια να τονισουμε πως τα artworks που κατεβαίνουν από το iTunes store αποθηκεύονται ξαχωριστά στο library του iTunes (που σημαινει πως αν μετακινήσεις τα mp3 σου χωρίς να κάνεις το ίδιο και για το library, τα artworks δεν μεταφέρονται), ενώ αν προσθέσεις το artwork χειροκίνητα (δεξί κλικ -> Get Info και drag n' drop την εικόνα manually) αυτό ενσωματώνεται στο αρχείο mp3, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται μαζί με το mp3 σε όλες τις συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexkass Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Βέβαια να τονισουμε πως τα artworks που κατεβαίνουν από το iTunes store αποθηκεύονται ξαχωριστά στο library του iTunes (που σημαινει πως αν μετακινήσεις τα mp3 σου χωρίς να κάνεις το ίδιο και για το library, τα artworks δεν μεταφέρονται), ενώ αν προσθέσεις το artwork χειροκίνητα (δεξί κλικ -> Get Info και drag n' drop την εικόνα manually) αυτό ενσωματώνεται στο αρχείο mp3, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται μαζί με το mp3 σε όλες τις συσκευές. εμένα όλα τα τραγούδια μου έχουν φτιαχτεί από μένα με εικόνα. απλά βλέπω να έχει ένα φάκελο artwork cache κοντά στο μισό GB. να το σβήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Τι να σου πω. Σβήστο και πες μας τι έγινε... Εγώ πάντως δεν θα το έσβηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.