Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο vi του OSX είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιος με αυτόν του Linux;Εννοώ δλδ ότι δεν παίζει να 'χει διαφορετική σύνταξη εντολών \ αντί για / και τέτοια.

Plz όποιος ξέρει γιατί είμαι λιγάκι βιαστικός :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Property List Editor? Τι 'ν' τούτο;

Απ' ότι κατάλαβα κοιτώντας σε άλλα sites, πρέπει να εγκαταστήσω ολόκληρο πακέτο 1GB με developer tools για να το εγκαταστήσω. Από το Leopard DVD να υποθέσω;

Ωχ Manuel... δεν είχα δει την ερώτησή σου...

Δεν ήξερα πως ο plist editor ήταν μέρος των developer tools. Μπορείς να ανοίξεις το αρχείο και με το textedit, να ψάξεις για τη γραμμή

><string>cbr</string>

και να τη σβήσεις. Φαντάζομαι βέβαια το έχεις λύσει το θέμα μετά από 10 μέρες...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Σε λευκό core2duo Macbook με 10.4.11 OSX αν του περάσω το τελευταίο λειτουργικό θα υποστηρίζει τα gestures με τα 4 δάχτυλα στο touchpad?

Είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει από τον αλουμινένιο Mackbook (πέρα από τη πιο φωτεινή οθόνη και την αίσθηση του αλουμινίου)

Σε λευκό core2duo Macbook με 10.4.11 OSX αν του περάσω το τελευταίο λειτουργικό θα υποστηρίζει τα gestures με τα 4 δάχτυλα στο touchpad?

Είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει από τον αλουμινένιο Mackbook (πέρα από τη πιο φωτεινή οθόνη και την αίσθηση του αλουμινίου)

Όχι φίλε μου... Δεν θα τα υποστηρίζει. Απ' ότι φαίνεται μόνο μοντέλα του 2008 με ιδιαίτερη διαδικασία, και όχι απλώς μόνο με την εγκατάσταση του τελευταίου λειτουργικού (10.5.6), τα υποστηρίζουν.

Βλέπω συχνά-πυκνά στο monitor του Little Snitch μια υπηρεσία ntpd να επικοινωνεί με το time.euro.apple.com

Αποκλείετε να κοιτάει την ώρα καθε 3+ λίγο... λέω

Κι όμως αυτό γινόταν :P κάθε ±15sec συνδεόταν στο Site της Apple

και συντόνιζε το ρολόι. Μάλλον θα φταίει πως του έχω δηλώσει τοποθεσία

Αγγλια και θα νομίζει οτι είμαι Αγγλος +θελει να με κρατάει συνεχώς ενημερωμένο, να μήν χάνω ούτε pico-second :P

Απενεργοποίησα απο το Date/Time το Set Date & Time Automatically και

τώρα δεν κουνιέτε φύλλο στο monitor του Firewall.

Απενεργοποίησα απο το Date/Time το Set Date & Time Automatically και

τώρα δεν κουνιέτε φύλλο στο monitor του Firewall.

και πλέον δεν θα ξέρεις πότε είναι η ώρα για τσάι :P

Κάτι που βρήκα εντελώς τυχαία σήμερα.Για άλλο έψαχνα άλλο βρήκα.

Αν παίζεις μία ταινία στο Quicktime και κάνεις drag & drop μία άλλη τότε τις κάνει merge.Το γαμάτο είναι ότι ξεχωρίζει και τους υπότιτλους.

Πχ είχα μια ταινία

tainia_cd1.avi και τους υπότιτλους tainia_cd1.srt

tainia_cd2.avi και τους υπότιτλους tainia_cd2.srt

Το σωσα σαν reference movie για να το βάλω στο Liibrary του itunes και σώθηκε όλη η ταινία με σωστούς υπότιτλους.

Απλά θέλει να ανοίξεις πρώτα το cd2 και μετά να κάνεις drag & drop το cd1.

(Στο net λέει ότι μπορείς να κάνεις merge και χωρίς να έχεις το Pro αλλά λογικά όχι σαν reference)

Ποιος το ξερε και δεν το λεγε; :P

(

Αν κατάλαβε κανείς τι εννοώ/)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...