Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με file association σε leopard. Τα .rar αρχεία ανοίγουν με το stuffit expander. To πρόβλημα μου είναι τα .cbr αρχεία. Κι αυτά rar αρχεία είναι, όμως θέλω να ανοίγουν με το comicbooklover. Εκεί είναι και το πρόβλημα, όταν κάνω την αλλαγή για τα .cbr, επηρεάζει και τα .rar και φυσικά και το ανάποδο. Προφανώς το OS X δεν κοιτάζει μόνο το extension των αρχείων, τί λύση προτείνετε; Αν βρεις τη λύση, πες μου και μένα, γιατί μου άρεσε πολύ το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και το καθιέρωσα! Αλλά βέβαια μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα, όπως και σε σένα. Παιδια ειμαι νεος στα mac και συγγνωμη αν η ερωτηση μου εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα κατι με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα... Τα τραγουδια που εχουν ελληνικο τιτλο στο itunes δεν εμφανιζονται ως εχουν αλλα "κινεζικα".Πως μπορω να το διορθωσω αυτο;Επισης τι ειναι καλυτερο; οταν το εχω στο ρευμα να βγαζω την μπαταρια ή δεν πειραζει; Υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση από τα Windows (χρησιμοποιούν μια δικιά τους και όχι Unicode). Θα σε βοηθήσει το προγραμματάκι ID3Mod να την αλλάξεις εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει πρόβλημα με την κωδικοποίηση από τα Windows (χρησιμοποιούν μια δικιά τους και όχι Unicode). Θα σε βοηθήσει το προγραμματάκι ID3Mod να την αλλάξεις εύκολα. Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις με λιγα λογια πως δουλευει; Μην κανω καμια πατατα και ψαχνομαι μετα... Edit:Το βρηκα! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι... Ανοίγω το ichat (έκανα ένα λογαριασμό aim) και πατάω να κάνω βίντεο-κλήση με ένα φίλο οποίος όμως έχει aim IM σε Windows και μου γράφει οτι παρουσιάστηκε κάποιο λάθος και μου βγάζει ένα πινακάκι όπου μου δίνει 2 επίλογες "Don't Send" και "Send It". (to Apple εννοείται) Και το δεύτερο πρόβλημα που αντιετωπίζω είναι το εξής: Κατέβασα το Transmission, άνοιξα και τις θύρες (μου εμφανίζει και το πράσινο ηματάκι οτι είναι ανοιχτές) αλλά, όταν βάζω ένα torrent file να κατέβει, αργεί μέχρι να ξεκινήσει (κάνε περίπου 6-7 λεπτά), μετά κατεβαίνει πολύ γρήγορα (δλδ χρησιμοποιεί όλη ην ταχύτητα -μέχρι 1Μ) αλλά μετά, αφού κατέβει δεν κάνει upload!! Υπάρχει καμιά λύση? Ήδη πρίν από 2 εβδομάδες μου κράσαρε το Openoffice και έκανα ένα νέο user profile και έφτιαξε... Λέτε να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Γειά σας παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι... Ανοίγω το ichat (έκανα ένα λογαριασμό aim) και πατάω να κάνω βίντεο-κλήση με ένα φίλο οποίος όμως έχει aim IM σε Windows και μου γράφει οτι παρουσιάστηκε κάποιο λάθος και μου βγάζει ένα πινακάκι όπου μου δίνει 2 επίλογες "Don't Send" και "Send It". (to Apple εννοείται) Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται βίντεο-κλήση από iChat σε AIM. Θα έλεγα να δοκιμάσετε το Skype που είναι δοκιμασμένο και σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται βίντεο-κλήση από iChat σε AIM. Θα έλεγα να δοκιμάσετε το Skype που είναι δοκιμασμένο και σίγουρο. Αυτό λες να φταίει? Όχι οτι το macbook μου είναι ελαττωματικό... (γιατί έχω ρέντα στις ελαττωματικές συσκευές!) Σκεφτόμουν να βάλω skype απλά είπα να δοκιμάσω και το ichat! Είπα για να το έχει, καλό θα 'ναι! Αλλά τελικά είναι μόνο για να μιλάνε μεταξύ τους mac! Για το transmission καμιά ιδέα? Δν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί να ξεκινήσει και γιατί δεν κάνει upload! Και έχει πολλούς seeders και leechers το αρχείο! Στο utorrent στο pc, για το ίδιο αρχείο, όλα γίνονται κανονικά! Αρχίζει να κατεβάζει αμέσως, και μετά το κατέβασμα, ξεκινάει απευθείας το upload! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touloumelek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αυτό λες να φταίει? Όχι οτι το macbook μου είναι ελαττωματικό... (γιατί έχω ρέντα στις ελαττωματικές συσκευές!) Σκεφτόμουν να βάλω skype απλά είπα να δοκιμάσω και το ichat! Είπα για να το έχει, καλό θα 'ναι! Αλλά τελικά είναι μόνο για να μιλάνε μεταξύ τους mac! Για το transmission καμιά ιδέα? Δν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί να ξεκινήσει και γιατί δεν κάνει upload! Και έχει πολλούς seeders και leechers το αρχείο! Στο utorrent στο pc, για το ίδιο αρχείο, όλα γίνονται κανονικά! Αρχίζει να κατεβάζει αμέσως, και μετά το κατέβασμα, ξεκινάει απευθείας το upload! φιλε μου και μενα το tranmission μουφα μου βγηκε στο macbook.γι αυτο παντα εχω και για backup το παλιο windows laptop μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varvag1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Τι ειναι καλυτερο; Oταν το εχω στο ρευμα να βγαζω την μπαταρια ή δεν πειραζει; Κανεις καμια συμβουλη; Επηρεαζεται γενικα η μπαταρια οταν το εχω στο ρευμα; Μηπως ειναι καλυτερα να την βγαλω μια και δεν το μετακινω πολυ και το εχω συνεχεια στο ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Κανεις καμια συμβουλη; Επηρεαζεται γενικα η μπαταρια οταν το εχω στο ρευμα; Μηπως ειναι καλυτερα να την βγαλω μια και δεν το μετακινω πολυ και το εχω συνεχεια στο ρευμα; Όχι, μη βγάλεις την μπαταρία. Πέφτει αυτόματα η συχνότητα του επεξεργαστή. If the battery is removed from a MacBook or MacBook Pro, the computer will automatically reduce the processor speed. This prevents the computer from shutting down if it demands more power than the A/C adaptor alone can provide. Πηγή: http://support.apple.com/kb/HT2332 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2009 τι ενωεις σου βγηκε μουφα ρε φιλε το trasmission? δλδ στους αλλους γιατι δεν βγήκε μουφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 τι ενωεις σου βγηκε μουφα ρε φιλε το trasmission? δλδ στους αλλους γιατι δεν βγήκε μουφα? Σε εμένα, αργεί να αρχίσει το download και το upload (αν το θυμηθεί και κάνει, έχει πολύ μικρή ταχύτητα -δλδ στο utorrent στο PC, για το ίδιο αρχείο, το upload φθάνει μέχρι και 100Kbs!). Αλλά όταν αρχίσει το download, παράπονο δεν έχω! Κατεβάζει πολύ γρήγορα! Αλλά έλα ντε που χρειάζομαι και το upload... Να κάνω μια ερώτηση για να μην ανοίγω άλλο thread? Έχω μια απορία. Χρησιμοποιώ το adium για ΙΜ. Αλλά μου δείχνει μόνο τις επαφές μου που είναι online και όχι όλες (ασχέτως από το αν είναι συνδεδεμένες ή όχι) και επίσης, στο msn χρησιμοποιώ το !msnplus (για να μου εμφανίζει τα ονόματα των επαφών μου με τις γραμματοσειρές,τα χρώματα ή τα εικονίδια που έχουν επιλέξει αυτοί). Υπάρχουν ανάλογα plugin για το adium? Και κάτι τελευταίο, υπάρχει μήπως κανένα plugin που να στέλνει κανονική δόνηση (όπως δλδ στο msn) και όχι να γράφει απλά "user wants your attention!"?? Έψαξα και στο site του adium στα Xtras, αλλά δεν βρήκα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 @elenpi για να σου δειχνει ολες τις επαφες το adium πανε view->show all contacts. για τα αλλα δεν ξερω να σου απαντησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 @elenpi για να σου δειχνει ολες τις επαφες το adium πανε view->show all contacts. για τα αλλα δεν ξερω να σου απαντησω. Το έκανα! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με file association σε leopard. Τα .rar αρχεία ανοίγουν με το stuffit expander. To πρόβλημα μου είναι τα .cbr αρχεία. Κι αυτά rar αρχεία είναι, όμως θέλω να ανοίγουν με το comicbooklover. Εκεί είναι και το πρόβλημα, όταν κάνω την αλλαγή για τα .cbr, επηρεάζει και τα .rar και φυσικά και το ανάποδο. Προφανώς το OS X δεν κοιτάζει μόνο το extension των αρχείων, τί λύση προτείνετε; Αν βρεις τη λύση, πες μου και μένα, γιατί μου άρεσε πολύ το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και το καθιέρωσα! Αλλά βέβαια μου δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα, όπως και σε σένα. Κάνω multiquote γιατί αλλιώς θα χαθεί η απάντηση και copy-paste ένα post μου από αλλού: ΟΚ, βρέθηκε λύση για την αλλαγή στα UTIs (Uniform Type Identifier). Πάμε στο φάκελο που βρίσκεται η εφαρμογή, δεξί κλικ και "Show Package Contents". Μπαίνουμε στο φάκελο contents κι ανοίγουμε το αρχείο Info.plist με το Property List Editor (default επιλογή). Πάμε στο UTImportedTypeDeclarations όπου έχει διάφορα UTIs τα οποία μπορεί να χειριστεί το stuffit. Το πρώτο (0) σε μένα ήταν το RAR. Από εκεί και πέρα πάμε στα UTTypeTagSpecification>>public.filename-extension>>>μπίνγκο. Έχει rar και cbr συνδεδεμένα με αυτό το UTI, σβήνουμε το cbr, save κι έξοδος. Να και μια εικόνα για να μη γίνει κανένα μπέρδεμα Για να ξαναγίνει import το .plist, πρέπει να μετακινήσουμε την εφαρμογή κάπου αλλού και πάλι πίσω (φαντάζομαι επειδή το λειτουργικό ελέγχει τα plist κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής). Κάνουμε κι ένα logout για σιγουριά και... δουλεύει Το UTI που σχετίζεται με τα rar, δεν συμπεριλαμβάνει πλέον τα cbr. Πριν Μετά Πλέον οι αλλάγες που κάνουμε στα rar δεν επηρεάζουν τα cbr και μπορούμε να τα ανοίγουμε με διαφορετικές εφαρμογές! ουφ.... ΥΓ: τα screenshots με τα default apps είναι από την εφαρμογή RCDefaultApp ΥΓ2: νομίζω αυτή ήταν κι η μοναδική φορά που δε βρήκα απλή κι εύκολη λύση σε πρόβλημα με το OS X, σε 1.5 χρόνο συμβίωσης με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Property List Editor? Τι 'ν' τούτο; Απ' ότι κατάλαβα κοιτώντας σε άλλα sites, πρέπει να εγκαταστήσω ολόκληρο πακέτο 1GB με developer tools για να το εγκαταστήσω. Από το Leopard DVD να υποθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εγω δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα με το transmition και μαλιστα ειναι κ πολυ ευχρηστο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.