georgeadams Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ απλά, άνοιξε το System Preferences και πάτα το εικονίδιο Network. Από τη στήλη στ' αριστερά διάλεξε τη σύνδεση που θέλεις (Ethernet αν συνδέεσαι με καλώδιο ή AirPort αν συνδέεσαι ασύρματα). Στο δεξί μέρος, στο drop-down box με τίτλο "Configure" άλλαξε το "Using DHCP" σε "Manually" και συμπλήρωσε τα πεδία από κάτω του (IP, Gateway κλπ).
kpartsi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ακονίστε τις γραμμές σας... Το 10.5.6 έρχεται σύντομα!!!!!!!
pantnick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 σχεδόν τελειώνει το update αλλα σέρνεται...
kpartsi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ανοίχτηκε από τον Hal9000 ειδικό thread. Συνεχίζουμε εκεί.
elenpi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά! Καταρχάς @georgeadams σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια για το utorrent. Έκανα οτι μου είπες, βρήκα την IP του και απλά πήγα στο router>appliction & games> και την έβαλα, βάζοντας και την θύρα που θέλω να μου ανοίξει... Πώς βλέπω όμως οτι είναι ανοιχτή? Στο PC μου βγάζε κάτω στο κέντρο ένα σηματάκι πράσινο ή κόκκινο και μου λέει αν είναι ανοιχτή ή όχι. Ή μπορώ να κάνώ "test this port". Εδώ όμως δεν έχει κάτι τέτοιο... Μετά, δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά (από το trackpad υποψιάζομαι) έκανα κάτι σαν zoom out στην σελίδα του internet (δλδ πώς έχει την δυνατότητα στο PC να επιλέξεις 90%, 100%, 110% zoom για την σελίδα στο internet...) και τώρα τα γράμματα είναι πολύ πολύ μικρά! Ίσα που τα βλέπω... Έψαξα στις επιογές που μου δίνει το Safari πάνω αριστερά, αλλά στο "Window" η επιλογή "Zoom" που μου δίνει, δεν μου ρυθμίζει το zoom in/zoom out της σελίδας, αλλά του παραθύρου. Και στα tutorial του trackpad που έψαξα, έχει μόνο "screen zoom"... Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω πριν πάθω μυωπία?? Ευχαριστώ πολύ!
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 @elenpi: δοκιμασε με command+0 ή control+0 για να επανελθουν τα γραμματα στο σωστο μεγεθος..
elenpi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 @elenpi:δοκιμασε με command+0 ή control+0 για να επανελθουν τα γραμματα στο σωστο μεγεθος.. Όντως! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!
jois21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ελληνικα .txt και .doc δε τα διαβαζει σωστα. Τι μπορω να κανω;
Thresher Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Ελληνικα .txt και .doc δε τα διαβαζει σωστα. Τι μπορω να κανω; Πήγαινε στο View -> Text Encoding και βάλε Ελληνικά
Cygnus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Για να δω αρχείο με ελληνικούς υπότιτλους στο TextEdit τι κάνω; Δοκίμασα το Encoding στο Open and Save με όλα τα Greek αλλά τίποτα.
georgeadams Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Με το textedit δεν ξέρω αν μπορείς. Προτείνω να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις το Smultron. Είναι ένας δωρεάν text editor με πάρα πολλές δυνατότητες. Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει και διαφορετικά encoding, όπως τα ISO-8859-7 και Windows-1253 (ελληνικά σε Windows).
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 georgeadams, ευχαριστώ! Πολύ καλό το Smultron και ταχύτατο! Άψογο! Επί τη ευκαιρία, όποιος έχει όρεξη για χριστουγεννιάτικο Mac, ας κατεβάσει το OmniDazzle και ας ενεργοποιήσει τα αστεράκια. Κουνώντας το ποντίκι απότομα αριστερά δεξιά (shake 6 times), μπορείς να ενεργοποιήσεις να βγάζει αστεράκια (και άλλα πράγματα) που πλημμυρίζουν όλη την οθόνη. Κάθομαι και παίζω όλη μέρα, έχει πολύ πλάκα!
Cygnus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καταρχήν καλή χρονιά σε όλους! Γνωρίζετε κάποιον USB bluetooth adapter πλήρως συμβατό με Leopard; Θέλω να πάρω έναν για το hackintosh μου..
cassidy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Έχω ένα πρόβλημα με file association σε leopard. Τα .rar αρχεία ανοίγουν με το stuffit expander. To πρόβλημα μου είναι τα .cbr αρχεία. Κι αυτά rar αρχεία είναι, όμως θέλω να ανοίγουν με το comicbooklover. Εκεί είναι και το πρόβλημα, όταν κάνω την αλλαγή για τα .cbr, επηρεάζει και τα .rar και φυσικά και το ανάποδο. Προφανώς το OS X δεν κοιτάζει μόνο το extension των αρχείων, τί λύση προτείνετε;
varvag1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ειμαι νεος στα mac και συγγνωμη αν η ερωτηση μου εχει απαντηθει αλλα δεν βρηκα κατι με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα... Τα τραγουδια που εχουν ελληνικο τιτλο στο itunes δεν εμφανιζονται ως εχουν αλλα "κινεζικα".Πως μπορω να το διορθωσω αυτο;Επισης τι ειναι καλυτερο; οταν το εχω στο ρευμα να βγαζω την μπαταρια ή δεν πειραζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.