Helectronic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση να κανω και γω? το dashboard πως μπορω να το εχω ανοιχτο συνεχεια στο desktop οπως στα windows vista που ειναι στα δεξια η μπαρα, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα, να το ανοιγεις λιγο να κοιτας και μετα να τα σβηνεις ειναι χαλια.εγω πχ θελω να βλεπω συνεχεια rss οχι να μπενω συνεχεια στο dashboard γινεται τιποτα με αυτο? υπαρχει κανενα προγραμμα? Μπορείς να τσεκάρεις και το Amnesty Singles. Μπορείς να μετατρέψεις τα Widgets σε αυτόνομες εφαρμογές και να τα εξής πάντα στο desktop!! Amnesty Singles Δυστυχώς αυτό κοστίζει κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimoko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι ρυθμισεις για το mail?εχω το yahoo mail πως θα το προσθεσω στο mail?ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα μηπως μπορει να μου πει καποιος ποιες ειναι οι ρυθμισεις για το mail?εχω το yahoo mail πως θα το προσθεσω στο mail?ευχαριστω. Αν έχεις yahoo.com τότε για να έχεις ενεργοποίηση της υπηρείας POP, πρέπει να πληρώσεις την Yahoo! Αν έχεις yahoo.gr, τότε είναι πανεύκολο: Πήγαινε Μail > Preferences > Accounts και ιδού οι σχετικές ρυθμίσεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GR1337 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 http://micro.autom.teithe.gr/files/eme_TEST01.htm Μπορείτε να διαβάσετε αυτή τη σελίδα; Εμένα μου τα βγάζει όλα κινέζικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimoko Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 το outgoing mail server(smtp) ποιο ειναι γιατι δεν φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdiamant Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κατάφερα και πέσασα τα Mac OS αλλά έως εκεί. Μετά απο πολλά install μιας και μου έβγαζε συνέχεια ένα μήνυμα να κάνω restart κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το στάδιο αλλά κόλησα σε ένα άλλο. Όταν κάνει επανεκκίνηση τώρα μου βγάζει το μηλαράκι και ένα κύκλο να γυρνάει μέχρι που σταματάει το κυκλάκι και δεν κάενι τίποτα το PC παρά μένει σε αυτή την εικόνα. Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κατάφερα και πέσασα τα Mac OS αλλά έως εκεί. Μετά απο πολλά install μιας και μου έβγαζε συνέχεια ένα μήνυμα να κάνω restart κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το στάδιο αλλά κόλησα σε ένα άλλο. Όταν κάνει επανεκκίνηση τώρα μου βγάζει το μηλαράκι και ένα κύκλο να γυρνάει μέχρι που σταματάει το κυκλάκι και δεν κάενι τίποτα το PC παρά μένει σε αυτή την εικόνα. Τι φταίει? Υποθέτω ότι εγκατέστησες το MacOSX σε pc. Έγραψες σε λάθος thread. Το σωστό είναι MacOSX on x86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 το outgoing mail server(smtp) ποιο ειναι γιατι δεν φαινεται. Το outgoing mail server είναι το smtp.mail.yahoo.com. Nα'σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βγηκε αυτο: http://greek-mac.com/greek.html Ελληνικα μενου για το leopard.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βασική ερώτηση:(γιατί αναφέρεται συχνά ο όρος και να βγάλω άκρη μια και καλή) Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εννοούμε ως kext; Αν κατάλαβα καλά, είναι κάτι σαν driver. Επίσης, με ποιον τρόπο το χειρίζομαι-εγκαθιστώ-απεγκαθιστώ σωστά για να μην κρεμάσει το σύστημα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Kext: kernel extension http://forums.macnn.com/79/developer-center/81624/what-is-a-kext-file/ (Google is your friend... ) Δεν κρεμάει το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας! Μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος πώς μπορώ να κάνω port forwarding σε MAC? Εγκατέστησα το καινούριο utorrent, αλλά δν έχω ιδέα πως μπορώ να ανοίξω Ports. Δν ξάρω καν αν χρεάζεται (είμαι καινούρια χρήστης MAC ). Στα Vista ξέρω πως ανοίγουν,αλλά τώρα στο MAC δν μπορώ να καταλάβω. Πηγαίνω στο router βέβαι (έχω ένα Linksys), πηγαίνω Applications & Games και βάζω μια νέα ip,την ip του MAC, αλλά δν ξέρω πως να την ορίσω και στον ΜΑC... Καμιά βοήθεια?Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Τρέχεις το utorrent και πας στο μενού πάνω utorrent > Preferences > Network και δίνεις στο textbox την πόρτα που άνοιξες στο ρούτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenpi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ναι, αυτό το έχω κάνει...Αλλά δν χρειάζεται να ορίσω τα TCP/IPv4 Internet Protocol όπως στα Windows?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.