Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 τα έκανα όλα...να μην πω...έχασα όλα τα settings μου...και τελικά το όνομα του computer δεν αλλαξε!!!μπορεί κάποιος να μου πει ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ computer?? @paredwse...συντοπιτη, δεν έρχεσαι να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση?κοντά μένουμε..κερνάω lunch...PLEASE! Α, μια στιγμή, αν παίζει lunch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Αφού εννοείς το computer name, πήγαινε System Preferences -> Sharing και εκεί έχει πάνω πάνω την επιλογή για να αλλάξεις το όνομα του υπολογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Αφού εννοείς το computer name, πήγαινε System Preferences -> Sharing και εκεί έχει πάνω πάνω την επιλογή για να αλλάξεις το όνομα του υπολογιστή σου. ΑΑΑΑΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ! με έφτιαξες!!! χιλια ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimoko Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι.εχω το macbook pro πως μπορω να κανω restart?με ποια κουμπια? επισης στο quick time player ενω εχει πολυ καλη εικονα δεν μπορω να την μεγαλωσω μου την βγαζει σε μικρο παραθυρο και δεν μπορω να δω ταινεια ετσι.Επισης παιδια κατι αλλο στο macbook δεν εχει καποια ενδειξη στο να μπορω να βλεπω αν δουλευει ο σκληρος?Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι.εχω το macbook pro πως μπορω να κανω restart?με ποια κουμπια? επισης στο quick time player ενω εχει πολυ καλη εικονα δεν μπορω να την μεγαλωσω μου την βγαζει σε μικρο παραθυρο και δεν μπορω να δω ταινεια ετσι.Επισης παιδια κατι αλλο στο macbook δεν εχει καποια ενδειξη στο να μπορω να βλεπω αν δουλευει ο σκληρος?Ευχαριστω. 1. Δεν υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων για να κάνεις restart. Εάν θες να επανεκκινήσεις τον υπολογιστή σου, πηγαίνεις στο μενού Apple και διαλέγεις την επιλογή Restart. Δες την παρακάτω εικόνα: 2. Εάν θες να δεις μεγαλύτερο παράθυρο στο Quicktime Player, πάτα Command + 2 ή Command + 3. Για πλήρη οθόνη, πάτα Command + F (από το full screen). Ή πήγαινε στο μενού Window και διάλεξε: 3. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένδειξη για να δεις αν δουλεύει ο σκληρός. Γιατί να το δεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Για restart: με Control-Eject σου εμφανιζει το παραθυρο για να διαλεξεις restart , shutdown ,sleep Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Και το πιο απλό για να κάνεις restart, πάτα το κουμπί του power και θα σου εμφανίσει το μενού κλεισίματος (restart, sleep, shutdown). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καμια συντομευση για να κλεινω οτι παραθυρο εχω μπροστα μου και να βλεπω την επιφανεια εργασιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Εννοείς σαν αυτό που έχουν τα windows; Τότε γίνεται με το expose... ανάλογα τι συντομευση έχεις βάλει... σε εμένα είναι το F11 ή η κάτω αριστερά γωνία της οθόνης... Αν εννοείς συντόμευση για να κλείνεις το εκάστοτε παράθυρο τότε cmd+w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καμια συντομευση για να κλεινω οτι παραθυρο εχω μπροστα μου και να βλεπω την επιφανεια εργασιας? cmd+opt+w... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Restart :ctrl+command+eject Shut down:ctrl+option+command+eject Sleep: option+command+eject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Καμια συντομευση για να κλεινω οτι παραθυρο εχω μπροστα μου και να βλεπω την επιφανεια εργασιας? Να κλεινεις δεν υπαρχει, για minimize υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ναι για minimize......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimoko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση να κανω και γω? το dashboard πως μπορω να το εχω ανοιχτο συνεχεια στο desktop οπως στα windows vista που ειναι στα δεξια η μπαρα, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα, να το ανοιγεις λιγο να κοιτας και μετα να τα σβηνεις ειναι χαλια.εγω πχ θελω να βλεπω συνεχεια rss οχι να μπενω συνεχεια στο dashboard γινεται τιποτα με αυτο? υπαρχει κανενα προγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 παιδια μια ερωτηση να κανω και γω? το dashboard πως μπορω να το εχω ανοιχτο συνεχεια στο desktop οπως στα windows vista που ειναι στα δεξια η μπαρα, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα, να το ανοιγεις λιγο να κοιτας και μετα να τα σβηνεις ειναι χαλια.εγω πχ θελω να βλεπω συνεχεια rss οχι να μπενω συνεχεια στο dashboard γινεται τιποτα με αυτο? υπαρχει κανενα προγραμμα? Leopard: Place Dashboard Widgets on the Desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.