Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μιάς και μιλήσαμε για itunes υπάρχει κανένας τρόπος να περάσω sync με το iphone χωρίς να μου σβήσει ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο iphone;;; Είχα το iphone συγχρονισμένο με itunes σε windows και τώρα που πέρασα σε mac (switcher :-))και πάω να το συγχρονίσω μου βγαίνει μήνυμα ότι θα σβήσει τα πάντα στο iphone και ότι θα ξαναξεκινήσει από την αρχή διότι το iphone μπορεί να είναι συγχρονισμένο μονάχα με ένα library.... Η κατάστασή μου είναι ένα iphone γεμάτο applications, contacts, e-mails κτλ και δεν μπορώ να τα περάσω στο itunes.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε copy τα αρχεία του itunes library από το Windows PC στο Mac. Έτσι, παρ' όλο που θα σβήστούν από το iphone όταν το συγχρονίσεις με το Mac, θα ξαναπεραστούν. ;)

Το itunes για email, contacts, applications υποστηριζει two way sync. (μονο για τα τραγουδια ειναι one way sync)

Δηλαδη αυτα δεν θα τα χασεις,θα περαστουν απο το iPhone στον mac σου.

Tα τραγουδια θα χασεις(για αυτο κ λεει μονο για ενα Library)!

Δηλαδη ανοιξε το itunes,σεταρε το iPhone σαν καινουρια συσκευη και απλα πες να μην κανει automatically sync.

Μετα μπαινεις στηυν καρτελα Info κ τους λες να συγχρονιζει contacts κ emails. Τελος πας στην καρτελα applications κ του λες να συγχρονιζει applications.

Μετα πατας sync.

Τοτε θα αρχισουν να παιρνιουνται contacts,emails,applications απο το iphone στον mac.

Κάνε copy τα αρχεία του itunes library από το Windows PC στο Mac. Έτσι, παρ' όλο που θα σβήστούν από το iphone όταν το συγχρονίσεις με το Mac, θα ξαναπεραστούν. ;)

Δυστυχώς στο παλιό έγινε ήδη format.... και περάστηκε το 8.10 Ubuntu.

Το itunes για email, contacts, applications υποστηριζει two way sync. (μονο για τα τραγουδια ειναι one way sync)

Δηλαδη αυτα δεν θα τα χασεις,θα περαστουν απο το iPhone στον mac σου.

Tα τραγουδια θα χασεις(για αυτο κ λεει μονο για ενα Library)!

Δηλαδη ανοιξε το itunes,σεταρε το iPhone σαν καινουρια συσκευη και απλα πες να μην κανει automatically sync.

Μετα μπαινεις στηυν καρτελα Info κ τους λες να συγχρονιζει contacts κ emails. Τελος πας στην καρτελα applications κ του λες να συγχρονιζει applications.

Μετα πατας sync.

Τοτε θα αρχισουν να περνιουνται contacts,emails,applications απο το iphone στον mac.

Αυτό ακριβώς θέλω. Για τα τραγούδια δεν με νοιάζει.... Ξεκινώ την διαδικασία.

edit. Έτσι ακριβώς όπως είπες. Όλα πήγαν καλά. Ευχαριστώ πολύ.

Έχω ένα macbook, και δεν ξέρω πώς να αλλάξω το username

όχι του σκληρού δίσκου ούτε του account.

όαν ανοίγω το εικονίδιο του σκληρού δίσκου, αριστερά κάτω απο το deevices γράφει ένα όνομα.ΑΥΤΟ πώς το αλλάζω?

thanx in advance...

Επίλεξε τον σκληρό σου δίσκο και πάτα cmd+i. Κάπου στη μέση έχει ένα textbox από το οποίο δίνεις όνομα στον σκληρό σου δίσκο.

χμ. δεν κατάλαβες μάλλον.δεν θέλω να κάνω rename hd...διάβασε πιο πάνω τι γράφω..

Έχω ένα macbook, και δεν ξέρω πώς να αλλάξω το username

όχι του σκληρού δίσκου ούτε του account.

όαν ανοίγω το εικονίδιο του σκληρού δίσκου, αριστερά κάτω απο το deevices γράφει ένα όνομα.ΑΥΤΟ πώς το αλλάζω?

thanx in advance...

Χμμμ... Στο Tiger ήταν τρελό μανίκι αλλά στο Leopard είναι πιο εύκολο. Δες εδώ.

τα έκανα όλα...να μην πω...

έχασα όλα τα settings μου...και τελικά το όνομα του computer δεν αλλαξε!!!μπορεί κάποιος να μου πει ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ computer??

@paredwse...συντοπιτη, δεν έρχεσαι να βοηθήσεις λίγο την κατάσταση?κοντά μένουμε..κερνάω lunch...PLEASE!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...