djmike Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 discus 411 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Εγώ εκτυπώνω με word, μετρώντας τα περιθώρια των ετικετών μου και περνώντας τα στις επιλογές εκτύπωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Βασικά μάλλον είναι πρόβλημα στον εκτυπωτή μου (δεν τροφοδοτείται το χαρτί σωστά, με αποτέλεσμα να ξεκινάει η εκτύπωση νωρίτερα απ' όσο πρέπει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Άλλη μια περίπτωση προβληματικού paper feed σε hp εκτυπωτή. Ο δικός μου τράβαγε τα χαρτιά 5-5 οπότε έπρεπε να τα δίνω εγώ 1-1 τα χαρτιά. Πήρα έναν Canon και ηρέμησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoebe10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει κανεις που να μπορει να σπαει το ι-φονε για να δουλευει και με αλλες "σιμ"..και κατι αλλο υπαρχει τιποτα σαν ανασυγκροτησει για μακ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 υπαρχει κανεις που να μπορει να σπαει το ι-φονε για να δουλευει και με αλλες "σιμ"..και κατι αλλο υπαρχει τιποτα σαν ανασυγκροτησει για μακ????? To iPhone, αν αγοραστεί από Ελλάδα, δουλεύει με όποια SIM του βάλεις. Αν αγοραστεί από την Αμερική (για παράδειγμα) δεν δουλεύει και δεν έχει σπάσει το κλείδωμά του. Ανασυγκρότηση για MacOS δεν χρειάζεται, την κάνει αυτόματα το σύστημα. ΥΓ: Προσπάθησε να γράψεις στο ορθό topic όταν θέτεις ερωτήματα, το παρόν topic ασχολείται με MacOS, όχι με το iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @Thanocaster Έχω δυο τέτοιους.. Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος και δεν έδινα σημασία.. ουστ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @Thanocaster Έχω δυο τέτοιους.. Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος και δεν έδινα σημασία.. ουστ.. Πςς! Εσύ είσαι συλλέκτης! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 @Thanocaster Έχω δυο τέτοιους.. Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος και δεν έδινα σημασία.. ουστ.. Αλλοι 2 και εδω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phoebe10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 To iPhone, αν αγοραστεί από Ελλάδα, δουλεύει με όποια SIM του βάλεις. Αν αγοραστεί από την Αμερική (για παράδειγμα) δεν δουλεύει και δεν έχει σπάσει το κλείδωμά του. Ανασυγκρότηση για MacOS δεν χρειάζεται, την κάνει αυτόματα το σύστημα. ΥΓ: Προσπάθησε να γράψεις στο ορθό topic όταν θέτεις ερωτήματα, το παρόν topic ασχολείται με MacOS, όχι με το iPhone. οκ ευχαριστω. απο αμερικη εννουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Stam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω δύο "προβλήματα" και θα ήθεα συμβουλή. 1ον: Στον σκηρό του Macbook μου φαίνεται από το get info ότι από τα 148 gb είναι πιασμένα τα 140 gb. Όταν όμως ψάχνω πάλι από το get info του καθε φακέλου το μέγεθός τους βρίσκω ότι το συνολικό τους μέγεθος είναι 126 gb. Πού χάθηκαν τα άλλα περίπου 14 gb? Υπάρχει κάτι που να μορώ να κάνω? 2ον: Τα torrents που κατέβαζα εμφανίζονταν με το εικονίδιο του transmission και όταν τα επέλεγα άνοιγαν με αυτό. Εγκατέστησα το limewire και τώρα τα torrents έχον το δικό του σήμα και μόλις ανοίγω το αρχείο ανοίγει και το limewire κάτι που δεν θέλω. Δοκίμασα να βγαλω το limewire με το app cleaner αλλά τζίφος. Το limewire πάει να ανοίξει και μου ζητάει πάλι εγκατάσταση. Μπορώ να έχω το limewire εγκατεστημένο αλλά τα torrents να ανοίγουν όλα by default με το transmission? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 1ον: Εχει και κρυφα αρχεια ο σκληρος σου... Για να δεις και τα κρυφα αρχεια μπορεις να απς στην κονσολα και να γραψεις "defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE" και μετα "killall Finder" ετσι μετα στον finder θα βλεπεις και τα κρυφα αρχεια.. Για να τα αποκρυψεις ξανα γραφεις αυτο: "defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles FALSE" και μετα "killall Finder" 2ον: Πατωντας get info σε ενα torrent αρχειο μπορεις να ορισεις με ποιο προγραμμα θα ανοιγει απο default. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Να συμπληρώσω στο 2ο ότι για να αλλάξεις όλα τα .torrent αρχεία ταυτόχρονα, αφού διαλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις από το Get Info θα πατήσεις και το κουμπί που λέει Change All. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bognick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά έχω φάει το net και δε μπορώ να βρω ποια έκδοση του glibc έχει το osx (tiger)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Σε terminal πήγαινε στο /usr/lib και δώσε > ls -al /libc* Αν εννοείς προεγκατεστημένο (και δεν έχεις mac, απλά αναρωτιέσαι) νομίζω πως ΔΕΝ είναι. Πάντως μπορείς να βάλεις όποια έκδοση θέλεις πολύ απλά μέσω του macports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.