Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξέρουμε γιατί το Microsoft Messenger 7 δεν συνδέεται; Μου βρίσκει λάθος στο username ή το password. Με μια γρήγορη ματιά το έχουν πολλοί το πρόβλημα..Αλλά η λύση με τη διαγραφή του ιστορικού λογαριασμών δεν μου δουλεύει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μήπως γνωρίζετε και μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό τρόπο εκκαθάρισης/συντήρησης για το Time Machine ώστε να μειωθεί ο όγκος του;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνεται αυτό με το χέρι. Απλώς, όταν γεμίσει ο δίσκος στον οποίο αποθηκεύονται τα backup, αρχίζει να σβήνει μόνο του τα πιο παλιά.

Δημοσ.

Κοιτώντας το σκληρό μέσα στο Backups.backupdb έχει κάποια subfolders με ημερομηνίες με μορφή:

2008-02-28-024415

2008-03-08-113814

κοκ...

Άν διαγράψω τα παλαιότερα από αυτά και κρατούσα το ποιο πρόσφατο, δεν θα μειωνόταν ο όγκος; Θα δημιουργούσα κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Απλά κανείς δεν το ξέρει γιατί δεν το έχει δοκιμάσει. Δεν το δοκιμάζεις να μας πεις τι γίνεται τελικά;

Δημοσ.

Λοιπόν, όλα εντάξει. Διαγράφεις όποιο φάκελο θες και απλά δεν εμφανίζεται η επιλογή της ημερομηνίας που έχεις διαγράψει όταν θελήσεις να επαναφέρεις το μηχάνημα ή κάποια αρχεία σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Κατά τα άλλα το Time Machine δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.
Λοιπόν, όλα εντάξει. Διαγράφεις όποιο φάκελο θες και απλά δεν εμφανίζεται η επιλογή της ημερομηνίας που έχεις διαγράψει όταν θελήσεις να επαναφέρεις το μηχάνημα ή κάποια αρχεία σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Κατά τα άλλα το Time Machine δουλεύει κανονικά.

Ναι, αλλά μήπως αρχεία που τα πρωτο-έσωσε σε εκείνη την ημερομηνία δεν είναι πια διαθεσιμα? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...