dali13gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Ασυζητητί το Filezilla από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1992 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και ο Fugu την κάνει τη δουλιά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Και τα Transmit - Cyberduck είναι πολύ καλά προγράμματα, όλα δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimits Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Το εν λογω προγραμμα ειναι κατα την γνωμη μου το καλυτερο αλλα δεν ειναι δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρουμε γιατί το Microsoft Messenger 7 δεν συνδέεται; Μου βρίσκει λάθος στο username ή το password. Με μια γρήγορη ματιά το έχουν πολλοί το πρόβλημα..Αλλά η λύση με τη διαγραφή του ιστορικού λογαριασμών δεν μου δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης γιατί, ενώ έχω avatar στο Adium (λογαριασμός MSN), οι επαφές μου δεν την βλέπουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως γνωρίζετε και μπορείτε να προτείνετε κάποιο καλό τρόπο εκκαθάρισης/συντήρησης για το Time Machine ώστε να μειωθεί ο όγκος του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό με το χέρι. Απλώς, όταν γεμίσει ο δίσκος στον οποίο αποθηκεύονται τα backup, αρχίζει να σβήνει μόνο του τα πιο παλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτώντας το σκληρό μέσα στο Backups.backupdb έχει κάποια subfolders με ημερομηνίες με μορφή: 2008-02-28-024415 2008-03-08-113814 κοκ... Άν διαγράψω τα παλαιότερα από αυτά και κρατούσα το ποιο πρόσφατο, δεν θα μειωνόταν ο όγκος; Θα δημιουργούσα κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο νήμα δεν πολυδιαβάζεται. Ίσως πρέπει να κάνω post αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά κανείς δεν το ξέρει γιατί δεν το έχει δοκιμάσει. Δεν το δοκιμάζεις να μας πεις τι γίνεται τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 OK! Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, όλα εντάξει. Διαγράφεις όποιο φάκελο θες και απλά δεν εμφανίζεται η επιλογή της ημερομηνίας που έχεις διαγράψει όταν θελήσεις να επαναφέρεις το μηχάνημα ή κάποια αρχεία σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Κατά τα άλλα το Time Machine δουλεύει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν, όλα εντάξει. Διαγράφεις όποιο φάκελο θες και απλά δεν εμφανίζεται η επιλογή της ημερομηνίας που έχεις διαγράψει όταν θελήσεις να επαναφέρεις το μηχάνημα ή κάποια αρχεία σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Κατά τα άλλα το Time Machine δουλεύει κανονικά. Ναι, αλλά μήπως αρχεία που τα πρωτο-έσωσε σε εκείνη την ημερομηνία δεν είναι πια διαθεσιμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.