Χρήστος15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΠΩς μΠορουμε να καταργήσουμε ένα πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΠΩς μΠορουμε να καταργήσουμε ένα πρόγραμμα? Το πετάς στο καλάθι των αχρήστων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dickous Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΑΡΧΕΙΟ UIF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΩ ΑΡΧΕΙΟ UIF Τι είναι το αρχείο UIF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 google is your friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 καλημέρα, μια ερώτηση να κάνω, όσο και αν έψαξα στις Επιλογές του προγράμματος λύση δεν βρήκα.... χρησιμοποιώ το Transmission για τα "απαραίτητα" κα θέλω το εξής: σε άλλον φάκελο να αποθηκεύει τα .torrent files και σε άλλον τα αρχεία που κατεβάζω. Το δεύτερο το βρήκα πως θα το κάνω άλλα τα .torrent files μου τα βάζει μονίμως στον φάκελο Downloads πράγμα που δεν το θέλω. Υπάρχει λύση, κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Λογικά τα torrent files θα τα κατεβάζεις από browser .. Αν χρησιμοποιείς τον Safari για παράδειγμα, πήγαινε : Safari -> Preferences -> Save downloaded files to .. Και επέλεξε την τοποθεσία που θέλεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ναι. Το που θα αποθηκευτούν τα αρχεία .torrent έχει να κάνει με το πρόγραμμα που τα κατεβάζεις. By default, ο Safari τα κατεβάζει στο Downloads. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις και να ορίσεις εσύ φάκελο. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Safari. Δεν έχει επιλογή να σε ρωτάει που να αποθηκεύσει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1992 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Photoshop & Dreamweaver μπορουν να μπουν σε μακ? Υπαρχουν καποια αντιστοιχα που να εχει? ___ Ειναι αλήθεια οτι τα μακ δεν κολανε ιους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Photoshop & Dreamweaver μπορουν να μπουν σε μακ?Υπαρχουν καποια αντιστοιχα που να εχει? ___ Ειναι αλήθεια οτι τα μακ δεν κολανε ιους? Ναι και ναι ειναι η απαντηση στις 2 ερωτησεις σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik1992 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ωραια, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Για την ακρίβεια το photoshop για mac φτιάχτηκε αρχικά... και δουλεύει και πολύ καλύτερα απο win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Καλησπερα , εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ( σε fat32 )και το mac os x leopard με περασμενο το τελευταιο update. Αναγνωριζεται κανονικα απο το λειτουργικο συστημα αλλα δεν με αφηνει ουτε να διαγραψω ουτε να προσθεσω νεα αρχεια. Αναφερει οτι ο δισκος δεν μπορει να μεταβληθει και στα δικαιωματα λεει οτι ειναι μονο για αναγνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Άρα δεν είναι Fat32 ο δίσκος, είναι NTFS Βάλε το 3g ntfs ή φόρμαρε τον δίσκο σε FAT32. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 dali13gr , παταω δεξι κλικ στον δισκο και επιλεγω πληροφοριες οπου αναφερει διαμορφωση ms-dos fat 32 , επισης αν ηταν σε ntfs δεν θα τον αναγνωριζε καθολου απ´οτι ξερω. Θα δοκιμασω και με καποιον αλλο εξωτερικο σκληρο δισκο με την ιδια διαμορφωση και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.