Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

καλημέρα,

μια ερώτηση να κάνω, όσο και αν έψαξα στις Επιλογές του προγράμματος λύση δεν βρήκα....

χρησιμοποιώ το Transmission για τα "απαραίτητα" κα θέλω το εξής:

σε άλλον φάκελο να αποθηκεύει τα .torrent files και σε άλλον τα αρχεία που κατεβάζω. Το δεύτερο το βρήκα πως θα το κάνω άλλα τα .torrent files μου τα βάζει μονίμως στον φάκελο Downloads πράγμα που δεν το θέλω. Υπάρχει λύση, κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει?

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά τα torrent files θα τα κατεβάζεις από browser .. Αν χρησιμοποιείς τον Safari για παράδειγμα, πήγαινε :

Safari -> Preferences -> Save downloaded files to

.. Και επέλεξε την τοποθεσία που θέλεις ..

Ναι. Το που θα αποθηκευτούν τα αρχεία .torrent έχει να κάνει με το πρόγραμμα που τα κατεβάζεις. By default, ο Safari τα κατεβάζει στο Downloads. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις και να ορίσεις εσύ φάκελο. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στον Safari. Δεν έχει επιλογή να σε ρωτάει που να αποθηκεύσει κάτι.

Photoshop & Dreamweaver μπορουν να μπουν σε μακ?

Υπαρχουν καποια αντιστοιχα που να εχει?

___

Ειναι αλήθεια οτι τα μακ δεν κολανε ιους?

Ναι και ναι ειναι η απαντηση στις 2 ερωτησεις σου...

Καλησπερα , εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο ( σε fat32 )και το mac os x leopard με περασμενο το τελευταιο update. Αναγνωριζεται κανονικα απο το λειτουργικο συστημα αλλα δεν με αφηνει ουτε να διαγραψω ουτε να προσθεσω νεα αρχεια. Αναφερει οτι ο δισκος δεν μπορει να μεταβληθει και στα δικαιωματα λεει οτι ειναι μονο για αναγνωση.

dali13gr , παταω δεξι κλικ στον δισκο και επιλεγω πληροφοριες οπου αναφερει διαμορφωση ms-dos fat 32 , επισης αν ηταν σε ntfs δεν θα τον αναγνωριζε καθολου απ´οτι ξερω. Θα δοκιμασω και με καποιον αλλο εξωτερικο σκληρο δισκο με την ιδια διαμορφωση και βλεπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...