Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συγνώμη, αλλα το win vs mac σαν τίτλος του thread τί σχέση έχει ?

Και αυτό για τα σπασμένα πρόγράμμα είναι (σχεδόν) αυτονόητο.Πάντού υπάρχουν και θα υπάρχουν σπασμένα ,δεν μπορεί να το αφήσουν έτσι.

Τωρα αν αυτό για εσένα είναι αρνητικό ή θετικο .:-D

Τέσπα , καλοσώρισες στο forum.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Σχεδόν τα πάντα βρίσκεις (εκτός απο το ρημάδι το vnc δεν εχω βρει κατι)

VNC server υπάρχει ενσωματωμένος στο Mac OS X 10.4 Tiger και στο Mac OS X 10.5 Leopard

Το ενεργοποιείς πηγαίνοντας στο System Preferences -> Sharing -> Screen Sharing

VNC viewer υπάρχει ενσωματωμένος στο Mac OS X 10.5 Leopard. Δεν έχει εικονίδιο στα Applications αλλά μπορείς να βρεις την εφαρμογή (που ονομάζεται Screen Sharing) στο φάκελο /System/Library/CoreServices

Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον (δωρεάν) VNC viewer: Chicken of the VNC.

Καλησπέρα παίδες..Μόλις εγκατέστησα το Leopard στο laptop μου και έχω αρκετές απορίες μιας και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο συγκεκριμένο λειτουργικό.

1) Το laptop είχε ως μόνο λειτουργικό τα Vista Basic και χρειάζομαι κάποιο τρόπο για dual boot γιατί στο Leopard μπαίνω μόνο με το installation disc. Διαφορετικά μπαίνει κατευθείαν στα Vista.

2) Δεν έχω ήχο στο Leopard..

3) To laptop έχει μια ασύρματη κάρτα της Broadcom..Μέχρι στιγμής συνδέομαι μόνο μέσω Ethernet. Καμιά ιδέα πώς θα δουλέψω το ασύρματο;

4) Κάνω update κανονικά από το Software Update του Leopard;

Αυτά προς το παρόν..Σε περίπτωση που βρω κάτι άλλο επανέρχομαι :-)

4) Κάνω update κανονικά από το Software Update του Leopard;)

Για τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά για τα updates αυτός είναι ο τρόπος. Επιλέγοντας το software update μπορείς να δεις τι αναβαθμίσεις υπάρχουν, μόνο όμως σε ότι αφορά προγράμματα του leopard, δλδ. itunes, quicktime, keynote κλπ. Για τα υπόλοιπα applications που τυχόν έχεις εγκαταστήσει μπορείς να κάνεις updates μέσα από το δικό τους μενού.

Αν ψάξεις λίγο στο θέμα απαραίτητο λογισμικό για macos θα βρεις ενα πρόγραμμα το οποίο αναλαμβάνει να σε ενημερώνει για τα updates των προγραμμάτων σου.

Καλησπέρα παίδες..Μόλις εγκατέστησα το Leopard στο laptop μου και έχω αρκετές απορίες μιας και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία στο συγκεκριμένο λειτουργικό.

1) Το laptop είχε ως μόνο λειτουργικό τα Vista Basic και χρειάζομαι κάποιο τρόπο για dual boot γιατί στο Leopard μπαίνω μόνο με το installation disc. Διαφορετικά μπαίνει κατευθείαν στα Vista.

2) Δεν έχω ήχο στο Leopard..

3) To laptop έχει μια ασύρματη κάρτα της Broadcom..Μέχρι στιγμής συνδέομαι μόνο μέσω Ethernet. Καμιά ιδέα πώς θα δουλέψω το ασύρματο;

4) Κάνω update κανονικά από το Software Update του Leopard;

Αυτά προς το παρόν..Σε περίπτωση που βρω κάτι άλλο επανέρχομαι :-)

Προφανώς έχεις βάλει το OSX86, οπότε καλύτερα να απευθυνθείς στο ανάλογο thread για να βρεις τη λύση που θέλεις.

Γειά σας παιδιά :)

Λοιπόν έχω μια ερώτηση: Eίχα κατεβάσει το limewire Και χθες κολλισε κ δεν άνοιγε κ το έσβισα τελείως κ το κατέβασα απτην αρχή αλλα τώρα οταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό :

0fb12d417114.png

Τί να κάνω?? :rolleyes:

Ηηηηηηηη! Πάει, καταστράφηκε το MacBook! :P Τι το θες κι εσύ το L(a)imewire? Java sucks bigtime. Είσαι σίγουρη ότι κατέβηκε σωστά το dmg? Ξανακατέβασέ το και ξαναδοκίμασε. :-)

dali13gr Κοροιδεύεις εεε? :mad: :lol:

Γιά να κατεωάζω τραγούδια το θέλω!

Το κατέβασα από 3 διαφορετικά site αλλά στο installation μου λέει :The source media you are installing from is damaged. Try installing from a different copy of the source media or contact the manufacturer for a replacement :fear:

Καλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κανα προγραμματάκι ή plugin για να δειχνει κάπως το itunes τον τιτλο του τραγουδιού που πέζει εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξω?

ναι το έχω το growl αλλα αυτό είναι on screen display για όταν αλλάζει τραγούδι .. (και γενικα για άλλα notifications του συστήματος) εγώ έλεγα για μια διακριτική λύση στο dock

Aaa, Εντάξει το κατέβασα :-)

thanx dali13gr

Btw, για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το Limewire, υπάρχει ένα αντίστοιχο, το Frostwire (http://www.frostwire.com/) το οποίο κάνει την ίδια δουλειά και καλύτερη, και είναι και bittorrent client! Φυσικά είναι free!

:-)

ναι το έχω το growl αλλα αυτό είναι on screen display για όταν αλλάζει τραγούδι .. (και γενικα για άλλα notifications του συστήματος) εγώ έλεγα για μια διακριτική λύση στο dock

Για δες αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...