dali13gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Συγγνώμη αλλά πώς αλλάζετε το εικονίδιο του δίσκου των windows; Εμένα απ΄το get info δεν με αφήνει.. Είναι NTFS o δίσκος, γι αυτό. Στο NTFS έχεις δικαιώματα μόνο ανάγνωσης στο MacOS, όχι εγγραφής. Για να μπορείς να γράψεις χρειάζεσαι αυτό που λέει ο Thanocaster: MacFUSE και ntfs-3g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη για το προηγούμενο off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Εγκατέστησα λοιπόν τα παραπάνω (macfuse & ntfs-3g), μια χαρά ο δίσκος, αλλά από τότε σε κάθε shut down/restart αργεί πάρα πολύ στο κλείσιμο..Μήπως μπορεί να φανταστεί κανείς γιατί και πώς φτιάχνει αυτό;Α, το δίσκο με τα xp τον βλέπει ως server... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UmbertoJeco Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ξερει κανεις καποιο site με διαφορες "λυσεις" για Mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Ξερει κανεις καποιο site με διαφορες "λυσεις" για Mac? Το google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-ANO Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 στο adium πως αλλάζω το ονομα του group που έχω στις επαφες;;;;εψαξα στα preference και στο μενου αλλα δεν το βρηκα το τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Έχω χρησιμοποιήσει 1-2 φορές το Onyx, όταν είχα πρόβλημα με τη σουίτα της Adobe, αλλά από τότε δεν το έχω ξανατρέξει, απλά γιατί δεν ξέρω τι να κάνω όταν το εκτελώ! Υπάρχουν κάποιες στάνταρ διαδικασίες ελέγχου και συντήρησης που μπορεί να κάνει ένας χρήστης, π.χ clean up disk, clear cache κ.ά; Ποια είναι τα βασικότερα πράγματα που ελέγχετε με το Onyx και πως αυτά μπορείτε να τα καθορίσετε να γίνονται αυτόματα; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα , έχω το εξης πρόβλημα , έβαλα το cocoaspell σε leopard και πήγα να κάνω το επόμενο βημα να κατεβάσω το ελληνικό dictionary αλλά το προβλημα είναι πως δεν υπάρχει ο φάκελος o οποίος αναφέρεται στο site. *****In our example, the installed dictionary will be: /Library/Application Support/cocoAspell/aspell-de-0.50-2***** Μέσα στο Application Support δεν υπάρχει φάκελος cocoaspell. Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω?Θέλω να έχω ελληνικό ορθογράφο στο pages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα , έχω το εξης πρόβλημα , έβαλα το cocoaspell σε leopard και πήγα να κάνω το επόμενο βημα να κατεβάσω το ελληνικό dictionary αλλά το προβλημα είναι πως δεν υπάρχει ο φάκελος o οποίος αναφέρεται στο site. *****In our example, the installed dictionary will be: /Library/Application Support/cocoAspell/aspell-de-0.50-2***** Μέσα στο Application Support δεν υπάρχει φάκελος cocoaspell. Ξερει κανείς τι πρέπει να κάνω?Θέλω να έχω ελληνικό ορθογράφο στο pages. Αν θυμάμαι καλά, αν δεν υπάρχει τον δημιουργείς. Φτιάχνεις μέσα στο Application Support νέο φάκελο και τον ονομάζεις cocoAspell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 thanx paredwse είχες δίκιο το έκανα και όλα ΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MilesSmiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 να ρωτήσω και κάτι άλλο... μερικά applications όταν τα κανω drag&drop στο applications folder , δεν εμφανίζεται το εικονίδιο τις εφαρμογής αλλά ενα σήμα απαγορευτικό (πχ για το adium και το vlc) γιατι? edit: με ένα απλό restart λύνεται το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pandazis_Haris Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ασχολούμαι με υπολογιστές Windows από την εποχή των 3,11 και θα ήθελα μία αλλαγή. Ξέρει κανείς να μου πει αν στα mac μπορώ να βάλω σπασμένα προγράμματα όπως το Photoshop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Έγινε μεταφορά του θέματος στην αρμόδια ενότητα...και καλή τύχη με τις απαντήσεις. LOL! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ασχολούμαι με υπολογιστές Windows από την εποχή των 3,11 και θα ήθελα μία αλλαγή. Ξέρει κανείς να μου πει αν στα mac μπορώ να βάλω σπασμένα προγράμματα όπως το Photoshop? Ναι, μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Σχεδόν τα πάντα βρίσκεις (εκτός απο το ρημάδι το vnc δεν εχω βρει κατι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.