Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για free εναλλακτικό του νερού υπάρχει το burn, το οποίο δεν μου έχει απογοητεύσει ποτές.

Για media player και εγώ χρησιμοποιώ συνδυασμό vlc/qt, όμως για πολλούς αξίζει και ο Mplayer...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δε ξέρω κατά πόσο κολλάει εδώ αυτή η ερώτηση, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις...

Είχα περάσει μια...πως να το πω τώρα... "δοκιμαστική" έκδοση της Adobe CS3 Design Suite. Προσπάθησα να κάνω κανονικά activate, τίποτα. Περίμενα τις 30 ημερες, έψαχνα να βρω κάποιο authenication code, τπτ. Χτες πήρα τα αυθεντικά cd από το γραφείο για να τα περάσω.

Χρησιμοποιώντας το ΑppDelete έσβησα ενα ενα τα προγράμματα (InDesign, Illustrator, Photoshop)και ότι είχε να κάνει σχέση με Adobe και προσπάθησα να κάνω install από το cd, όπου μετά εκπλήξεως (!!!) διαπιστώνω ότι τα προγράμματα που έσβησα είναι "already installed".

Empty trash.

Restart.

Τίποτα. Κάνω search με το spotlight, τίποτα σχετικό. Έσβησα μέχρι και τα help apps και κάτι άλλα. Τίποτα. Κατεβάζω το onyx.

Kαθαρίζω τις cache από τα tabs general (αν θυμάμαι καλά) και applications, restart = τίποτα.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, ας το προτείνει.

Ευχαριστώ πολύ.

edit: ΟΚ, το πρόβλημα λύθηκε. Είχαν μείνει κάτι .log αρχεία σε φακέλους adobe και adobe support στο Library.

Γεια σας,

Ψαχνω εδω και καιρο Proofing Tools για το Office 2008. Σε καποιο search μου βγηκαν καποια της Eurolingo, αλλα ρωτησα σε καποιο καταστημα και μου ειπαν πως αυτα δουλευουν μονο με το Office 2004 ενω ειχαν βγει ως Proofing Tools για το Office X, καπως ετσι. Εχετε καποια προταση?

Γεια σας,

Ψαχνω εδω και καιρο Proofing Tools για το Office 2008. Σε καποιο search μου βγηκαν καποια της Eurolingo, αλλα ρωτησα σε καποιο καταστημα και μου ειπαν πως αυτα δουλευουν μονο με το Office 2004 ενω ειχαν βγει ως Proofing Tools για το Office X, καπως ετσι. Εχετε καποια προταση?

Βγήκε έκδοση για το Office 2008. Βέβαια κοστίζει 60?, αλλά για κάποιον που το θέλει για τη δουλεία του δεν είναι πολύ ακριβό νομίζω.

Να μαζευτούμε 5-6 να το πάρουμε να το μοιράσουμε στο λαό :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλημερα,

Ερωτηση. Εχω δημιουργησει καποια Smart Mailboxes. Ενδεικτικα αναφερω ενα "iTunes Store Receipts". Πως μπορω να κανω redirect τα mail απο το iTunes Store στο Smart Mailbox ωστε να μην τα βλεπω στο inbox?

Παιδιά κατέβασα ένα θέμα από το interfacelift, κ δεν μπορώ να το ανοίξω, μήπως χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα?:rolleyes:

Δεν εχω ασχοληθει αλλα φανταζομαι κανονικα τα ανοιγεις χωρις προγραμμα και τα κανεις apply σε καποιο system folder. Παρολαυτα αν χρειαζεται καποιο προγραμμα για να τα κανει unzip κατεβασε το UnrarX.

Καλημερα,

Ερωτηση. Εχω δημιουργησει καποια Smart Mailboxes. Ενδεικτικα αναφερω ενα "iTunes Store Receipts". Πως μπορω να κανω redirect τα mail απο το iTunes Store στο Smart Mailbox ωστε να μην τα βλεπω στο inbox?

Με τα smart mailboxes δεν έβγαλα ποτέ άκρη. Μάλλον επειδή δεν πολυασχολήθηκα :P Αυτό που έκανα εγώ είναι το κλασσικό. Δημιουργία νέου mailbox (του απλού, όχι του έξυπνου) και μετά με rule μπαίνουν τα mail εκεί που πρέπει αυτόματα.

Το μόνο αρνητικό σε αυτό, είναι ότι αν έχεις κάποιο νέο mail που έχει μπει στον φάκελό του από τον rule, τότε δεν σου βγάζει ειδοποίηση στο εικονίδιο του Mail. Ξέρεις, εκείνο το κόκκινο.

Και 2 ερωτήσεις από εμένα. Ξέρετε κάποιον RSS Reader/Fetcher που να ΜΗΝ τρέχει σε παράθυρο αλλά να είναι π.χ. Στην μπάρα και να σου βγάζει ειδοποίηση κάθε φορά που κάνει update? Κάτι σαν το Gmail Notifier ας πούμε.

Και δεύτερη ερώτηση. Μήπως ξέρετε κάτι ανάλογο για τα mail?

Δεν εχω ασχοληθει αλλα φανταζομαι κανονικα τα ανοιγεις χωρις προγραμμα και τα κανεις apply σε καποιο system folder. Παρολαυτα αν χρειαζεται καποιο προγραμμα για να τα κανει unzip κατεβασε το UnrarX.

Σε ένα αλλο Θέμα διάβασα ότι θέλει το ShapeShifter, κ το κατέβασα αλλά δεν κάνει για 10.5 :fear:

ρε παιδες εβαλα τα windows αλλα επειδη ειμαι σε ταξιδη ξεχασα να παρω το cd του leopard με αποτελεσμα να μην μπορω να βαλω drivers, κανα σιτε παιζει να τα κατεβαζω ενα ενα και να επιλεγω εγω ποια θελω?

Σε ένα αλλο Θέμα διάβασα ότι θέλει το ShapeShifter, κ το κατέβασα αλλά δεν κάνει για 10.5 :fear:

Αφού δεν τρέχει το Shapeshifter στο Leopard, τότε και το θέμα που κατέβασες είναι για Tiger. Δεν κάνει για Leopard δηλαδή :-) Υπομονή μέχρι να βγει update, αλλά να ξέρεις, όσα θέματα και να βάλεις, δεν θα κρατήσεις κανένα. Πάλι στο κλασσικό θα γυρίσεις, σου μιλάω εκ πείρας :-)

ρε παιδες εβαλα τα windows αλλα επειδη ειμαι σε ταξιδη ξεχασα να παρω το cd του leopard με αποτελεσμα να μην μπορω να βαλω drivers, κανα σιτε παιζει να τα κατεβαζω ενα ενα και να επιλεγω εγω ποια θελω?

Ψάξ' το λίγο στο Google, όλο και κάτι θα βρεις. Σε νόμιμα site πάντως δεν υπάρχουν ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...