Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασε και με WEP 64 να δεις. Αν πάλι κάνει αποσυνδέσεις, ίσως να έχει πρόβλημα η AirPort. Μπορεί όμως να είναι απλά θέμα συνεργασίας Pirelli - Goodyear... εεε AirPort εννοώ :-)

Τις προάλλες προσπαθούσα να συνδέσω τρία(!) Mac με ένα Belkin και τελικά σύνδεσα τα νεύρα μου με το Belkin. Ό,τι ασφάλεια και να δοκίμασα, απλά δεν συνδεόταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Γειά σας ! :-)

Με πιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω ένα exe file ? ?

Αν είναι συμπιεσμένο (δηλαδή είναι zip που έχει μετατραπεί σε .exe), μπορείς να το ανοίξεις με το Stuffit Expander (δωρεάν).

Eάν πρόκειται για executable του DOS, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτω από προσομοίωση του DOS με το DOSbox.

Εάν πρόκειται για άλλο αρχείο (executable των Windows), δεν ανοίγει σε Μac OS.

• Super Moderators
dali13gr θέλω να ανοίξω αυτόhttp://www.amarkos.gr/research/chic/

[...]

Αυτό που παραθέτεις δεν μπορείς να το ανοίξεις σε Μac OS. Είναι αρχείο εγκατάστασης που δουλεύει σε Windows.

ρε παιδια εχω imac 17" 2gb ram, duo core 2ghz. το επίασα τον Ιούνη και από τότε νομίζω αργεί πολύ. δεν ανοίγει γρήγορα. όταν ανοίξει στην αρχή αργεί πολύ. είχα partition με xp το οποίο γέμωσε virus το φορμαρα και έβαλα vista. και θα τα σβήσω πάλι. δεν ξέρω τι έκανα αλλα αργεί πού. κάποια εισήγηση για να κάνω κάτι??

ρε παιδια εχω imac 17" 2gb ram, duo core 2ghz. το επίασα τον Ιούνη και από τότε νομίζω αργεί πολύ. δεν ανοίγει γρήγορα. όταν ανοίξει στην αρχή αργεί πολύ. είχα partition με xp το οποίο γέμωσε virus το φορμαρα και έβαλα vista. και θα τα σβήσω πάλι. δεν ξέρω τι έκανα αλλα αργεί πού. κάποια εισήγηση για να κάνω κάτι??

ακόμα και το osx θέλει ένα μικρό maintenance.

1.κανε ένα repair permissions (disk utility)

2.τρέξε και τα 3 scripts

terminal και γράψε: sudo periodic daily weekly monthly

3.καθάρισε τις cache (δοκίμασε το onyx)

περιμένω να μου πεις αν είδες διαφορά:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...