dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δοκίμασε και με WEP 64 να δεις. Αν πάλι κάνει αποσυνδέσεις, ίσως να έχει πρόβλημα η AirPort. Μπορεί όμως να είναι απλά θέμα συνεργασίας Pirelli - Goodyear... εεε AirPort εννοώ Τις προάλλες προσπαθούσα να συνδέσω τρία(!) Mac με ένα Belkin και τελικά σύνδεσα τα νεύρα μου με το Belkin. Ό,τι ασφάλεια και να δοκίμασα, απλά δεν συνδεόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Με το Pirelli του γείτονα πάντως παίζω τέλεια! Άρα θα είναι το wpa πριν με κράξετε μια δοκιμή έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Γειά σας ! Με πιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω ένα exe file ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Με τα Windows Τα .exe αρχεία είναι αρχεία των Windows και δεν ανοίγουν στο MacOS X. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Γειά σας ! Με πιό πρόγραμμα μπορώ να ανοίξω ένα exe file ? ? Αν είναι συμπιεσμένο (δηλαδή είναι zip που έχει μετατραπεί σε .exe), μπορείς να το ανοίξεις με το Stuffit Expander (δωρεάν). Eάν πρόκειται για executable του DOS, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάτω από προσομοίωση του DOS με το DOSbox. Εάν πρόκειται για άλλο αρχείο (executable των Windows), δεν ανοίγει σε Μac OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Ανοίγει με το CrossOver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 dali13gr θέλω να ανοίξω αυτόhttp://www.amarkos.gr/research/chic/ paredwse thanx , θα τα δοκιμάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 dali13gr θέλω να ανοίξω αυτόhttp://www.amarkos.gr/research/chic/ [...] Αυτό που παραθέτεις δεν μπορείς να το ανοίξεις σε Μac OS. Είναι αρχείο εγκατάστασης που δουλεύει σε Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αυτό που παραθέτεις δεν μπορείς να το ανοίξεις σε Μac OS. Είναι αρχείο εγκατάστασης που δουλεύει σε Windows. Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ξαναλέω: Δοκίμασε το CrossOver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 wow , ναι, το άνοιξε Thanocaster , thanx! Aλλά δεν φαίνονται τα ελληνικά γράμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Χμμ... Το πρόγραμμα αυτό έχει αγγλική έκδοση-γλώσσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natia Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μπααα, δεν νομίζω , αλλά θα ρωτήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω imac 17" 2gb ram, duo core 2ghz. το επίασα τον Ιούνη και από τότε νομίζω αργεί πολύ. δεν ανοίγει γρήγορα. όταν ανοίξει στην αρχή αργεί πολύ. είχα partition με xp το οποίο γέμωσε virus το φορμαρα και έβαλα vista. και θα τα σβήσω πάλι. δεν ξέρω τι έκανα αλλα αργεί πού. κάποια εισήγηση για να κάνω κάτι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ρε παιδια εχω imac 17" 2gb ram, duo core 2ghz. το επίασα τον Ιούνη και από τότε νομίζω αργεί πολύ. δεν ανοίγει γρήγορα. όταν ανοίξει στην αρχή αργεί πολύ. είχα partition με xp το οποίο γέμωσε virus το φορμαρα και έβαλα vista. και θα τα σβήσω πάλι. δεν ξέρω τι έκανα αλλα αργεί πού. κάποια εισήγηση για να κάνω κάτι?? ακόμα και το osx θέλει ένα μικρό maintenance. 1.κανε ένα repair permissions (disk utility) 2.τρέξε και τα 3 scripts terminal και γράψε: sudo periodic daily weekly monthly 3.καθάρισε τις cache (δοκίμασε το onyx) περιμένω να μου πεις αν είδες διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.