Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανταζομαι οτι θα εχει τα ιδια υγειη αποτελεσματα που εχει και στα Windoze βελτιωνοντας την αποδοση και το responsiveness του δισκου, διοτι τελευταια εχω παρατηρησει μια πτωση της αποδοσης του συστηματος. Πιθανως να φταιει οτι το εχω σχεδον μονιμα ανοιχτο, φανταζομαι δεν θα ειναι και οτι καλυτερο. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και το Boot Camp που εχω κανει. Παντως γενικα αν εχετε τιποτα προτασεις για διαφορα maintenance tools, εχω δει ενα εξαιρετικο, το tech tool pro αλλα πολυ φοβαμαι οτι με την τιμη που εχει δεν ειναι και οτι πιο προσβασιμο. Αν εχετε καποια λυση για το συγεκριμενο θεμα.

Το μηχανημα μου ειναι: MacBook Pro 17", 2.4Ghz Core2Duo, 2GB RAM, 160GB 7,200rpm HDD.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω περάσει εικόνες στον φάκελο pictures, έχω κάνει και add to library 2-3 albums στο itunes. Γιατί όταν προσπαθώ να τα δω αυτά από το frontrow μου λεει ότι ο υπολογιστής μου δεν είναι συνδεμένος με δίκτυο και ζητάει κάτι απο shared network ?

Κάποια πρόταση; Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να σας ρωτήσω κατι... δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα στο ίντερνετ , κανονικά βαζω κωδικό αλλα τίποτα, ενω έχουμε κ άλλο ένα λαπτοπ (windows) στ σπίτι, που μπαίνει χωρις προβλήμα

τι μπορεί να φταίει???

Δημοσ.
θέλω να σας ρωτήσω κατι... δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα στο ίντερνετ , κανονικά βαζω κωδικό αλλα τίποτα, ενω έχουμε κ άλλο ένα λαπτοπ (windows) στ σπίτι, που μπαίνει χωρις προβλήμα

τι μπορεί να φταίει???

Τι ασφάλεια έχεις στο δίκτυο;

Δημοσ.
dali13gr δε ξέρω , έχει σημασία?? αφού απ'το άλλο λαπτοπ κανονικά μπαίνω

Έχει, γιατί το Airport στα Mac δεν συνεργάζεται καλά με WEP 128 bit. Αν έχεις τέτοια ασφάλεια, άλλαξέ την σε WEP 64 bit και δες αν δουλεύει.

Δημοσ.
Έχει, γιατί το Airport στα Mac δεν συνεργάζεται καλά με WEP 128 bit. Αν έχεις τέτοια ασφάλεια, άλλαξέ την σε WEP 64 bit και δες αν δουλεύει.

Από πού το αλλάζω ???

Δημοσ.

ΟΚ, το 'πιασα..για να δω τις φωτό στο front row πρέπει να τις περάσω στο iphoto..κανένα πρόβλημα.

Γιατι όμως δεν γίνεται το ίδιο και στο itunes ??? Τόσα άλμπουμς έχω περάσει και το frontrow εξακολουθεί να μην βλέπει τίποτα και να προτείνει ή να κάνω τραγούδια improt ή να αγοράσω από το itunes store.

Γιατί ενώ έχει περάσει τραγούδια δεν μπορώ να τα δω;

edit OK, το πρόβλημα λύθηκε με το τελευταίο update του front row.

Δημοσ.

dali13gr, στο mbp μου εχω καθημερινα disconnects και στο leopard και στο partition των windows. Για ασφαλεια εχω WPA/WPA2. Λες να φταιει αυτο;

Δημοσ.
dali13gr, στο mbp μου εχω καθημερινα disconnects και στο leopard και στο partition των windows. Για ασφαλεια εχω WPA/WPA2. Λες να φταιει αυτο;

Δεν νομίζω να φταίει η ασφάλεια. Είτε το router φταίει είτε το AirPort. Σε άλλο μηχάνημα πλην Mac, έχεις πρόβλημα;

Δημοσ.
Δεν νομίζω να φταίει η ασφάλεια. Είτε το router φταίει είτε το AirPort. Σε άλλο μηχάνημα πλην Mac, έχεις πρόβλημα;

Με το αλλο laptop που συνδεομαι δεν εχω καποιο προβλημα. Router εχω το pirelli που δινει η ON.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...