Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο αλλά σημαντικό για μένα στης 7 Φεβρουαρίου του 2007 πήρα το πρώτο μου mac το λεγόμενο μινι και από εδώ ξεκίνησα τις πρώτες ερωτήσεις και πήρα άμεσα τις απαντήσεις

thanks σε όλους τους συμφορούμητες.

Υ.Γ. δεν θυμόμουνα πότε τον είχα πάρει και μπήκα ξανά στα πόστ και το βρήκα http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1506921&postcount=103

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Διάβασα σχετικά ποστς με θέμα σύνδεση στο ιντερνετ πάνω σε μακ γιατί είχα την εξής απόρία:

Έχω το usb modem της οτενετ (baudtec) και με αυτό συνδεόμουν στο internet στο πισι. Χθες που πήρα το μακάκι και το σύνδεσα, τζίφος. Αναβε μόνο το led του power και τίποτα άλλο. Oι drivers του cd που έχω δεν περνάνε, εννοείται και η ερώτησή μου είναι η εξής: πρέπει να αλλάξω σε modem που να συνδέεται με διαφορετικό τρόπο, πχ. ethernet ?

Ευχαριστώ πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να το θέσω διαφορετικά: τα modem/router με ethernet δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το MacOS. Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι platform-independent (δεν έχουν drivers και δεν τους ενδιαφέρει τι λειτουργικό "φοράει" ο υπολογιστής).

Δημοσ.

Εντάξει λοιπόν. Χαίρομαι που είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος !

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ.: Μήπως κατά τύχη έχεις να προτείνεις κάτι καλό;

• Super Moderators
Δημοσ.

Να'σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα.

ΥΓ: Προσωπικά χρησιμοποιώ το USR 9108 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

ποιο bautec έχεις? μήπως έχει και ethernet?

με το macbook μπαίνω στο net με το bautec που μου έδωσε ο ΟΤΕ (conx)

Δημοσ.

Υ.Γ.: Μήπως κατά τύχη έχεις να προτείνεις κάτι καλό;

Linksys WAG200G, ZyXEL HW-661 είναι κατά κύριο λόγο οι κορυφαίες επιλογές στις αντίστοιχες κατηγορίες

Δημοσ.
ποιο bautec έχεις?

Είναι το modem που έδινε το pc magazine τόοοτε, με την δοκιμαστική σύνδεση. Μετά το τέλος, έκανα ανανέωση ταχύτητας κρατώντας το ίδιο modem. Όπως καταλαβαίνεις διαθέτει τα βασικά, usb έξοδο και υποδοχή για το καλώδιο που πάει στο τηλέφωνο.

paredwse + thanocaster, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Πως μπορω να κανω κατι σαν το Windows defragment στο Leopard? Ευχαριστω.

P.S Εχω ηδη το Onyx btw αλλα δεν εχω δει κατι αντιστοιχο και δεν ξερω αν περιλαμβανετε στα διαφορα (βλε. weekly, monthly) scripts που τρεχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...