Ippotas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 ρε guys μια βοηθεια.Παω να βαλω σε macbook που τρεχει leopard μεσο bootcamp windows xp και αφου τα περναει στο πρωτο restart που κανουν τα windows κατα το boot μου πεταει disck eror press any key to restart οποτε δεν μπορει να συνεχισει το setup και επειδη ψιλιαστικα οτι ισως φτεει η copia των windows το ξανα εγραψα αλλα παλη τζιφος τα ιδια μου εβγαλε καμια ιδεα?
telegamesvg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ας μου πει καποιος τι να κανω για να φαινονται οι ελλληνικοι χαρακτηρες σωστα , στο mac mail και συγκεκριμενα στο Subject αλλα κ σε καποια μυνηματα....
TurboJugend Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 @ telegamesvg: Πρώτα από όλα έχεις κάνει ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις για ελληνικά και προτίμηση ελληνικών στις εφαρμογές από το system settings? αν όχι πες να σου πω πως.
telegamesvg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ελα μου ντε.... εγω νομιζω πως τις εχω κανει , αλλα μαλλον θα εχω κανει καμια βλακειουλα.... Ειμαι ολος αυτια....
Ippotas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδεια πως κανουμε print screen κατι που θελουμε στο leopard?
dali13gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Στιγμιότυπο όλης της οθόνης: Command+Shift+3 Στιγμιότυπο επιλεγμένης περιοχής: Command+Shift+4
georgeadams Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Και για μερικές επιπλέον επιλογές, υπάρχει το πρόγραμμα Grab που δίνει η Apple μαζί με το Mac OS X.
thimiosath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Για σας παιδιά .Θέλω να κάνω μια ερώτηση για τους εξοικειωμένους. Πως μπορώ να μετατρέψω αρχεία Macintosh σε αρχεία pc. π.χ. ας πούμε ότι έχω μια φωτογραφία σε mac πως θα ανοίξει σε pc???? Ευχαριστώ πολύ Θύμιος
dali13gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Θα την βάλεις σε ένα φλασάκι, θα το καρφώσεις στο pc και θα την ανοίξεις.
thimiosath Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Τοσο απλα και με τι προγραμμα θα τα ανοιξω με photoshop γινεται? tnks
Mercyful_Fate Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Με οποιοδήποτε πρόγραμμα ανοίγει φωτογραφίες. Τα αρχεία φωτογραφιών είναι ίδια, είτε πρόκειται για Windows, είτε για Mac, είτε για Linux.
thimiosath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 οκ με foto με τα αρχεια που έχουν κείμενα πως τα ανοιγω???? Ευχαριστώ πολύ
telegamesvg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Με Αdobe pdf viewer ,textedit,pages(αντοιστιχο του Word για MacOs) ή με το ιδιο το Word της Microsoft που υπαρχει και σε MacOs...
xenistisnet Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχει κατι σαν το RapGet για Mac???? Το RapGet ειναι κατι σαν αυτοματος download manager για RapidShare server. Ευχαριστω http://www.igetter.net/ ο καλυτερος..
thimiosath Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 για πιο συγκεκριμένα αρχεία mac εχω αρχεια για φώτο: EPS Και αρχεία για κείμενο : True Type και αυτα θέλω να τα επεξεργαστώ σε pc με ποια προγραμματα τα δουλευω??? Ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.