Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις δίκιο Theoxaris. Δεν είχα κάνει το update. Άρα προς το παρόν VLC.

Μάλλον η Apple "έλυσε" το πρόβλημα που είχε το Front Row με το Perian, "βγάζοντας' τους υπότιτλους από το Qiucktime.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Έχεις δίκιο Theoxaris. Δεν είχα κάνει το update. Άρα προς το παρόν VLC.

Μάλλον η Apple "έλυσε" το πρόβλημα που είχε το Front Row με το Perian, "βγάζοντας' τους υπότιτλους από το Qiucktime.

Υπομονή λοιπόν και προς το παρόν μόνο VLC.

Αν βρεθεί κάποια λύση στο μεταξύ ας την ποστάρουμε.

Εγω θα ηθελα την βοηθεια σας στην παρακατω απορια μου..

Λοιπον αυτο που δε ξερω να κανω ειναι να μετακινουμαι με τα πληκτρα οταν βγαινουν "φορμες" του τυπου ναι ή οχι. Για παραδειγμα στο MBP μου οταν παταω ο κουμπι για να κλεισει, μου βγαζει καποιες επιλογες οπως "shut down" "cancel" "restart" "sleep". Εχω δοκιμασει πολλους συνδυασμους πληκτρων αλλα δεν κουνιεται με τιποτα απο την αρχικη επιλογη..

Thank you..

Καλησπέρα, να ρωτήσω ένα πρόβλημα που έχω αν το'χει και κάποιος άλλος και πως μπορώ να το λύσω.

Στο Safari όταν "φτιάχνεις" κάποιο widget από κάποια σελίδα.. ανοίγει το dashboard το εμφανίζει κλπ.. μετά από λίγη ώρα όμως δεν δουλεύει και απλά δείχνει ένα άσπρο πλαίσιο στη θέση του widget .

Γνωρίζει κανείς γιατί, και τι μπορώ να κάνω γι'αυτό?

Μήλο -> System Preferences -> Keyboard & Mouse -> Keyboard Shortcuts και επιλέγεις το All Controls κάτω κάτω, οπότε με το tab περνάς από όλες τις επιλογές.

Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου. Το περιμενα οτι θα ειναι κατι πολυ απλο..

Λοιπον,

Καταφερα και εγκατεστησα τα mac os 10.3 μεσω pearpc ...ολα λειτουργουν κανονικα...

Αλλα εγω θελω να τρεξω το παλιο και θεικο συναμα παιχνιδι pegleg το οποιο μου λεει οτι πρεπει να το τρεξω μεσω mac classic ... αρκει να εγκαταστησω ενα mac os 9... βαζω τα αντιστοιχα cd αλλα αν και δεν ξεκιναει η εγκατασταση μου λεει οτι ενταξει εχεις την απαραιτητη εκδοση (αν και πρεπει να την κανεις 9.2.2) αλλα η μπαρα στο classic is starting δεν γεμιζει ποτε..Πρεπει να βαλω την 9.2.2 και αυτο πως θα γινει? Εχω κατι αρχεια 9.2.2 Upgrade .smi τα οποια δεν τα πολυ αναγνωριζει..

Τι λετε?

Ευχαριστω πολυ :D

Έκανα σήμερα update στο Leopard. (itunes, quicktime, frontrow) Και φυσικά δοκίμασα αν παίζουν οι υπότιτλοι μέσω frontrow.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν βλέπω υπότιτλους ούτε από το quicktime. Μήπως είναι καμία ρύθμιση που δεν πήρα είδηση;

Κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα;

Προσοχή στους χρήστες του Tiger επίσης!!! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ QUICKTIME UPDATE!

Έκανα κι εγώ (αφελώς) το update και υπότιτλοι καπούτ!!!

Ουστ ρε!

Δεν το περίμενα αυτό... Μόνο στα win θυμάμαι ότι τα updates δημιουργούσαν νέα προβλήματα. Ελπίζω η ομάδα του Perian να δράσει γρήγορα :mad:

Εδώ έχει πληροφορείες για το πως να κανει κάποιος downgrade, όσο περιμένουμε την ομάδα του Perian για νέα έκδοση (αν έχει κανείς την beta, την οποία έχουν στείλει σε λίγους και εκλεκτούς :confused: ας κάνει ένα share) ή μέχρι η Apple να πάρει πρέφα να διορθώσει τις βλακείες της:

http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=6391562

Το Pacifist δυστυχώς δεν είναι free... :-(

Καλησπερίζω την κοινότητα που χρησιμοποιεί Mac και έχω κάποιες απορίες ευτυχώς ή δυστυχώς. Μόλις πήρε μια φίλη μου το MacBook Pro και δεν ξέρει τίποτα γενικότερα για Mac. Ως αρχιτεκτόνισσα χρησιμοποιεί πάρα πολύ το AutoCad σε wind0ws και τώρα θέλει να περάσει σε Mac αλλά δεν ξέρει ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο. Με μία γρήγορη αναζήτηση είδα ότι υπάρχει το ArchiCad και το PowerCADD αλλά και άλλες πολλές επιλογές όπως Boot Camp και το Parallel που βάζεις wind0ws σε Mac αλλά με αυτό θα βαρύνει από ότι κατάλαβα. Οπότε ρωτάω, ποιο πρόγραμμα είναι ποιο "ίδιο" όπως το AutoCad σε εντολές και σε συντομέυσεις για Mac αν ξέρει κανένας, και αφού φτιάξεις τα αρχεία πως τα μεταφέρεις σε wind0ws και να τα διαβάζει κανονικά το AutoCad για αλλαγές???

Το ArchiCAD θα την δυσκολέψει στην αρχή, αλλά πίστεψέ με μετά από λίγες μέρες δεν θα μπορέσει να ξαναδουλέψει σε AutoCAD. Άλλωστε, αφού έκανε μια φορά το switch, δε θα δυσκολευτεί να το ξανακάνει ;)

Το θέμα είναι, είναι όσο πιο κοντά στο AutoCad γίνεται? Και τι γίνεται με τα αρχεία? Θα δουλεύουν κανονικά? Η εγκατάσταση να φανταστώ είναι απλή έτσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...