Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Για το OmniGraffle έχω ακούσει καλά λόγια, τσέκαρε το και πες μας... Λοιπόν, μπορώ να πω πως το συγκεκριμενο πρόγραμμα είναι πολύ καλό για να οπτικοποιήσεις διαφόρων ειδών διαγράμματα (ροής, οντοτήτων/συσχετίσεων κλπ.). Είναι πανεύκολο στην εκμάθηση και χρήση, και εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως στο να οπτικοποιήσω ένα διάγραμμα Οντοτήτων/Συσχετίσεων που είχα. Να' ταν και freeware θα ήταν κορυφή, αλλά τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!:twisted:
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχει κανείς να μου προτείνει πρόγραμμα για λήψη/αποστολή φαξ μέσω του μόντεμ του mac? Αν έχει και "τηλεφωνικές" δυνατότητες, όπως called ID, ακόμα καλύτερα. Αν είναι και freeware ακόμα ακόμα καλύτερα...
georgeadams Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έχω την εντύπωση πως το λειτουργικό έχει από μόνο του τη δυνατότητα για αποστολή και λήψη fax.
Mercyful_Fate Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Σωστός. και για του λόγου το αληθές: http://www.macaddict.com/forums/topic/87356 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά i'm working on it!!!
mentoras99 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Για image τα παντα στο δισκο(λειτουργικο-data κλπ) αλα ghost των windows, το καλυτερο ειναι το super duper? (αν το γραφω καλα) . Παντα μεχρι να ερθει το leopard με το time machine φυσικα.
worldcitizen Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Το έχω δοκιμάσει και με άφησε απόλυτα ευχαριστημένο.. Bootable από εξωτερικό δίσκο ακόμα και με USB μια χαρά..
nobleman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κάνει Restore 3-4 φορές μέχρι τώρα, πάντα με απόλυτη επιτυχία. Σε μένα βγάζει πάντα λάθος και ακολούθησα τη συνταγή του φίλου @worldcitizen πιο πάνω με μικρές απώλειες...
mentoras99 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Θελω ενα προγραμμα να δημιουργω εγω δικα μου screensavers. Κοιταζω στο pure-mac.com αλλα το μονο που βλεπω ειναι να κανω download έτοιμα screensavers. Επισης στο google βρηκα ασχετα αποτελεσματα. Καμια ιδεα?
Cue Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κάποιο εργαλείο για Database Design/SQL Editor? Το μόνο που χρειάζομαι είναι να μπορώ να κάνω basic modelling των tables και ένα export/import sql. Δε με ενδιαφέρει να είναι integrated με κάποιον db server. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω βρει είναι το SQLEditor το οποίο κοστίζει $69 που τα θεωρώ too much (αν και στην ανάγκη θα τα πληρώσω) και δεν υποστηρίζει καν views. Στα Windows χρησιμοποιούσα το DDT για να καταλάβετε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Η συζήτηση για πρόγραμμα rapidshare για το MacOS μεταφέρθηκε εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=174640 Δυστυχώς όμως όχι universal binary Έλα μωρέ, ένα τόσο δα προγραμματάκι είναι, δεν δουλεύει σε Rosetta;
fantomsam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 αγαπητέ (IKARIWTHS)το internet explorer για mac δεν είναι καθόλου συμβατό με site. θα σε πρότεινα να δουλεύεις το safari είναι δέκα φορες καλύτερο από το interent explorer σε συμβατότητα με τα site και σε ταχύτητα
ManosBar13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κλειδώνω φακέλους.Υπάρχει; Πιο συγκεκριμένα,όταν θα κάνω διπλό κλικ σε ένα φάκελο να μου ζητάει κωδικό για να δω τα περιεχόμενα του... Και κάτι άλλο... Ένα πρόγραμμα στο οποίο να μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία μιας φωτογραφίας,π.χ. πότε τραβήχτηκε,από τι ψηφιακή κτλ. Η ημερομηνία της ψηφιακής μου ήταν ρυθμισμένη ένα χρόνο πριν,και είναι λίγο ενοχλητικό στο iPhoto να μου εμφανίζει διαφορετικές ημερομηνίες σε μερικές φώτογραφίες και σε άλλες όχι... Ευχαριστώ!!
mentoras99 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Πως μπορω να παιζω avi με υποτιτλους στο mac? Flip4mac οσον αφορα το avi. Αλλα μονο για quicktime? Και το quicktime δεν παιζει υποτιτλους. Αλλα και το vlc που δοκιμασα, παλι δεν παιζει. Οποτε διπλο προβλημα: παιξιμο avi+υποτιτλοι.
worldcitizen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα πάντως μια χαρά τους παίζει το VLC (0.8.6 ). Τσέκαρέ το καλύτερα... Εναλακτικές: MPlayer Niceplayer cellulo (μόνο για PPC)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 [...]Αλλα και το vlc που δοκιμασα, παλι δεν παιζει. Οποτε διπλο προβλημα: παιξιμο avi+υποτιτλοι. VLC = avi + υπότιτλοι. Απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.