andreas-ANO Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 dexi click kai eject! συγνωμη ξεχασα κατι πισω... πως βγαζω το cd κατα την διαρκεια που γινονται install τα χp...ξεχασα να δω το key τους...και οποτε αναβω το μακ μου αυτοματα κανει boot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 συγνωμη ξεχασα κατι πισω...πως βγαζω το cd κατα την διαρκεια που γινονται install τα χp...ξεχασα να δω το key τους...και οποτε αναβω το μακ μου αυτοματα κανει boot... Κρατάς το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού πατημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κι αν δεν πιάσει αυτό, πατάς το Option πατημένο μόλις ανοίξεις το Mac και σου δίνει επιλογή να κάνεις boot από Mac OS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Για σας επειδη ειμαι νεος στο ΜΑΚ ΟΣ πως μπορω να κανω να παιζουν και τα 5 ηχεια ?ευχαρηστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 IOSTEFO έχει αναλυθεί αυτό το θέμα στο forum. Ρίξε μια ματιά και θα βρεις τις πληροφορίες που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 CHE εχω ψαξει αλλα δεν καταφερα να εντοπισω καπια πληροφορια. αν μπωρη καποιος να βοηθειση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δες εδώ. Από τη μέση και μετά της σελίδας λέει πως μπορείς να έχεις 5.1 ήχο. Αρκεί τα ηχεία σου να έχουν οπτική είσοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 CHE σε ευχαρηστω για την πληροφορια, το συστημα μου εχει CINCH συνδεση, απο τα ηχεια τα πεντε καλοδια πανε στο Subwoofer και απο Subwoofer με τρια καλοδια πισο στον υπολογιστη με 3.5mm Stereo-stecker, το συστημα μου ειναι 5.1 Aktiv Soundsystem με Power-Subwofer της TEVION. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Τότε ο μόνος τρόπος να τα χρησιμοποιήσεις σαν 5.1 είναι μια εξωτερική κάρτα ήχου. Αλλιώς συνδέεις το ένα μόνο βύσμα στην έξοδο του Mac και έχεις 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 kalispera, prospathw na akousw live ton sportfm apo to site tou , ala zitaei ton windows media player iparxei lisi? plz sos einai simantiko! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εγκαθιστάς το Flip4Mac και μετά ανοίγει κανονικά με το Quicktime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 to katevasa to egatestisa kai pali to idio mou zitaei,, ti kanw lathos? ali mia erwtisoula sta grigora... pos kanw full screen ena parathiro? efaga ton kosmo na to vrw, toso vlakas eimai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Από ποιόν browser πας να ακούσεις; Α! Στις ρυθμίσεις του Flip στο System Preferences βεβαιώσου ότι στην καρτέλα "Browser" είναι επιλεγμένες η 1η, 2η, 4η επιλογές. Βέβαια μετά χρειάζεται Relaunch ο browser. Μετά από αυτά νομίζω θα είσαι ΟΚ. Για την μεγιστοποίηση... Στο MacOS το πράσινο κουμπί δεν κάνει μεγιστοποίηση, αλλά μεγαλώνει το παράθυρο τόσο, όσο είναι αρκετό για να βλέπεις όλα τα περιεχόμενα. Δηλαδή: Αν π.χ. έχεις ανοιχτό ένα θέμα στο Insomnia που περιέχει μια μεγάλη εικόνα και βγάζει από κάτω κυλιόμενη μπάρα για να πας αριστερα-δεξιά, τότε, πατώντας το πράσινο κουμπί θα μεγαλώσει τόσο το παράθυρο, ώστε να μπορείς να δεις όλη την εικόνα. Αυτό είναι χρήσιμο γι αυτούς που δουλεύουν με 2 ή περισσότερα παράθυρα ανοιχτά(με τόσο κρύο; ). Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε το παράθυρο full extra, απλά το "πιάνεις" με το ποντίκι από την κάτω δεξιά γωνία και το πας μέχρι τέλος. Κάθε φορά που θα ανοίγεις το εν λόγω πρόγραμμα, το παράθυρο θα είναι (παν)μέγιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 me ton safari ime, distixos den mporw na ta vgalw pera... to filp4 mou kanei install ala den anigei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παράξενο... Είναι σωστές οι ρυθμίσεις που σου είπα; Αν τις άλλαξες, έκανες restart τον Safari? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.