Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
για να γράφεις άλλα dvd, αντιγράφεις και τέτοια, το καλύτερο είναι το toast.

Άλλο το iDVD και άλλο το Toast. Το iDVD είναι για authoring, το Toast είναι για απλές αντιγραφές.

Μια που το έφερε η κουβέντα, γιατί άραγε το καλύτερο για να γράφεις DVD είναι το Toast; Σιγά μην τα σκάσω στην Roxio για να πάρω το overrated λογισμικό της. Το Liquid CD είναι σχεδόν δωρεάν (donationware) και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Έχω γράψει εκατοντάδες δισκάκια και δεν είχα ποτέ ούτε ένα πρόβλημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γίνεται να εγκαταστήσεις τα Windows και το MacOS X σε έναν σκληρό με το Boot Camp. Πλέον το Boot Camp είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του νέου λειτουργικού, Leopard. Μπορείς βέβαια να το βρεις και για κατέβασμα για το Tiger αλλά θεωρητικά και ουσιαστικά δεν υποστηρίζεται πλέον από την Apple.

@ paredwse: Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν το έγραψα σωστά...

εννοώ για "άλλα" dvd, το προτιμώ για αυτή τη δουλειά καθώς έχει επιλογές να βγάλεις από εδώ και από εκεί, το Liquid CD δεν το είχα υπ' όψην! θα το κοιτάξω thnx :)

• Super Moderators
[...] το Liquid CD δεν το είχα υπ' όψην! θα το κοιτάξω thnx :)

Για να είμαι ειλικρινής, το Liquid CD δεν το έγραψα τόσο σε απάντηση του δικού σου μηνύματος όσο για να καταδείξω ότι, σε πείσμα άλλων μελών, υπάρχουν πολλά freeware / opensource / donationware προγράμματα που αντικαθιστούν το 'βαρύ πυροβολικό' χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις ούτε στην ποιότητα ούτε στην λειτουργικότητα. Έχουμε δυστυχώς συνηθίσει τα μεγάλα ονόματα - λες και το Toast (για παράδειγμα!) θα γράψει πιο όμορφα ένα CD ή ένα DVD από το Liquid CD ή από το Burn.

Ίσως είναι καιρός να φτιάξουμε ένα topic ειδικά για τα δωρεάν προγράμματα που αντικαθιστούν επάξια τα διάφορα εμπορικά... :-)

• Super Moderators
kalispera...Mporei kapoios na mou pei pos mporo na ziparo ena arxeio i enan fakelo....euxaristo....

Δεξί κλικ στο αρχείο ή στον φάκελο και Compres "όνομα αρχείου"

Για να είμαι ειλικρινής, το Liquid CD δεν το έγραψα τόσο σε απάντηση του δικού σου μηνύματος όσο για να καταδείξω ότι, σε πείσμα άλλων μελών, υπάρχουν πολλά freeware / opensource / donationware προγράμματα που αντικαθιστούν το 'βαρύ πυροβολικό' χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις ούτε στην ποιότητα ούτε στην λειτουργικότητα. Έχουμε δυστυχώς συνηθίσει τα μεγάλα ονόματα - λες και το Toast (για παράδειγμα!) θα γράψει πιο όμορφα ένα CD ή ένα DVD από το Liquid CD ή από το Burn.

Ίσως είναι καιρός να φτιάξουμε ένα topic ειδικά για τα δωρεάν προγράμματα που αντικαθιστούν επάξια τα διάφορα εμπορικά... :-)

Γενικά συμφωνώ, μόνο σε ένα θέμα θα είμαι κάθετα αντίθετος...

FTP Client ??? Το Cyberduck είναι πιο αργό και από το θάνατο, και το Fugu ακόμα νομίζει πως το FTP είναι για anonymous users... πέρα από όλα αυτά το Transmit είναι ότι καλύτερο έχω δει σε οποιοδήποτε λειτουργικό, για να μη πω ότι δεν έχω ξανανοίξει πρόγραμμα και να τα έχει όλα !

Για τα υπόλοιπα πάω πάσο, και για την ακρίβεια και εγώ όπου βρω τα προτιμώ :)

2 erwtiseis 8elw

1)pws bazw protarxikh glwssa ta aglika?

2)paw na kanw update enw eimai syndedemenos sto wifi kanonika kai mou bgazei A networking error has occured time out (-1001).Make sure you can conect to the internet,then try again.Pataw to diagnostic kai ola mou leei ok oti einai kai se site pou dokimasa ola kala benei kanonika .... kamia lysh?

re guys tis giortes anagastika 8a parw to macbook mazi kai epeidh thelw na paiksw me thn parea counter strike skeytomai na ballw to parallels gia ta windows giati to leoprad akoma na mou to steiloune pia einai h gnwmh sas? tha to sikwnei h 8a ka8izei to mhxanhma katw?peite mou enalaktikes lyseis

τό parallels είναι βάρυ "μαζί με τα windows" και θα έχεις χαμηλές επιδόσεις και fps,

τα ίδια υσχίουν και για το vmware fuzion

έχεις 2 λύσεις:

1)codeweavers crossover office (μία εφαρμογή που τρέχει windows προγράμματα και παιχνίδια σε πραγματικό hardware native και δέν είναι emulator(στο προτείνω ανεπυφίλαχτα , ούτε εγκαθιστας windows ούτε τίποτα)

2) να βάλεις το apple bootcamp και να εγκαταστήσεις τα xp native στο mac σου...

ελπίζω να βοήθησα!

Το BootCamp 1.4beta, το οποίο δουλεύει σε tiger, μπορείς ακόμα να το κατεβάσεις απο εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BootCamp μπορείς να βρείς εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...