Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
@Οπλαρχηγός: Μία απ'τα ίδια κι εδώ με τον Σαφάρι. Με ff όμως όλα μια χαρά. Σε ποιο item κρασάρει σενα;

Δεν ξέρω πως θα βρω σε ποιο item κρασάρει, απο το report πάντως δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιος pointer στο thread 0 (δεν ξέρω τι διαζειρίζεται το thread 0) είναι NULL και ακολούθως γίνεται κλήση στον pointer αυτον με αποτέλεσμα το crash και KERNEL_VIOLATION_ μιας και πάει να ζητηθεί μνήμη στην τοποθεσία 0x0 (NULL).

Θα το ψάξω λίγο, αν έχω κανένα νεότερο θα ποστάρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@User_32: Μπακάλικη λύση αλλά τέσπα.. Πάρε το wallpaper σου άνοιξε το με ένα image editor και βάλτο.... μια άλλη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις το iCal με έχει βολέψει απίστευτα...

@User_32: Μια άλλη λύση είναι με το mkConsole (google it), στο οποίο του δίνεις 1+ αρχειο(α) και τα προβάλει transparent sto desktop. Αν το αρχείο αυτο είναι το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα voila!

Εδώ ( http://i148.photobucket.com/albums/s8/sthlmbloggers/mkconsole.jpg ) ενα παραδειγματικό screenshot όπου με το mkConsole προβάλω στο desktop μου το αρχείο system.log του /var/log

@warchief

Καλό το κόλπο σου αλλά δεν χωράνε όλες οι μέρες και επίσης πρέπει πάντα να είναι πάντα όλα σε μία στήλη που σιμένει πως πρέπει να έχω ένα κατεβατό.

Σε ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια !

Kalispera se olous sas...

Tha ithela na rotiso an iparxei kanena programataki gia metafrasei kseneis glossas sta ellinika opos to systran pou einai gia ta windows...

Euxaristo polloi...

Το πιο απλό, αν έχεις το Tiger, είναι να ανοίξεις το Dashboard, και να προσθέσεις ένα widget που λέγεται translation. Είναι powered by systran, οπότε θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά!

Ελπίζω να βοήθησα :)

Μια ακομα ερωτηση, εχω ενα προβλημα με το Mail. Ειμαι .Mac member και ενω απο το site μπορω να στειλω μια χαρα email απο το Mail δεν μπορω. Ξερει καποιος τι παιζει? Thx.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...