mentoras99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Εννοειτε οτι παντα κοιταζουμε στο pure-mac. Μονο αν δεν βρουμε κατι εκει κοιταζουμε αλλου. Ρε παιδια παντως αυτες οι universal binary εφαρμογες πολυ δεν αργησανε? Ποσο καιρο εχει μπει η interl σε mac? Νομιζω 2005? Ακομη κυκλοφορουν μη-ub εφαρμογες? Μα καλα τι περιμενουν για να τις αναβαθμισουνε? Μολις ειδα αυτο http://forums.mobiledia.com/topic892.html και το ειχα τοσο αναγκη. Απο αυτους εδω τους download managers, ποιον προτεινετε? http://www.pure-mac.com/dlm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Μα καλα τι περιμενουν για να τις αναβαθμισουνε? Καλύτερα... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει προγραμμα να υποστηριζει υποτιτλους κατα τη μετατροπη video σε dvd? Κανενα αγγλοελληνικο λεξικο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει προγραμμα να υποστηριζει υποτιτλους κατα τη μετατροπη video σε dvd? Ναι, το ffmpegX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Γνωρίζετε κανέναν player για .rmvb (real player) αρχεία, που όμως να παίζει ΚΑΙ υπότιτλους?? Επίσης θα με βόλευε και κάποιος converter για τα εν λόγω αρχεία σε avi/mpeg, έτσι ώστε να μπορέσω να παίξω τους υπότιτλους στο VLC. Thx εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dream Walker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 pou mporo na vro lista gia ta macos? diliadi na exei tis ekdoseis tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_os_x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Στα pc χρησιμοποιω για πολλα χρονια ενα προγραμματακι που λεγεται netpersec. Κατι αναλογο του dumeter νομιζω. Αυτο απλα καθεται στο tray και μου δειχνει realtime οπτικα το traffic της στιγμης. Οταν δεν κατεβαζει τιποτε(απο οποιοδηποτε προγραμμα) ειναι κενο λευκο. Οταν κατεβαζει κοκκινιζει. Κατι αναλογο για mac? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Στις πρώτες σελίδες υπάρχει το MenuMeters το οποίο προσφέρει πάρα πολλά πράγματα.. Εγώ το έχω always on.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να κάνω capture το βίντεο από online streaming σε real media?? Είναι κάπως επείγον, και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση (freeware αν ειναι ακόμα καλύτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 κανενα πρόγραμμα που να ανοιγει ραρ κ να ειναι φρη δεν υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 κανενα πρόγραμμα που να ανοιγει ραρ κ να ειναι φρη δεν υπαρχει ? UnrarX. Για συμπιεση: SimplyRAR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 θενξ , το ειδα στη πρωτη σελιδα αλλά νομιζα οτι ειναι συμπληρωματικο άλλου που ειν σεαργουερ. θενξ κ παλι , ειμαι τελειος αχρηστος σε μακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το Vision της MS, που να μπορεί να φτιάχνει διαγράμματα Οντοτήτων/Συσχετίσεων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Για το OmniGraffle έχω ακούσει καλά λόγια, τσέκαρε το και πες μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.