Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοειτε οτι παντα κοιταζουμε στο pure-mac. Μονο αν δεν βρουμε κατι εκει κοιταζουμε αλλου.

Ρε παιδια παντως αυτες οι universal binary εφαρμογες πολυ δεν αργησανε? Ποσο καιρο εχει μπει η interl σε mac? Νομιζω 2005? Ακομη κυκλοφορουν μη-ub εφαρμογες? Μα καλα τι περιμενουν για να τις αναβαθμισουνε?

Μολις ειδα αυτο

http://forums.mobiledia.com/topic892.html

και το ειχα τοσο αναγκη.

Απο αυτους εδω τους download managers, ποιον προτεινετε?

http://www.pure-mac.com/dlm.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Γνωρίζετε κανέναν player για .rmvb (real player) αρχεία, που όμως να παίζει ΚΑΙ υπότιτλους?? Επίσης θα με βόλευε και κάποιος converter για τα εν λόγω αρχεία σε avi/mpeg, έτσι ώστε να μπορέσω να παίξω τους υπότιτλους στο VLC. Thx εκ των προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Στα pc χρησιμοποιω για πολλα χρονια ενα προγραμματακι που λεγεται netpersec. Κατι αναλογο του dumeter νομιζω. Αυτο απλα καθεται στο tray και μου δειχνει realtime οπτικα το traffic της στιγμης. Οταν δεν κατεβαζει τιποτε(απο οποιοδηποτε προγραμμα) ειναι κενο λευκο. Οταν κατεβαζει κοκκινιζει.

Κατι αναλογο για mac?

Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο πρόγραμμα για να κάνω capture το βίντεο από online streaming σε real media?? Είναι κάπως επείγον, και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση (freeware αν ειναι ακόμα καλύτερα).

• 1 μήνα μετά...

θενξ , το ειδα στη πρωτη σελιδα αλλά νομιζα οτι ειναι συμπληρωματικο άλλου που ειν σεαργουερ.

θενξ κ παλι , ειμαι τελειος αχρηστος σε μακ :)

Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το Vision της MS, που να μπορεί να φτιάχνει διαγράμματα Οντοτήτων/Συσχετίσεων?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...