Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η universal έκδοση έχει και την Intel και την PowerPC έκδοση.

Η διαφορά είναι στο μέγεθος που θα καταλαμβάνει στον δίσκο σου.

Εγώ κατεβάζω όταν βρίσκω Intel έκδοση. Αν και βλέπω να το μετανιώνω γιατι ψάχνω για αγορά ενός Mini G4....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να τρέξω ένα .exe? Χρειάζομαι μόνο αυτό το προγραμματάκι και είναι κρίμα να βάλω τις μαλακίες τα windows μόνο για αυτο...

Παιδιά αντίστοιχο πρόγραμμα με το ConvertX2dvd (windows) δηλαδή να κάνουμε divx αρχεία σε dvd με τη δυνατότητα να βάζουμε υπότιτλους και να φτιάχνουμε μενού.

Ευχαριστώωωωω.

ffmpegX. Κάνει αυτό που ζητάς, και πολλά περισσότερα. ;)

edit: έλεος, σε λάθος thread πόσταρα. Με έχει βαρέσει η πτυχιακή στο κεφάλι φαίνεται. :lol:

Παιδιά υπάρχει κανένας τρόπος να τρέξω ένα .exe? Χρειάζομαι μόνο αυτό το προγραμματάκι και είναι κρίμα να βάλω τις μαλακίες τα windows μόνο για αυτο...

Αυτό που θέλεις μπορεί να γίνει μόνο με αυτό. Δεν έχει δοκιμασμένες όλες τις εφαρμογές, αλλά ίσως σου τρέξει το .exe που θέλεις. Όταν το είχα δοκιμάσει έτρεχε ικανοποιητικά πολλές εφαρμογές.

Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγαμα που να μπορώ να έχω το πρόγραμμα του σχολείο μου γραμμένο πάνω στο desktop μου ;;;

Ευχαριστώ !

Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγαμα που να μπορώ να έχω το πρόγραμμα του σχολείο μου γραμμένο πάνω στο desktop μου ;;;

Ευχαριστώ !

δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει αλλά είχα πετύχει αυτό τις προάλλες στο tuaw

@User_32: Τι ακριβώς ψάχνεις?

<ψιλο offtopic>

Για να μην κάνω double post το γράφω εδώ

Μόλις τώρα δοκίμασα να μπω στο pathfinder.gr με Safari, και πριν προλάβει να φορτώσει όλο το site ΚΑΜΠΟΥΜ ο Safari σκάει. Το δοκίμασα 3 φορές και πάντα το ίδιο, crashing. Μπορειτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε???

</offtopic>

Απλός θέλω στο desktop μου να μπορώ να γράψω το πρόγραμμα του σχολείο μου δηλ. όπως είναι τα stickies αλλά με περισσότερες ρυθμίσεις έτσι ώστε να μπορέσω να γράψω το πρόγραμμα του σχολείου μου εκεί ...

@Οπλαρχηγός: Μία απ'τα ίδια κι εδώ με τον Σαφάρι. Με ff όμως όλα μια χαρά. Σε ποιο item κρασάρει σενα;

Kai ego to idio .. Pithanotata na ftaiei kati sto script tou site pou to empodizei na anoiksei kanonika tin selida ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...