Thresher Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι το Ctrl, είναι το Alt (γνωστό και ως Option key). Φίλε paredwse και εγω το alt ήξερα αλλά το δοκίμασε εκείνη την ώρα και είναι το ctrl... Με το alt βγάζει το Show Inspector .... Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε paredwse και εγω το alt ήξερα αλλά το δοκίμασε εκείνη την ώρα και είναι το ctrl... Με το alt βγάζει το Show Inspector .... Φιλικά Και το Show Inspector το ίδιο κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 χμμ απο αλλο πλανητη ειμαι? παταω ειτε αλτ ειτε κντρλ με δεξι κλικ και δε γινετε τιποτα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 χμμ απο αλλο πλανητη ειμαι? παταω ειτε αλτ ειτε κντρλ με δεξι κλικ και δε γινετε τιποτα!!!! Δώσε βάση: 1. Διαλέγεις έναν αριθμό αρχείων (πάνω από ένα) ή φακέλων. 2. Κρατάς πατημένο το Option. 3. Χωρίς να αφήσεις το Option, πατάς δεξί κλικ επάνω τους. 4. Κανονικά εκεί που θα έγραφε Show Info, τώρα θα γράφει Show Inspector. Αν δεν στο κάνει αυτό, τότε είσαι από άλλο πλανήτη. Παρακαλώ δηλώστε τον πλανήτη προορισμού σας στην είσοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Ή απλά πατάς Option+Command+i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πως κάνουμε απεγκατάσταση προγραμμάτων? Μέχρι τώρα πέταγα το εικονίδιο από το dock και στην συνέχεια έσβηνα και το εικονίδιο από το φάκελο Applications. Οντως έτσι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το uApp για απεγκατάσταση. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι αποτελεσματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πως κάνουμε απεγκατάσταση προγραμμάτων?Μέχρι τώρα πέταγα το εικονίδιο από το dock και στην συνέχεια έσβηνα και το εικονίδιο από το φάκελο Applications. Οντως έτσι γίνεται; Ναι. Αν θέλεις να'σαι πλήρης, βάζεις και το όνομα του προγράμματος στο Spotilight (για MacOS X 10.4 και νεώτερο) και σβήνεις τα preference files που βρίσκεις και έχουν το όνομα του απεγκατασταθέν προγράμματος. Εναλλακτικά ιδού ένας εύχρηστος και δωρεάν uninstaller: http://uapp.en.softonic.com/mac Drag and drop το εικονίδιο του προγράμματος που θες να απεγκαταστήσεις και "καθάρισες"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trapper Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Ωραίος Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν έχει γίνει ξανά αυτή η ερώτηση αν ναι...σορυ.. Έχω φτιάξει ένα slide show στο iphoto και όταν το κάνω export μου δίνει μόνο 3 αναλύσεις... με την large να είναι 640x480... σε ποιο μεγάλη ανάλυση δεν γίνετε να σώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 καλησπερα θελω να κοψω ενα τραγουδι σε μικροτερα. Το τραγουδι ειναι σε mp3 format. Ξερει καποιος πως μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bchris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 http://deepniner.net/mp3trimmer/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TurboJugend Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 INFO! Η EA φέρνει τα παιχνίδια της στο mac, η ΕΑ έχει το 40% της αγοράς παιχνμιδιών παγκοσμίως.1. Όλα τα σοβαρά MMPORG είναι για όλα τα λειτουργικά (ναι το WoW παίζει για την πλάκα και σε linux).2. Μια καλή κάρτα γραφικών ξεκινά από 300 ? και φτάνει στα 800+ ?, αν προσθέσουμε και τα υπόλοιπα, δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να μην προτιμίσει τις κονσόλες για games + ένα pc/mac χωρίς καλή κάρτα;, Συνήθεια;Τέσπα 3. Το MacOS X απαγορεύεται να το εγκαταστήσεις σε μη Apple μηχάνημα, αλλά τρέχει μια χαρά σε pc (τεσπα, drivers δεν έχει για όλα, αλλά έτσι και αλλιώς ποιος pcας χρησιμοποιεί τους generic), άρα η δικαιολογία ότι τα windows πρέπει να τρέχουν παντού δεν ισχύει. Το αντίθετο καθώς το Linux τρέχει σε καμιά 20αριά αρχιτεκτονικές και όλες τις παραλαγές τους, το MacOS X σε 4/6* (powerpc mac 32/64 bit, intel mac 32/64 bit*, PCs 32/64 bit) ενώ τα windows μόλις σε 2, όλα υποστηρίζουν πληθώρα περιφεριακών, απλά οι εταιρίες βγάζουν drivers κυρίως για windows, αναγκάζοντας τους άλλους να φτιάχνουν καλύτερους generic, που τελικά ίσως είναι και πλεονέκτημα.4. Αυτά είχα να πώ, να συγχωρέσετε παρακαλώ το off-topic. *: To intel mac με το pc έχουν ελάχιστες διαφορές, η απουσία όμως BIOS στο πρώτο ίσως και να φτάνει για να χωριστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να σαρώνει κάποιο μέσο (π.χ. κάποιο cd) και να μου βγάζει λίστα με όλα τα αρχεία που βρήκε. Το θέλω για ταξινόμηση υλικού, και θέλω να φτιάξω λίστες με τα περιεχόμενα διαφόρων cd και dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 tha ithela na rotiso an einai kalitera na katevazo tin intel ekdosi enos programmatos i tin universal.to imac pou exo agorasei einai intel based.exoun diafora oi dyo ekdoseis stin apodosi? euxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.