Thresher Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλλον το Insomnia μας πρέπει να το κάνουμε μόνο για Mac Users καθώς όλοι οι Μοd και Admin είναι καθαρά Mac Users.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ta mikra paidia strefoun sunithws tin prosoxi tous sta playstation, xbox kai loipes paixnidomixanes...min trelathoume teleiws oti i vasi gia mia etairia pou thelei na kuriarxei ston tomea tis pliroforikis einai ta paixnidia...oloi paizoun ligo polu..alla kaneis den agorazei enan upologisti gia na paizei paixnidia...isws gia na paizei kai paixnidia..alla aloimono an auto einai to vasiko kritirio... Μαλλον θα διαφωνησουν μαζι σου ολοι οι 12-15χρονοι ανα τον κοσμο που πανε να αγορασουν τον πρωτο τους υπολογιστη και που λυωνουν καθημερινα στα mmorpg (που δεν υπαρχουν στις κονσολες)...Ολα αυτα τα παιδια θα μαθουν με τα Windows και αντε να τους πεισεις να αλλαξουν (βλ. γιος μου)... Αλλωστε μην ξεχναμε οτι τα εσοδα απο το gaming ξεπερασαν και αυτα του Holywood με οτι αυτο συνεπαγεται ... Με λιγα λογια θελω να πω οτι το Μac Os Χ ειναι ενα πολυ ωραιο σταθερο (ειπαμε που κυριως οφειλεται αυτο) λειτουργικο και το Leopard θα ειναι ακομη καλυτερο(το οποιο θα το παρω αμεσως μολις βγει..) ,αλλα και τα PC/Vista εχουν το μεγαλο πλεονεκτημα οτι αυτο που θες θα το βρεις ΑΜΕΣΑ ...Mπορει να σε ταλαιπωρησει , μπορει μπορει , αλλα θα την κανεις την δουλεια σου ...ενω στο Mac ειναι λιγο ποιο δυσκολα τα πραγματα ...και ειναι κ φυσικο αλλωστε λογο της διαφορας στην εγκατεστημενη βαση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μαλλον θα διαφωνησουν μαζι σου ολοι οι 12-15χρονοι ανα τον κοσμο που πανε να αγορασουν τον πρωτο τους υπολογιστη και που λυωνουν καθημερινα στα mmorpg (που δεν υπαρχουν στις κονσολες)...Ολα αυτα τα παιδια θα μαθουν με τα Windows και αντε να τους πεισεις να αλλαξουν (βλ. γιος μου)...Αλλωστε μην ξεχναμε οτι τα εσοδα απο το gaming ξεπερασαν και αυτα του Holywood με οτι αυτο συνεπαγεται ... Με λιγα λογια θελω να πω οτι το Μac Os Χ ειναι ενα πολυ ωραιο σταθερο (ειπαμε που κυριως οφειλεται αυτο) λειτουργικο και το Leopard θα ειναι ακομη καλυτερο(το οποιο θα το παρω αμεσως μολις βγει..) ,αλλα και τα PC/Vista εχουν το μεγαλο πλεονεκτημα οτι αυτο που θες θα το βρεις ΑΜΕΣΑ ...Mπορει να σε ταλαιπωρησει , μπορει μπορει , αλλα θα την κανεις την δουλεια σου ...ενω στο Mac ειναι λιγο ποιο δυσκολα τα πραγματα ...και ειναι κ φυσικο αλλωστε λογο της διαφορας στην εγκατεστημενη βαση ... Μαζι του θα διαφωνησω και εγω που ειμαι 33 και σαφως ξεκινησα πριν 16 χρονια στα πι-σι λογω παιχνιδιων, και φυσικα πι-σι εχω σπιτι για τα ντιβιντι κτλπ, αλλα στη δουλεια εχω μακ που εαν εξαιρεσεις το ελλατωμα του γκεημινγκ (για οποιον το θελει το γκεημινγκ φυσικα) ειναι απλα ..πανακεια (παν-μακ-εια). εννοειται ομως πως τα παιδια ξεκινουν στους υπολογιστες λογω των παιχνιδιων και αυτο μονο πι-σι μπορει να το προσφερει. σε 5, 10 κτλπ χρονια ισως ειναι αλλιως τα πραγματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nix_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω θα ελεγα να μην συνεχιστει αλλο αυτη η αντιπαραθεση.. κουραζει! Αλλωστε ειναι και εκτος τοπικ... Αναφερθειτε στο Leopard οσοι εχετε καποια νεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Επιλέγω μερικούς φακέλους ... πώς βλέπω πόσα mb είναι ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ενώ έχεις κάνει δεξί κλίκ άν πατήσεις το ctrl και το κρατήσεις, το Get Info θα αλλάξει σε Summary Info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 στο μακμπουκ δε δουλευει αυτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ενώ έχεις κάνει δεξί κλίκ άν πατήσεις το ctrl και το κρατήσεις, το Get Info θα αλλάξει σε Summary Info. Δεν είναι το Ctrl, είναι το Alt (γνωστό και ως Option key). στο μακμπουκ δε δουλευει αυτο!!! 1. Eπέλεξε μερικούς φακέλους (ή μερικά αρχεία). 2. Πάτα Option+Command και μετά το i (το γιώτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι το Ctrl, είναι το Alt (γνωστό και ως Option key). Καλά το'πε το παιδί. Το Control είναι. Τουλάχιστον αυτό είναι σε μένα που έχω non-apple πληκτρολόγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά το'πε το παιδί. Το Control είναι. Τουλάχιστον αυτό είναι σε μένα που έχω non-apple πληκτρολόγιο. Στα Apple και Made for Mac πληκτρολόγια, είναι το Option. Στα non-apple δεν ξέρω. Υποθέτω ότι τα MacBook/MacBook Pro έχουν Apple πληκτρολόγια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Υποθέτω ότι τα MacBook/MacBook Pro έχουν Apple πληκτρολόγια... Λες, ε? :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Λες, ε? :p Μια υποψία είναι μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ενώ έχεις κάνει δεξί κλίκ άν πατήσεις το ctrl και το κρατήσεις, το Get Info θα αλλάξει σε Summary Info. Thanks Thresher, σε μένα είναι με ctrl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω ένα Macbook και το συνδέω συχνά σε μία εξωτερική οθόνη. Γίνεται να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιό του έχοντας την κανονική οθόνή του κλειστή (άρα να μην έχω κλείσει το lid) και να δουλεύω στην εξωτερική οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, γίνεται. Όταν κλείνεις το καπάκι το MacBook μπαίνει σε sleep mode, αλλά μόλις πατήσεις κάποιο κουμπί στο πληκτρολόγιο, ξυπνάει πάλι και δουλεύει με την εξωτερική οθόνη. Εναλλακτικά, μπορείς να απενεργοποιήσεις το sleep mode με το InsomniaX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.