NiCk_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 perimene ligo prin ton oktovri kai tha mas ta pei o steve auta:mrgreen: Rotao tora giati auto isxuei apo tin epoxi ton Tiger kathos kai gia ta ypoloipa proionta ( iLife + iWork ) .. Paradeigmatos xarh : http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=F0D0F692&nplm=MA453Z/A * Family Pack Software License Agreement allows you to install and use one copy of the Apple Software on up to a maximum of five (5) Apple-labeled computers at a time as long as those computers are located in the same household and used by persons who occupy that same household. By "household" we mean a person or persons who share the same housing unit such as a home, apartment, mobile home or condominium, but shall also extend to student members who are primary residents of that household but residing at a separate on-campus location. This license does not extend to business or commercial users. Me liga logia prepei na einai meros tis "oikogeneias" ... Alla afou apo tin stigmi pou afinei to endexomeno na einai foitites kai na menoun se panepistimia tote den nomizo na yparxei provlima, sosta ? P.s. Den prospatho na "klepso" tin Apple, alla apo tin stigmi pou mporo na agoraso ena paketo me 5 installations para 5 paketa ton enos kai na glitoso arketa lefta, giati oxi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όχι, η άδεια χρήσης είναι ξεκάθαρη: ΠΡΕΠΕΙ και οι 5 χρήστες να μοιράζονται την ίδια "στέγη", είτε είναι συγγενείς είτε απλοί συγκάτοικοι. Για να καταλάβεις την εξαίρεση που αναφέρει για τους φοιτητές, για παράδειγμα αν εσύ σπουδάζεις στην Πάτρα και ο αδερφός σου στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να πάρετε το family pack από τη στιγμή που η κύρια κατοικία σας είναι και για τους 2 το πατρικό σας σπίτι στην Λάρισα. Οπότε, θεωρητικά είναι παράνομο για σένα και τους 2 φίλους σου να πάρετε το family pack. Πρακτικά, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο εξακριβώνει η Apple αν η χρήση που θα κάνετε είναι σύμφωνη με τους όρους της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Όχι, η άδεια χρήσης είναι ξεκάθαρη: ΠΡΕΠΕΙ και οι 5 χρήστες να μοιράζονται την ίδια "στέγη", είτε είναι συγγενείς είτε απλοί συγκάτοικοι. Για να καταλάβεις την εξαίρεση που αναφέρει για τους φοιτητές, για παράδειγμα αν εσύ σπουδάζεις στην Πάτρα και ο αδερφός σου στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να πάρετε το family pack από τη στιγμή που η κύρια κατοικία σας είναι και για τους 2 το πατρικό σας σπίτι στην Λάρισα. Οπότε, θεωρητικά είναι παράνομο για σένα και τους 2 φίλους σου να πάρετε το family pack. Πρακτικά, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο εξακριβώνει η Apple αν η χρήση που θα κάνετε είναι σύμφωνη με τους όρους της. Ok, euxaristo para poli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgk80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση και απο μένα.Πάω να κάνω partition τον δισκο για να βάλω Windows αλλά δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία γιατί μου λέει ότι ο δίσκος χρειάζεται repair. Πάω μέσω του disk utility που αυτό μου υποδεικνύει άλλωστε αλλα η επιλογη Repair disk δεν ειναι ενεργοποιημένη.Κοινώς δηλαδή μπορει να κάνει όλα τα υπόλοιπα,εκτός από Repair disk.Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά.Μία ερώτηση και απο μένα.Πάω να κάνω partition τον δισκο για να βάλω Windows αλλά δεν ολοκληρώνει τη διαδικασία γιατί μου λέει ότι ο δίσκος χρειάζεται repair. Πάω μέσω του disk utility που αυτό μου υποδεικνύει άλλωστε αλλα η επιλογη Repair disk δεν ειναι ενεργοποιημένη.Κοινώς δηλαδή μπορει να κάνει όλα τα υπόλοιπα,εκτός από Repair disk.Τι μπορώ να κάνω; Για να κάνεις repair disk στον boot δίσκο, πρέπει να βάλεις το DVD εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος (αν έχεις δύο είναι το πρώτο) και να επανεκκινήσεις τον Mac σου boot-άροντας από αυτό. Για να κάνεις boot από το DVD επανεκκινείς τον Mac και μόλις ακούσεις τον ήχο εκκίνησης πατάς και κρατάς πατημένο το πλήκτρο C. Μόλις φορτώσει το πρόγραμμα εγκατάστασης πήγαινε στο μενού Installer και διάλεξε το Disk Utility. Από εκεί θα μπορέσεις να κάνεις repair στον boot δίσκο. Ίσως η Apple τα λέει καλύτερα: Try Disk Utility 1. Insert the Mac OS X Install disc that came with your computer, then restart the computer while holding the C key. 2. When your computer finishes starting up from the disc, choose Disk Utility from the Installer menu. (In Mac OS X 10.4 or later, you must select your language first.) Important: Do not click Continue in the first screen of the Installer. If you do, you must restart from the disc again to access Disk Utility. 3. Click the First Aid tab. 4. Click the disclosure triangle to the left of the hard drive icon to display the names of your hard disk volumes and partitions. 5. Select your Mac OS X volume. 6. Click Repair. Disk Utility checks and repairs the disk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
User_32 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν κάνω ένα Buckup με το acronis τον δίσκο που έχω τα mac [x86] σε κάποιον άλλον δίσκο θα μπορέσω πάλι να να το επαναφέρω ή θα έχω προβλήματα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgk80 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τελικά αυτό το dual boot μέσω του boot camp θα μου φαει τα μυαλά!Δεν μπορεί να κάνει partition τον σκληρό και αναγκάζομαι να κάνω back up σε ένα φορητό σκληρό που έχω 500 giga.Όταν προσπαθω όμως να περάσω κάποια κομματια μουσικής δεν μου τα περνάει και μου δίνει error code -36.Ενώ μου έχει περάσει στον σκληρό περίπου 30 giga αρνειται με την παραπάνω αιτιολογια να μου περάσει τα υπόλοιπα 10.Έχω δοκιμάσει να περάσω και το κάθε τραγούδι ξεχωριστα αλλά πάλι τα ίδια... Κάποια προταση;Είναι κρίμα να χάσω τόσα τραγουδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Τελικά αυτό το dual boot μέσω του boot camp θα μου φαει τα μυαλά!Δεν μπορεί να κάνει partition τον σκληρό και αναγκάζομαι να κάνω back up σε ένα φορητό σκληρό που έχω 500 giga.Όταν προσπαθω όμως να περάσω κάποια κομματια μουσικής δεν μου τα περνάει και μου δίνει error code -36.Ενώ μου έχει περάσει στον σκληρό περίπου 30 giga αρνειται με την παραπάνω αιτιολογια να μου περάσει τα υπόλοιπα 10.Έχω δοκιμάσει να περάσω και το κάθε τραγούδι ξεχωριστα αλλά πάλι τα ίδια... Κάποια προταση;Είναι κρίμα να χάσω τόσα τραγουδια. Μήπως έχεις φορητό σκληρό Western Digital MyBook; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν είναι και πολύ απαραίτητο λογισμικό αυτό που θα ζητήσω, αλλά μήπως έχει κανείς υπόψην του κάποιον free viewer για .dwg αρχεία; Είναι νομίζω AutoCAD αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως σου κάνει αυτός: http://www.edrawingsviewer.com/MAC_Viewer.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosgk80 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχεις φορητό σκληρό Western Digital MyBook; Ναι,αυτον έχω.Γιατί,το κάνει και σε άλλους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks Thresher. Τον είχα βρει αυτόν αλλά δεν μου έκανε καλή δουλειά. Τελικά κατέβασα το ArchiCAD και τα άνοιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι,αυτον έχω.Γιατί,το κάνει και σε άλλους; Ω ναι. Αν έψαχνες στο Google, θα έβλεπες ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προβλημάτων αναφέρεται σε MacOS και εξωτερικούς δίσκους MyBook. Επειδή το αντιμετώπισα κι εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα, η "λύση" έγκειται στη γραμμή εντολών (μέσω Terminal φυσικά). Μετακίνησα άνω των 100GB από τον εσωτερικό σκληρό δίσκο του Mac μου στο MyBook με την εντολή mv. Προσωπικά την χρησιμοποίησα ως εξής: Έστω ότι τα αρχεία που θέλω να μετακινήσω βρίσκονται στο folder ABC στη διαδρομή /Macintosh/Users/paredwse και ότι ο εξωτερικός MyBook έχει την ονομασία... MyBook. Η σύνταξη της εντολής πρέπει να είναι η ακόλουθη: >mv /Macintosh/Users/paredwse/ABC /Volumes/MyBook Όχι τόσο απλό όσο το drag 'n' drop αλλά απλό παρ'όλα αυτά. Αφού έκανα την μετακίνηση των αρχείων μέσω Terminal ξαναπροσπάθησα μέσω Finder και, ω του θαύματος, δούλεψε κα-νο-νι-κό-τα-τα. Κανένα πρόβλημα πλέον! Λες και... γιατρεύτηκε! Σημειωτέον ότι το πρόβλημα το παρατήρησα μόνο σε WD MyBook. Έχω άλλους 4 εξωτερικούς σκληρούς και ουδέποτε είδα error -36. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JKEFAL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 paidia exw ena mac pro dual core 10.4.10 blabla exw valei windows xp sp 2 me to bootcamb den exw kapoio provlima oso gia to 10.5 tha doyme!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
islas canarias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 ε ντάξει αυτά είναι αλχημίες... Τα windows vista ultimate κάνουν 350 δολλάρια...Αυτή είναι η κανονική τους τιμή... για το μπερδεμα αυτο χει κυκλοφορησει βιντεακι μερος της καμπανιας της απλ με τους 2 ηθοποιους που διακομοδουν την μαικροσοφτ. τα εχει ολα στο απλ.κομ. οσον αφορα τις τμες διαφωνω ναι μεν κανουν 350 ή ξερω γω τι, αλλα εφοσον σαν "ντι εσ πι" μπορεις να τα παρεις οριτζιναλ με 100 ευρα, και αυτο ακομα επισημη τιμη ειναι. η απλ, απλα παραμενει πιο προσιτη κ "ανθρωπινη" στις τιμες με το μακοσ-εξ, αλλα δεν εχει κ επιλογη, συκρινομενων των ισσοροπιων, έτσι? εαν ηταν αυτη η παντοδυναμια στους υπολογιστες σημερα ισως να ηταν αντιστροφα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.